Кирил Петков: 30% не е имагинерен резултат за ПП

Не сме партия на президента, нито сме продължение на ДБ
10 окт 2021 11:18, Александър Попов
346
Кирил Петков: 30% не е имагинерен резултат за ПП
Снимка: БГНЕС

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България, заяви Кирил Петков от "Продължаваме промяната" пред БНТ.

"Диалогични сме, разбираме, че ще бъдем част от една бъдеща коалиция, вярваме, че ще бъдем с водещото място - наистина аз вярвам, че този резултат от 30% не е имагинерен, последните проучвания, които виждаме ние - са 20% като подкрепа с голям темп на растеж. Най-важното за нас е да имаме 121 депутати от съмишленици, не е казано само от нас", допълни Петков.

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

"Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", каза още Петков.

Още по темата
Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лев няма да бъде похарчен по непрозрачен начин. Това е основна мисия на партията.

"Всички политици обещават светло бъдеще, ние обаче в последните четири месеца показахме, че реално можем да действаме. И хората, които си говорят с нас, казаха: колкото повече ви атакуват, и колкото по-страшни изглеждат атаките, толкова сме по-сигурни, че вие сте истински и наистина сте засегнали истински интереси", коментира Кирил Петков.

Той заяви, че водачите на листи ще ги обявят в понеделник или във вторник. Със сигурност ще бъде водач на листа в София. Петков допълни, че има доста известни и успешни хора в листите, и разказа, че първоначално тези хора отказват да се включат в "тази мръсна игра политиката, това, което ги връща, е нашата лична мотивация".

Петков коментира и казуса с канадското си гражданство.

"Аз дадох всички документи, които притежавам, на Конституционния съд, ще уважим тяхното решение. Две неща, които за мен са важни - едното е да може да ме конституират: аз искам да мога да кажа моята гледна точка, и другото е, много е важно, защото това не е само българско право, а има и международен аспект, трябва да поканим и международни експерти. Всяка държава трябва да държи на собствения си суверенитет, като сама решава в кой момент един гражданин се е отказал, или не се е отказал, не трябва да се разчита на чужди бележки", каза той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Този Кирчо много,ама много,обича да послъгва.Дори там където няма никаква нужда да го прави.Защо казва,че сега подкрепата за тях е 20% след като последните соц.проучвания ясно показват 15% с евентуална възможност за растеж.Според мен неговото е болестно състояние-ако не излъже,дори и на дребно,няма да е той.В колко лъжи вече е хванат и нищо-продължава да раздава холивудска усмивка наляво и надявно и да се прави на улав.Лошото е,че шарани след електората колкото щеш.
237
3
 
16
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
За знаещите , можещите и грамотни Българи дори 3% са ви много нещастници комунистически , лъжци и крадци на доверие.Запомнете от мен възмездие винаги има защото неможеш да избъжеш че на 19 август си подал заявление за отказ от канадскао глажданство и на 20 август да каже канадското правителство Кире ОК само гражданин на България си!!Документа е публикуван и е ФАЛШИВ ОТКАЗ ПОДПРАВЕН ДОКУМЕНТ КОЙТО НЯМА ЮРИДИЧЕСКА И ПРАВНА СТОЙНОСТ!Къде е Гешев и къде е Конституционният съд?Ало Велчев спиш ли?
236
10
 
2
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Незабавно трябва поискат опровержение от БТВ за фалшивата новина,която тази телевизия съобщи в емисията новини в 19,00 часа,съобщавайки,че Кирил Петков чакал решението на Конституционния съд,за да разбере ще се кандидатира ли за депутат.Решението на КС няма нищо общо с кандидатирането му зя депутат,тъй като е назначаването му за министър,какъвто а справката,която ЦИК извършва след представяне на листите в ГРАО,а над нея е ВАС,ако не е отбелязано,че вече няма двойно гражданство,а той има документ
235
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма част от хората в България са необразовани и функцинално неграмотни и основния им источник на информация е фейсбук или дочутото по улицата или от комшиите. Такива наивни хора са лесна плячка за играчи като Кирил Петков. И това ще мине...
234
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо Лъжеца.
233
1
 
20
 
! Отговори
Фигурант на фигурант преди 2 години
И 100% сигурно пребиваване в следствения арест също не е имагинерен резултат. Ушатия ти ментор и той отдавна е кандидат за среща с Темида.
232
1
 
20
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Голям смях падна - изпечения мошеник,нахилен Кирчо лъже като за световно,а горкият Жорко се яви жертва на лъжите му,а не може и да реагира дори..забранено е! Такъв цирк, такова шоу рядко може да се види...Няма нужда от специални шоу-програми....канете "шугър фейс"...жал да ти стане...
231
1
 
17
 
! Отговори
ганьо преди 2 години
Уф, тези "харвардски" тарикати много са се объркали, като си мислят, че кампанията им е в Америка. ***.ьо е съвсем друга птица.
230
2
 
21
 
! Отговори
гледна точка преди 2 години
Тези двамцата наистина не са добре.
229
0
 
13
 
! Отговори
винету преди 2 години
До 243. Кое да мачка? На Боко топките ли?
228
1
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Стига с тия Кирчо и Кокорчо. Топкте са им големи-премини на газово отопление!
227
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
киро Лъжеца и асен Крадеца се готвят да закопаят окончателно държавата по нареждане на илюминатите.
226
5
 
19
 
! Отговори
Знаещият преди 2 години
До АнонименКиро харварда се смачка сам!
225
6
 
20
 
! Отговори
хахо преди 2 години
като ги фледам тия двамата и и техният шеф радев по новините после си пускам тексаското клане за да се върна в нормално състояние
224
0
 
9
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До izh )))) И машинките, и машинките.
223
14
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 2 години
Доган и Борисов знаят че прокуратурата изнудва и ограбва обикновените хора и може би вземат процент за това че си затварят очите. Обаче Бай Дън е показал червен картон на тези двамата и сега те ще емигрират в Сибир където има само една кръчма в която да си харчат откраднатите милиони. Ха ха.
222
4
 
16
 
! Отговори
До 235 Анонимен преди 2 години
Ако си Резидент на Дубай трябва един път на 6 месеца да си влязъл в страната МОЖЕ И ЗА 1 ДЕН.Така че дай по същество.Да сравним Пеевски и Асен Василев и кой има повече грехове.Пеевски има 3офшорни фирми които са в състава на Фирма декларирана от Пеевски за която си е плащал данъците.Асен Василев открива офшорна фирма 1година след като е бил министър на икономиката в Служебно правителство 2013има съмнения че има присвоени 27милиона пренасочени в офшорката НЯМА ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ за нея и не е закрита
221
5
 
7
 
! Отговори
Роко преди 2 години
30 години всичко е разруха и упадък в България. Доган избра да сме по руски модел и най-кадърните млади хора избягаха от България. Ако така продължава всички ще емигрират към САЩ и Германия, а не към матушка Русия, която е почти загинала.
220
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3 % за тези мошеници повече не давам
219
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си голям мазоХист да гласуваш за тези лъжци!