Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
0
 
0
 
! Отговори
моджо преди 10 години
ми да видим :)
392
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
БГ ХИТЛЕР АБСОЛЮТЕН *** !!!!!!!! НИТО СЪМ ЧЕРВЕН НИТО СИН НИТО ГЕРБЕР , НО ТОЗИ *** ЩЕ Е ПРЪТ В КОЛЕЛОТО.АПРОПО НЕ СЪМ И ОТ НФСБ АБСОЛЮТНО НЕЗАВИСИМ СЪМ НО ТОВА Е ВЪРХА НА ИДИОТИЗМА. ТОЯ *** Е ЗА ЛУДНИЦАТА
391
0
 
1
 
! Отговори
Реално преди 10 години
Всичко ще покаже дали ще гласува Атака.Ако гласува "против" утре значи не подкрепя кабинета.Ако не се регистрира за да не поеме отговорност значи не са тези Атака за които гласувахме.Чакаме на видим.
390
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цяла България мерише на умряла котка,от тези монтирани и нагласени фалшиви избори,точно за 3 дена ги нагласиха.Как им дойде на умът дъги скалъпят на 120 на 120.Мафията и парата какво не прави.И Цацаров се изправи срещо ГЕРБ за бюлетините в костинброд а сега е нямало доказателства.ще излезне нещо много яко от тази фалшификация.ще се роди нещо.Неможе той да дава такъв пример на Българина как да живее.фИЛЧЕВ ЕДНО ВРЕМЕ КАЗА ЧЕ ИСЕГА АКО ИМА ГЛАДНИ КАЖИ МУ ЗДРАВЕ.
389
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да говорите всичко за Сидеров но ще видите че утре няма да подкрепи нито търчилягите нито комонистите.Утре щесе докаже далие наистина националист.Господ дано му дава акъл.Да защити Българина а не турчина.Които имат дани връщат 9 милиярда долара обезщетение.Кой знае каква щурутия пак ще измисли.Той каквото и да направи после много съжелява.Ако станишев и цаца... несаго купили до сега.УТРАМ ПА ЖИВИМ ПА ВИДИМ.
388
3
 
4
 
! Отговори
Изито:) преди 10 години
Този няма ли кой да не го блъска и обижда а дирекно един куршум да му лее, че да не се излагаме по целия свят с разни психопатични и шизофренични "народни" представители:)))
387
0
 
2
 
! Отговори
дзвер преди 10 години
До ЛетописецКогато запретваше поличката пред гербероните, не вонеше...Герберастията е коварна болест...удря слабото място- тиквата.
386
3
 
9
 
! Отговори
Snoopy преди 10 години
Когато някой постъпва на работа, му искат медицинско с прегледи от офталмолог, невролог, хирург, УНГ и интернист. Аз съм невролог, и когато видя такова чудо, пиша, че е необходима консултация с психиатър. много ми е интересно, депутатите, които постъпват на работа все пак, дали представят Свидетелство за съдимост и Медицинско свидетелство в Човешки Ресурси и как точно и от кого е издадено това на Сидеров.
385
3
 
2
 
! Отговори
Ууууупс преди 10 години
Едно пиленце ми припомни,че шизоида Волен преди 4 години си купи за 6 месеца диплома по пази, Боже БОГОСЛОВИЕ,и направи за благодарност ректора депутат...Има в партията си Денички и други дашни пи*ки,а после,не бил падишах и *** на уж душманина си Доган.Може двамата заедно и цюнет да са си правили...
384
8
 
9
 
! Отговори
ГОСТ преди 10 години
ОТКАЧАЛКА ПЪЛНА Е ВОЛЕНЧО
383
13
 
0
 
! Отговори
както и да е преди 10 години
ТОЗИ ЧОВЕК Е РОДОЛЮБЕЦ,ОБИЧА НАРОДА СИ,ХИМЕРИ ЗА НАС ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ДА ПРЕСЕЧЕ ДЕБЕИТЕ ВРАТОВЕ НА 240 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ С МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТЪА,ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ЛИ ПЕНСИИТЕ ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ КОШМАРА НА ОХРАНЕНИТЕ ЗЛОДЕИ,НО И УНИЩОЖАВАНЕ НА НАРОДА НИ?
382
6
 
12
 
! Отговори
????? преди 10 години
Волене Волене ти си за психиатър там ти е местото ти откачи тотално бе човек а прочети малко мнения по форумите ако има нови избори ти си аут при Костов и гей Яне.
381
5
 
9
 
! Отговори
ГОСТ преди 10 години
тоя парламент му е последен на тоя *** . той го знае и затова ще подпира *** и *** до последно . за жалост сами сме си виновни да ни управляват малцинствата . тази банда престъпници пак се докопа до власта . точно техни са тези бюлетини с , които спретнаха този компромат и точно те са тези , които подслушват и то не от сега , а още от 1945 година .
380
4
 
8
 
! Отговори
онзи преди 10 години
Тоя *** Сайдероф на тази снимка прилича на зли император от STAR WAR. Тотален смях
379
3
 
3
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
Сега ги гледам по тв тия смешници,едната млада распоретина от АТАКА се връща в залата щастлива с един от младежите на АТАКА,сигурно я беше опънал в wc.
378
4
 
9
 
! Отговори
COMMUNE преди 10 години
"БЕСЕН ***",КОЙТО СЕ ОБГРАДИЛ С БЯСНА ГЛУТНИЦА ОТ "СЕБЕПОДОБНИ".ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА"СИДЕР ЕФЕНДИ"!
377
0
 
2
 
! Отговори
mdaa преди 10 години
И да не забравят, чеБългария е само една, една, нашата мила родна страна.Ама има и други. За съжаление.
376
3
 
8
 
! Отговори
mdaa преди 10 години
Волен не е ***. Никак дори. Просто човекът си изработва хляба.Виж, тези, които си мислят , че е националист.....тях вече няма коментирам...Тези , които си ибраха това , което се случва в момента, им пожелавам ползотворни 4 години, голям берекет и поне 40 лв повече доходи, които ще ви направят най-щастливите хора на планетата.На останалите, чиито мозък поне малко все още наподобява релефа на красивите ни планини им пожелавам най-вече крепко здраве!И да не забравят,.. (следва)
375
4
 
13
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
*** знаетели за какви депутати от АТАКА сте гласували,20 годишни пубертети роднини на определени хора и няколко млади ку...вета Волен да си ги клати от време на време.Е питам тази ли пасмина ще решава проблемите на хората.Аз мисля че скоро ще ги изметем от парламента.
374
4
 
7
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
*** знаетели за какви депутати от АТАКА сте гласували,20 годишни пубертети роднини на определени хора и няколко млади ку...вета Волен да си ги клати от време на време.Е питам тази ли пасмина ще решава проблемите на хората.Аз мисля че скоро ще ги изметем от парламента.

Спонсорирани публикации