13 причини да приемете с гордост малките си гърди

Разберете колко много предимства имате
Обновена: 26 фев 2024 13:16 | 25 фев 2024 20:33, Теодора Драгоева
29
13 причини да приемете с гордост малките си гърди
Снимка: iStock

Предимствата на малките гърди често се пренебрегват. Жените, които имат по-малък бюст често страдат от комплекси и някои от тях решават да уголемят активите си оперативно (ненужна операция, която крие своите рискове), насърчавани от медиите и модата, каращи ни да вярваме, че „истинските“ жени имат големи гърди. Социалните медии, поп културата и телевизията сякаш внушават посланието на младите жени, че няма причини да обичат малките си гърди. Това просто не е вярно!

Жените с малки гърди имат много причини да обичат телата си. Те не само са освободени от постоянните мъжки коментари и закачки, които идват с по-големите гърди, но и имат повече свобода да носят каквото си искат. Жените с малки гърди също могат да се наслаждават на дейности като бягане и други спортове, без да изпитват дискомфорта на по-големите гърди. Освен това те често могат да намерят дрехи и бельо, които са по-удобни от това, което се предлага за по-големи размери. Жените с малък бюст също могат да се възползват от многото ползи за здравето, свързани с по-малките гърди, като например по-нисък риск от рак на гърдата и други заболявания.

Има много предимства да имате малък бюст, а ето и 13 от тях:

1. По-голям и красив избор на сутиени

Едно от основните оплаквания на жените с по-големи гърди е трудното намиране на сутиени с по-големи размери. Колкото по-голям е размерът на чашата, толкова по-трудно е да се намери стилна гама, която достига до този размер. И дори да могат да намерят подходящи сутиени, те или са по-скъпи или не се предлагат в красиви модели. Жените с по-малък бюст обаче имат много по-голям избор – по-малките размери чаши са много по-разпространени от по-големите и се предлагат в много по-голямо разнообразие от стилове и цветове.

2. Няма да имате болки в гърба, причинени от тежкия бюст

Може би едно от най-големите предимства на малките гърди е, че никога няма да страдате от болките в гърба, причинени от голям бюст. Много жени с пищни активи трябва да се примиряват с това, че те донякъде затрудняват живота им и им причиняват болка.

3. Научавате се да приемате това, което ти е дадено!

Това е една друга, малко по-философска причина, но да обичате малките си гърди означава, че сте приели това, с което природата ви е дарила. Ако се научите да бъдете щастливи с това, което притежавате като активи, то вие ще усвоите един много добър житейски урок, който ще ви гарантира по-щастливо и уверено съществуване като цяло.

Вижте останалите предимства в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: малък бюст
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малките гърди са педимство единствено ако имате тесен г*ъз. Във всички остранали случаи са прроблем.
25
9
 
2
 
! Отговори
Педо Беър преди 2 месеца
Най обичам малки гърдички ако са комбинирани с малко стегнато дупенце и тесни дупки навсякъде. Ако е между 10-14 години най добре, но ако тенденцията се запази може и по-дъртички докъм 18-19 години.
24
7
 
6
 
! Отговори
Копейкин преди 2 месеца
То , и Цомчо има малки цицета , но си го харесвам !
23
3
 
12
 
! Отговори
Знаете ли преди 2 месеца
-Как викат на жени с малки цици?-Не ги викат....
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Усещам ги като като се притисне в мен!
21
2
 
16
 
! Отговори
Предимство преди 2 месеца
Можете да се спускате по лице с чувал на Банско. Няма да ви пречи нищо да сте с главата напред и надолу по склона ;)Викат му "дъска". Така съм чувал.
20
3
 
14
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 месеца
Гледайте убави дудучета дъ мой дъ прайте...?
19
7
 
18
 
! Отговори
Чичо преди 2 месеца
Най-мразя жени без циц*и и българските политици!
18
0
 
1
 
! Отговори
О, Минзухарчо, преди 2 месеца
Сложи пффффф, от ляво с дясната си ръка и се отдайте на приятен разговор върху различни теми и така с прикрити думи може да говорите за неща, които може да изглеждат неуместни в обществото, особено за професор Кавалджиев....хи хи хи
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Причина 14: Ако решите да си смените пола, по-малко ще ви режат.
15
8
 
13
 
! Отговори
Живко Мераклиев преди 2 месеца
Хич не ми дреме какви гърди има. Важното е да е тясна долу. В интерес на истината досега не ми попадала цицореста, и само една широчка. Затова и я отсвирих след първия път. То тя ме предупреди момичето, ама не повярвах. Нищо де, важното е брояча да се върти.
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всичко ни е хубаво!
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някакви причини да харесвам "моят малък приятел" ?
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Растежа на гърдите зависи от това какво се яде и пие.Eдин приятел бираджия може да се побере в сутиен чашка В.Бирата води до растеж на гърдите при жените и при мъжете.
11
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е за какво ми е жена с малки цици, като мога да си надупя Асан.
10
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Уж 13 причини, пък само 3 ! Де ги другите 10 ???
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената, която се отдава само физически с малките си пъпки,а не от цялото си същество винаги ще изпитва чувство на притеснение и на дълбоко неудовлетворение при връзките си.,,
8
2
 
22
 
! Отговори
Ценител преди 2 месеца
Важното е пъпките да са напъпили.
7
1
 
16
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Редно е да започне да се говори за BII - проблем, при който организма отхвърля имплантите, чрез доста заболявания. Няма да ви го каже пластиен хирург. Така, че колкото - толкова.

Спонсорирани публикации