Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дръгльо дебел,ти като цяла една година прави политика от тая гад и сега също продължаваш добре ли се чувстваш?Определено си една много Жалка твар!
32
7
 
20
 
! Отговори
Евлоги преди 2 години
Аз ще гласувам за ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА на парламентарните избори и за РУМЕН РАДЕВ на президентските. Време е шайката Герб да бъде изметена, и то интелигентни и способни хора, а не от Чалгаря.
31
4
 
14
 
! Отговори
сс преди 2 години
А като свърши имунитета какво ще правим?
30
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още може, още по-червено да стане. Проблем няма! Хахаха, избори идват!
28
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко мутрата е масов убиец.
27
4
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Доказано е, че болестта ГЕРБ води до смъртни случаи _ ГастроЕзофаегаелна Рефлуксна Болест !!!
26
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Буци пак е яхнал метлата. Шизофренията не прощава ей !
25
10
 
7
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
И какво да направим, като избирателите се кефят на сякви дет съ мятат: Слави с мажоретките и бенда, Христо Иванов с лодката и боя с полицаите на Росенец, Радев с коремните и лицевите опорки, Мая дето я извлекоха от парламента за ръцете и краката... Е има и тарикати като онези лу мпе ни от отровното трио, чичо Васко и Прокопиев, които си плащат на едни други умни и красиви да се мятат вместо тях... Нищо, че накрая всички ще рапаме кокаляшката...
24
7
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
всичко това е резултат от 12 години герб затова смяна на властта на 4 годиникакто е по белия свят мислете на изборите защото загиваме
23
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е затова нещо, Радев изпусна нещата, обаче да не забравя мистър Борисов, че той заема поста президент, не е управлявал 11 години като премиер :)))
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЪМНОЧЕРВЕНА ЗОНА - на хиляда човека пет имат грип. Мале мале
21
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжеца не може да спи ако не излъже и не открадне това е Бойко един психар вманиачен в кражбите и лъжите
20
15
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Така е, но тогава нямаше ваксини.
19
7
 
28
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Ще се намери ли достатъчно смел психиатър в държавата, за да освидетелства това?
18
6
 
26
 
! Отговори
един преди 2 години
От такива като този индивид, съчувствие и грижа НЕ ми е необходима!
17
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е алтернативата на Бойко другари, молите ли се вече да се върне че без него вече един друг се ядете.
16
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквoча двамайсет години копа дъното, накрая вика "Глей ко става". Хахахах. Айде да си седи у Банкя и да се радва че още никой не го е зачистил.
15
10
 
23
 
! Отговори
Волф преди 2 години
Заблязвате ли, че Мутрата от Банкя вече само говори за Заминалите си в по-добрия свят от този на Румен Радев?? Служебното правителство разкрива всичките корупционни схеми на Герболяка, и тоя *** се вкопчва като удавник за сламка в смъртността от Ковид. А поставяхме още по-големи рекорди през ноември и декември 2020.
14
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя България си е тъмночервена зона вече повече от век, другарю Мутрон. Комунизь, милиционерь, комунизь, милиционрь...... Тоя вирус си е детска игра в сравнение с жертвите, които тоя народ даде