Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Народът гине, цените полудяват, отчете лидерът на ГЕРБ
Обновена: 18 окт 2021 13:14 | 18 окт 2021 13:05, Красимир Ангелов
788
Борисов: Радев и Кацаров докараха България до тъмночервената зона

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни загинаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона на открито да няма хора? Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не ходи на училище, а вечерта да се събере в дискотеката? Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по време на пресконференция на партията.

Още по темата
"Народът гине, цените полудяват, а ние си правим туризъм", коментира Борисов предизборната кампания на Радев.

"Не знам защо кандидатът за президент си позволява да вика енергийния сектор. Той би трябвало да бъде платено отразен, както ние, а не да си позволява да вика енергийните дружества. Токът мина 620 лева. И като капак на популизма му вика енергийния сектор", коментира Борисов и продължи с обвиненията към Радев:

"Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лева, той го мина днес и като капак на популизма му Радев иска днес среща с държавните дружества. Каква е разликата между Герджиков и Радев към момента, защото ще бъде толериран пак по неговия начин", каза Борисов.

"Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и сграда. И сега Европа ви казва - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, защото след няколко години хората ще трябва да бъда изселени от тях. И Европа ви казва, ето ви, направете си. Само че ние казваме "Не", ще ходим и ще купим най-скъпите батерии, за да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат някои", обяви лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и въпроса за потенциалните партньори на ГЕРБ след изборите.

"Всички или никой. Ако във всички дойде разум и видим как ни подреди народът, трябва да се опитаме да направим правителство, как, по какъв начин, оставям на умниците да решат. Ако отново резултатът ни е най-висок и някой се опитва да зачеркне избирателите на ГЕРБ и това не е правилно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим разговори след изборите", заяви още бившият премиер.

"Много съм скептичен, че ще се създаде правителство след тези избори. Партиите са уплашени. Никой не е готов да управлява страната в тази криза", предупреди лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


788
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
553
15
 
20
 
! Отговори
do640 преди 2 години
"Боко не може да чете," -Не знам кой е боко - това е тролски измислен герой. Някои го отъждествяват с Борисов, но Борисов е 100 пъти по-умен от жалките тролччета тук. В случая - още като беше кмет сме го разучили - висше образование, бил е преподвател 5 години във Военна акаедмия, има защитена докторска дисертация по психология още 90-те години. Всичко е написано за него и никак не е измислено, а го знаем от 15 години - bg.wikipedia.org и пишете имената. Вие не можете да четете, бълвате тъпотии
552
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Буци и червеногербавите ,нали ни докараха до световни шампиони по свъртност ,до най бедните ,най болните ,най ограбваните ,най отчаяните в Европа ? Какно се прави на блъснат от валяк ? По скоро по рождение си е блъснат и ако не беше чичо Кирил Войнов ,нямаше да бъде и пожарникар .
551
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен То е хубаво санирането ,ама санирането на едно жилище да е ,колкото цената му или по скъпо отколкото струва ,значи патологични кражби . Видими резултати от ГЕРБ и крадливата мутра -
550
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Нали този дебел и крадлив буфтал ревеше ,че България няма нужда от газопровод ,от АЕЦ ,от нефтопровода .Нали червенопитека се хвалеше ,че затворил тре руски проекта в България ,заради американски интереси . Поредното доказателство ,че маслото му хвърчи .
549
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и същи *** под мощното командване на PiAr Sevi na Boiko дращат във форума. И какво ще постигнете герберунгели? Дупка на геврек. Толкова сте *** и прости, че не ви мръдва под алаброса, че Америка иска да разкара Мутрата от сладката длъжност. И то не защото краде, а защото построи един газопровод на руснаците. И вместо да си легнете сладко-сладко, вие дращете, та дано изкарате още един замък на Витоша на Севда. То пък едно име!
548
4
 
9
 
! Отговори
Марко преди 2 години
До 628 Ти си негодник бе ченге мръсно,един безочлив лъжец.Всички ченгета,доносници и олигарси сте еднакви.Аре се разкарайте, с фигурантската си По...дл-...о га бе.
547
9
 
16
 
! Отговори
Радев потъва преди 2 години
Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.
546
6
 
