Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...

Според кандидата на ГЕРБ в предизборната социология има много политика
Обновена: 1 ное 2016 10:49 | 1 ное 2016 10:44,
203
Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева обясни, че има смелостта да прекъсва Бойко Борисов, когато е нужно и да гласува против партийното решение, ако смята така.

Шефката на парламента в отпуск обясни, че като началник на депутатите никога не е толерирала една или друга политическа сила. Тя дори често била критикувана от своите, че била една идея по-строга с тях.

"Мога да дам не малко примери, в които аз съм била достатъчно аргументирана, прекъсвайки и премиера, когато се е явявал на парлемнтарен контрол, тогава, когато не е спазвал правилника", каза Цачева в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тя обясни и че Борисов също не й е спестявал критики: "Била съм критикувана, била съм посочвана с пръст от моя лидер в НДК на партиен форум пред 6000 активисти заради това, че съм гласувала по различен начин, но и днес, ако трябваше да го направя, щях да го направя по същия начин".

Цачева коментира и последните социологически проучвания, които прогнозират загубата й на балотажа. Според резултатите от последното изследване на "Маркет линкс" тя губи на втори тур не само от кандидата на БСП ген. Румен Радев, но и от кандидата на Обединените патриоти Красимир Каракачанов.

"В кампанията се следят изследванията, но това е приоритет на онези членове в моя щаб, които са политолози и социолози. За мен са важни срещите с гражданите на България, с хората", каза Цачева и допълни: "Мисля, че някъде в тази социология поне една нула е изпусната, но на 6 ноевмри ще бъде ясен резултатът".

Кандидатката на ГЕРБ обясни и че не отрича социологията като наука, но смята, че по време на предизборни кампании в нея има много политика.

Цачева обясни, че гледа на президентския пост като на отговорна и безпристрастна позиция, нетолерираща една или друга политическа сила. Тя допълни и че е подходяща да стане седващият държавен глава на България, защото непрекъснато е пред камерите и хората я познават.

Цачева коментира и скандала с АЕЦ "Белене". Тя обясни, че когато влязла в политиката през 2009 година, също смятала, че това е проект, който може да открие много работни места.

"Но не само това е важното за един проект, а поредица въпросителни след това - с какви средства ще бъде изграден, може ли държавата да си го позволи, има ли обоснован икономически проект, като такъв ли е започнал той... Това е един политически проект, без икономическа обосновка, ако имаше такава, правителствата преди нас щяха да го направят необратим", каза Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четка качева ще я сочат с пръст е целий свет
121
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецке, не ставаш за президент.
120
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст.."Бетер детската градина.
119
0
 
12
 
! Отговори
Хлапето преди 7 години
До ДоганУвисналите архидии са изсъхнали от корен, следователно не съществуват.
118
14
 
5
 
! Отговори
САМО ПИТАМ преди 7 години
Този УЖ ДЕПОЛИТИЗИРАНИЯ защо не го уволниха както е по закон, ДИСЦИПЛИНАРНО, а сега ще му броят 150 000 лв. в шапката?Май защото ГЕРБ=БСП!
117
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой знае ли в тандема Борисов - Цачева, кой е мъжа и кой жената?За един приятел от Симитли питам....
116
15
 
4
 
! Отговори
САМО КАЗВАМ преди 7 години
Специално за ДЕ.БИ.ЛИ.ТЕ!И Цачева и Радев са московски мекерета!И двамата : "Рапорт даден-рапорт приет", "Винаги верни на Партията !Заклех се!"
115
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА НЕ Я ДАВАТ ВЕЧЕР ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ЧЕ ПЛАШИ ДЕЦАТА, РЕВАТ И НЕ МОГАТ ДА ЗАСПЯТ.
114
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена ако стане президент, трябва НА ВСЯ-КА ЦЕ-НА да си направи пластична операция. За-дъл-жи-тел-но!!!
113
0
 
6
 
! Отговори
Доган преди 7 години
До хлапето:той няма архидии
112
14
 
1
 
! Отговори
САМО КАЗВАМ преди 7 години
Специално за ***!И Цачева и Радев са московски мекерета!И двамата : "Рапорт даден-рапорт приет", "Винаги верни на Партията !Заклех се!"
111
1
 
19
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Тези недоразумения на природата само в герб ги има президент с женски наклонности и сега по обратния ред ей ало кво става.
110
1
 
21
 
! Отговори
Хлапето преди 7 години
Откога ви думам, че Цар Тиква е гол и с увиснали архидии. Е, най-после го видяхте и осъзнахте. А, сега, да му ударим един силен български ритник по дебелия и тлъст *** и да го пратим във вечността.
109
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внимание!ГЕРБ раздават по 200 лева на всеки свой член,ако им доведе 10 души да гласуват за мамата.Докъде стигна резилът на Мутрата и църввула Цецо.
108
3
 
9
 
! Отговори
Мда преди 7 години
Вчера един познат ми вика, брат, търпех, търпех, и калинки, и простащини, издънките и какво ли не, само и само да гласувам за нещо десно, да не е улево, ама това че зорлем ще ме накарат да гласувам за комунист - никога.
107
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В герб има само един съвестен и това е фъндъкова.
106
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе някой знае ли дали на 6-ти вечерта Джокович ще играе с някой.Защото и да играе,и да не играе,Баййох пак ще го гледа,когато би трябвало да е на пресконференцията.
105
2
 
8
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Иска да каже че може да се опълчи на на тиквата.до сега имахме един дето не спря да зове като ученичка че сега втора такава.
104
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Груба ни пич кат генерала а не пи-ка кат третата.
103
2
 
30
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
На дебата с Радев показа колко са и мозъчните клеткиАко беше умна, поне университет щеше да завърши нормално, а тя рабфаг. Значи ако не е била член на БКП щеше да си остане проста стругарка.