Есенен гардероб - как да използвате оранжевия цвят?

Вижте няколко съчетания, които ще ви вдъхновят
2
Есенен гардероб - как да използвате оранжевия цвят?
IStockphoto

С настъпването на есента може би е време да премахнете неоновата цветова палитра от гардероба си и да я замените с нюанис, подходящи за по-студеното време. Бургундия, шоколадово кафяво, топло сиво и тъмно маслиново са няколко примера за най-класическите цветове за предстоящия сезон. Но за да възприемете истински естетиката на есента, гардеробът ви има нужда и от няколко оранжеви тоалета.

Оранжевото винаги е имало репутацията на смел цвят. Облечете ли го, сякаш самочувствието ви се вдига и сте готови на всякакви подвизи. Ако досега сте избягвали цвета, защото сте се страхували, че ще изглеждате като голяма тиква, със сигурност пропускате забавлението. 
 
Да, оранжевата риза, пуловер, панталон или цялостен ансамбъл, може да изглеждат трудни за носене, но няколко популярни лица от социалните мрежи ни показват как да бъдем модерни през тази есен. Дори вашият график за следващия сезон да включва оставане вкъщи, сега е времето да експериментирате с тоалети и да видите, че няма нищо лошо в оранжевия цвят.

Нещо просто
 
Есента е почти синоним на "времето на пуловера", което означава, че ще посягаме към плетивата във всеки цвят. Вземете удобен оранжев пуловер от гардероба си (или си купете, ако нямате) и го съчетайте с любимите си дънки и обувки. Може дори да включите във визията си и напитка от тиква, която е много популярна през месец октомври.

Оранжево върху оранжево

Още за оранжевото в есенния ни гардероб четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Хари Потър преди 3 години
Електриковооранжевата жилетка върви с аксесоар метла.

Спонсорирани публикации