Борисов: Аматьори, С “ГЕНЕРАЛна промяна” станах кмет

Ние имаме решения за кризите, написа още лидерът на ГЕРБ
Обновена: 2 сеп 2022 13:41 | 2 сеп 2022 13:40, Нели Христова
98
Борисов: Аматьори, С “ГЕНЕРАЛна промяна” станах кмет
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов не присъства на старта на предизборната кампания на ГЕРБ в храм "Света София", но отбеляза случая в своята Facebook страница.

В поста си лидерът на ГЕРБ индиректно атакува "Продължаваме промяната", като ги нарече "аматьори".

Още по темата

Ето и целият пост на Борисов:

Аматьори.

С “ГЕНЕРАЛна промяна” спечелих кметските избори още през 2005 година.

Днес, 17 години по-късно, стартира поредната предизборна кампания след провала на ПАРТИЯТА на ПОСРЕДНИЦИТЕ!
Гониха ни, изчегъртваха ни, арестуваха ни! Издържахме!

Държавата обаче е ограбена и затънала в хаос! Ние имаме решения за кризите! Защото сме ГЕРБ - СДС и сме по-силни от хаоса!

#ПоСилниОтХаоса ✅24 #ГенералнаПромяна

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е изпята песен.Мисля, че за пореден път ще разбере, че за всеки, колкото и тарикат да е, в един момент истината изплува и заминава в историята.Дойде и историческият момент за Бойко.Ерата на мутрите отмина Други са вече нагласите.Медиите печелят от подвеждащи интервюта и манипулиране на избирателите, но това говори, че са жалки и това е нивото им .Няма смисъл да го показвате като действащ Премиер и да му слушаме глупостите и лъжите.Обиждате интелигентните хора.
72
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пенсионирай се бе, човек! Ще си богат пенсионер.За какво ти е на твоята възраст да продължаваш да крадеш или си мислиш, че ще се спасиш от възмездието?! Няма.Все повече те намразват мислещи и искат справедливост.За кой път платените ти социолози ти нагласяват статистика ? Това е твоето място - второ...Ако народа имаше акъл, изобщо нямаше да те допусне повече в управление, но има доста страхливци - администрация.Но за едно ти правя евала- преценил си правилно: Прости гласуват за теб и лош матРял
71
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 година
стига сте ни тровели уикенда с този лъжец,той е никой за българите,изключая за деси дуловска цецка,цъфналия герб,за деси плевнелиев,за цецко шофьора от дс,за техноложката на поцинковани кофи пекинска,и т-н.
70
5
 
9
 
! Отговори
посмали манго преди 1 година
Всички знаем как Боко тик вата стана генерал. С просене пред Сакс Кобургота, благословията на Доган и назначаване от Първанов. И от майор - генерал ЛЕЙТЕНАНТ. Абсолютно криминално, както всичко при Боко и противозаконно. Наглостта му е умопомрачителна. Лъжец и крадец - това е генерал лейтенанта банкянската мутра бойко методиев борисов. Колко трябва да си пр ост, за да му се вързваш на измамите
69
5
 
12
 
! Отговори
Гош преди 1 година
Боко е съвременен Бай ***, гаден, нагъл, лицемерен, подлизурко, срам ме хваща само като го гледам. Изобщо не му пука за Българския Народ, само собственото му его е важно. За 12г управление нанесе над 20 милиарда щети на България!
68
2
 
10
 
! Отговори
ББ преди 1 година
евтин Национален предател...провъзгласяващ се за "нациионаен герой" си бочко,ченге на кгб лъжещо ЕС през вебер...фактите...построй на путин турски поток с данъците на бедните българи!,щеще да стройш АЕЦ и "купи"оборудване от путин за милиард и половинас данъците на бедните българи!фалира КТБ и беднитебългари платиха над 4.5 милиарда...какво ще правиш с толкова много хартия бре бочко?за носените ти от пеевски...от божков?Божков даде и доказателства,че ти е плащал!.."евроатлантика" на кгб и путин
67
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко още избори трябва да ви плаща бедният български народ, некадърни изчадия, за да изчегъртате ГЕРБ? То не бяха лъжи, то не беше наглост...Не разбрахте ли, че ГЕРБ са незаобиколим фактор в политиката? Само ГЕРБ може да извади държавата от хаоса, който създаде шайката на Киро бръкни под полата, на Лена. Докога ще се "учите" за наша сметка?
66
4
 
18
 
! Отговори
Свои преди 1 година
Тоя *** БОКО, дава ли си сметка как стана генерал. Нахален и помазвач, който не е в час, за генерал се учи, ама *** от Банкя е нахален помазвач. Трябва да се заличи това му звание. Срамота.
65
15
 
5
 
! Отговори
Нико преди 1 година
Да живее Бойко. Да живее ГЕРБ. Всички ще гласуваме за тях.
64
2
 
15
 
! Отговори
Този генерал преди 1 година
по време на кметуването си редовно в работно време спираше движението по Раковска и Царя, беше във футболен екип с топка и черен шлифер, заобиколен от бодигардове. А като премиер караше джипа и минаваше на червено с бясна скорост. На Попа на два пъти щеше да се вреже в тълпата. Въобще не го интересува народа.
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посредници са за газа, ама за батериите? Там лапаломата ще е 100% там каква е красота! Майко мила - за 1300г такава далавера няма!
62
7
 
19
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Заради кмет Бойко и Фандъкова София прилича на бунище.Софиянци изберете си ги пак и чакайте от умрял писмо.
61
7
 
19
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Голям смях.Мутрата бил генерал.Уволнен от пожарната като майор,заради членство в БКП.
60
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този колко далавера направи докато беше кмет, не е истина направо. Защо мислите сега има толкова ново строителство? Този разпродаде половината земи в и около София на безценица на свои хора. Сега вие си купувате по 1400 Евро квадрата, а те правят по 20х печалба на първоначалната инвестиция.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A?
58
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя па се чувствал ГЕНЕРАЛ?!? Пълен майтап! Дипломата му я писал друг, пагоните му ги дадоха след солидно плащане събрано от бандитските групи в България, за да им чисти досиетата. Поне така твърдеше един от "Наглите" на съда в Шумен. А кмет и после премиер стана, след като целуна където трябваше в американското посолство. Съответно "геройствата" му от СИК услужливо бяха заметени под килима и му дадоха куп пари през германска фондация, да не бие на очи. Така се появи ГЕРБ.
57
6
 
24
 
! Отговори
ЕлКа Миньова преди 1 година
Одеве включих ютията да изгладя дрешките на децата и , о, чудо - И от там се чуха цитатите на Борисофф ! Сега ме е страх да включа котлона ...
56
8
 
23
 
! Отговори
Самата идея че... преди 1 година
Такъв ъндърграунд вокалист продължава да заплашва държавата че ще вземе властта говори за сегашното положение на България
55
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 43 Ти сериозно ли? Първо раздаването на такива награди е политически акт навсякъде по света, освен ако не си Нобелов лауреат, открил лекарството за рака или революция във физиката, икономиката или химията. И нали помним нашия човек какво прави в Белия Дом! Горкият.
54
9
 
32
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Иска да каже, че неговата генерална промяна напълни шкафчетата, ограби всичко, а за народа не остави нищо. За 10 години не направи нищо освен нискокачествени пътища, отнемащи човешки животи. Конто гласува за гроб е национален предател!