11
 
! Отговори
Любо преди 2 години
За такива като фигурата и уличните му ,,политици"събрани от кол и въже ,а.между тях се мъдрят и едни ,,млади"като Галевица (вече с перука, от злоба и окапа косата)Бабикяновци, Хаджигеновци ,учиндолските мутри,Ристьовци, Гномчето и всякаква друга Из..-.Мет важи една много мъдра приказка на възлатните хора-Дойдоха и се Из. .--***, ...-ха на изметеното
545
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев не може да управлява държавата,защото не е способен.Вкара в кабинета послушковци от червените,хора на олигарси като Божков,от прокопските далавери и ги остави да се разпореждат и крадат, щели да го подкрепят,но на цената на взаимни услуги,а тези услуги му подкопават имиджа.А неговото " управление" никога не е било да създава,а руши,затова съзидателност и поемане на отговорност при кризи - липсва.Неговото его се градеше на дестабилизация и разделение,затова сега е трагично
544
5
 
7
 
! Отговори
До 639 преди 2 години
Да не се бъркаш нещо? Боко не може да чете, така че нема как да прочете хулите срещу него. Да не е била шефката ти Севда ? Царицата на гърбоватите *** и ферми :D бухахаха скоро нема да има подаяния за вас некадъррни създания :) или ше почнете да пишете за други, които ви плащат ,,, жалка картинка сте
543
11
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Току що ми се обади Бойко и ми каза,че като четял хулите срещу себе си , си го преместил от другата страна.
542
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
634 Оооо,натиска се и още как се натиска! Но свърши тя вече! Без власт,тази мутра е никой! Това го боли! Няма кой да му даде власт на тоя! Изберете млади българи и България д върви на пред! Останалото е губене на време!
541
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберопитеците изхождаат кървави Спражнения в знак на съпричастност на дедото с телеса на древногръцка стомна от снимката. Той обаче да се готви за Ставри. Нема да му се прости
540
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тиквата и приятеля му дерибеевски и лаянарските им приятели мутри изгониха всички способни и оставиха нагли връзкарски калинки лаянарски да владеят вече лаянарската република на мутрите.
539
5
 
11
 
! Отговори
2LOOP преди 2 години
Сън не го хваща горкият, че друг ще "разпределя "12-те милиарда от Брюксел.Неможетака!
538
6
 
6
 
! Отговори
555 преди 2 години
Бойко трябва да е лу-д да се натиска да управлява България след изборите. Много висока цена ще трябва да платят "смелчаците" дръзнали да се изкатерят до върховете на управлението. Народният гняв ще ги помете като мощно цунами и едва ли нещо ще остане от тях. В такава буря най-добре е да си в опозиция.
537
8
 
7
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до " Марко"! Като те гледам и ти си нагъл като самият др Борисов,или изобщо Не си "помнещ" а? Баща му беше офицер подполковник! Дали не е бил комунист? Борисов беше офицер от МВР! Дали не е бил комунист? Или е бил "обикновен комунист" ? А не "сериозен"? Пий си хапчетата и не ме занимавай с глупости! Приключих с теб! А може да се окаже,че не си много "помнещ" а? Няма значение!-:) Жалкото в цялата работа е,че този индивид през годините,подведе много млади българи уви! Но ще проумеят истината! -:))
536
6
 
5
 
! Отговори
Бою Тиквочето преди 2 години
Уредил съм ви ефтин ток от централата на Доган, само внимавайте за кой ше гласувате, щот за да дадеш требе да получиш преди и след това.
535
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в България останаха само люзери, дето ромите не ги смятат за хора.с такъв матрял комунизма ще преуспее.
534
10
 
6
 
! Отговори
Марко преди 2 години
До 620 помнещ Още веднъж потвърждават, че си лъжец и невежа.Борисов никога не е бил член на ЦК на БКП Борисов е бил обикновен редови член на БКП както бяха повече от 1 милион българи.Не подскачай ако обичаш пред такива като мен на който целият му съзнателен живот е минал при комунистите .Да трябва да има нова генерация, но тя трябва да се научи да управлява ,а дошла от улицата.Особено радевите политици-платени ,с уличен език,агресивни вандали,пикаещи по обществените сгради......