Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...

Според кандидата на ГЕРБ в предизборната социология има много политика
Обновена: 1 ное 2016 10:49 | 1 ное 2016 10:44,
203
Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева обясни, че има смелостта да прекъсва Бойко Борисов, когато е нужно и да гласува против партийното решение, ако смята така.

Шефката на парламента в отпуск обясни, че като началник на депутатите никога не е толерирала една или друга политическа сила. Тя дори често била критикувана от своите, че била една идея по-строга с тях.

"Мога да дам не малко примери, в които аз съм била достатъчно аргументирана, прекъсвайки и премиера, когато се е явявал на парлемнтарен контрол, тогава, когато не е спазвал правилника", каза Цачева в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тя обясни и че Борисов също не й е спестявал критики: "Била съм критикувана, била съм посочвана с пръст от моя лидер в НДК на партиен форум пред 6000 активисти заради това, че съм гласувала по различен начин, но и днес, ако трябваше да го направя, щях да го направя по същия начин".

Цачева коментира и последните социологически проучвания, които прогнозират загубата й на балотажа. Според резултатите от последното изследване на "Маркет линкс" тя губи на втори тур не само от кандидата на БСП ген. Румен Радев, но и от кандидата на Обединените патриоти Красимир Каракачанов.

"В кампанията се следят изследванията, но това е приоритет на онези членове в моя щаб, които са политолози и социолози. За мен са важни срещите с гражданите на България, с хората", каза Цачева и допълни: "Мисля, че някъде в тази социология поне една нула е изпусната, но на 6 ноевмри ще бъде ясен резултатът".

Кандидатката на ГЕРБ обясни и че не отрича социологията като наука, но смята, че по време на предизборни кампании в нея има много политика.

Цачева обясни, че гледа на президентския пост като на отговорна и безпристрастна позиция, нетолерираща една или друга политическа сила. Тя допълни и че е подходяща да стане седващият държавен глава на България, защото непрекъснато е пред камерите и хората я познават.

Цачева коментира и скандала с АЕЦ "Белене". Тя обясни, че когато влязла в политиката през 2009 година, също смятала, че това е проект, който може да открие много работни места.

"Но не само това е важното за един проект, а поредица въпросителни след това - с какви средства ще бъде изграден, може ли държавата да си го позволи, има ли обоснован икономически проект, като такъв ли е започнал той... Това е един политически проект, без икономическа обосновка, ако имаше такава, правителствата преди нас щяха да го направят необратим", каза Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
18
 
9
 
! Отговори
Народен будител преди 7 години
Играта е ясна. Бойко номинира неизбираемата мухопатка ЦеЦе, за да бъде изпълнено поставеното му поръчение - в президентската институция да бъде спуснат парашутиста под пагон Гумен Радев ! Останалите рубладжийски статисти също са подбрани за целта. Няма друго спасение за демократична България, освен да изпратим с гласа си единствения необременен от БКП/ДС зависимости Трайчо Трайков !
101
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕКСПЕРИМЕНТЪТ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ.ВРЕМЕ Е ИВО ПРОКОПИЕВ ДА ОБСЪДИ С АМЕРИКАНЦИТЕ НОВ ПРОЕКТ
100
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст..."Въпросът, Цецка, е не дали ще може да се изправиш срещу Бойко, а дали ще можеш да защитаваш българските интереси извън родината ни и да се изправиш срещу тези, които са против тях. Не трябва да се хвалиш с раздорите вътре в България и с това да се рекламираш. Ще можеш ли да защитаваш националите интереси като за теб е геройство, че си се изправила срещу Борисов питам.
99
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата щеше да подава оставка и пак се отметна кат фурнаджийска лопата.
98
0
 
22
 
! Отговори
Ала_Бала преди 7 години
Още след първия тур, ББ ще мъ се наложи да си скъса ризата пред телевизиите и да си посипе главата с пепел. Вижда му се края на диктатурата!
97
1
 
14
 
! Отговори
troll преди 7 години
това че и двамата сте *** е едно нещо, а това че не смееш и дума да обелиш без тиквата да ти го каже преди това е съвсем друго.
96
2
 
27
 
! Отговори
И ваща мама също преди 7 години
Тетка Цачева и Тиквата ! Ех, Българийо, Българийо ! ...
95
2
 
25
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Не че съм от партията на генерал Радев. Но ще гласувам за него, напук, защото съм против режима на пожарникаря!
94
2
 
26
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Виждал съм наглост но това на герб надминава всякакви граници.бях ви казвал че по неграмотни управляващи не сме имали и гледай сега кандидат президента
93
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само невъзпитаните хора прекъсват другия и само невъзпитаните сочат някого с пръст.
92
1
 
30
 
! Отговори
елена преди 7 години
Прекъсването не е смелост,а липса на възпитанието!!!
91
1
 
23
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Още не мога да преглътна историята с бокова и сега ни потресоха така чума
90
1
 
24
 
! Отговори
gogo преди 7 години
Детска градина. Добре че се махнах. Пълни идиотиоти, и това е елита.
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шанс за промянаДа, бе! Ние си мислим така... Я ги питай тях... и са искрени, кое им е проваленото?
88
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забелязвам, че това същество дойде по Хелуин. Или някъде около него.
87
1
 
30
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ преди 7 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБЕРСКИТЕ ТЕРРОРИСТИ НЯМА ДА ВЛАДЕЯТ БИЛГАРИЯ.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБЕРСКИТЕ ФАШИСТИ НЯМА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОР !!И МАГАРЕ ДА Е И КУЧЕ ДА Е, САМО ДА НЕ Е ОТ ГЕРБ !!
86
1
 
22
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
В наше село пастира кръстил една коза "Цецка" и като се провикне "Цецке бре-е-е-е-е" всички вълци и мечки бягат презглава и се крият в храсталаците. Е те така кучета вече не ни трябват!!! УСПЕХ на ДОСТОЙНИЯ ГЕНЕРАЛ Радев!!!!
85
2
 
18
 
! Отговори
Майстор Манол преди 7 години
На Групата за Еновременно Разграбване на България - ГЕРБ й останаха 120 часа. А после служебно правителство съставено от генерал Радев и нови избори
84
1
 
13
 
! Отговори
До сминдух енд чесън преди 7 години
Пусти си някое истинско п*рно, вместо да гледаш Бойко+Цачева.
83
1
 
15
 
! Отговори
Решено преди 7 години
Цецка отпада от изборите всичко е ясно и тиквата си остава на корена