Властите в Ню Йорк задължават учителите да се ваксинират

Байдън призова частния сектор да засили изискванията за ваксинация
24 авг 2021 07:50, Анисия Иванова
71
Властите в Ню Йорк задължават учителите да се ваксинират
Снимка: БГНЕС

Властите в Ню Йорк ще задължат учителите и персонала в държавните училища да се ваксинират срещу Covid-19, съобщи кметът Бил де Блазио, цитиран от Ройтерс.

Те трябва да имат поне една доза до 27 септември и няма да разполагат с възможност да се тестват ежеседмично вместо това.

Преди това от Пентагона съобщиха, че действащите военни и резервистите ще бъдат задължени да си поставят ваксина. Очаква се министърът на отбраната Лойд Остин да издаде заповед със срокове за ваксинация на личния състав, която ще се отнася за около 1 милион и 300 000 души.

Нарежданията идват на фона на пълното одобрение, което американската Администрация по храните и лекарствата даде за ваксината на "Пфайзер - Бионтех". Препаратът досега се прилагаше с разрешение за спешна употреба, съобщи БНР.

В телевизионно обръщение  след получаването на одобрението президентът Джо Байдън призова частния сектор да засили изискванията, свързани с наличието на ваксинация за ускоряване на имунизационната кампания в страната.


71
Още от Коронавирус
1891 са новите случаи на коронавирус у нас, 57 души са починали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
4
 
1
 
! Отговори
Работодател преди 4 седмици
При нас стана лесно - Климатика излезе в профилактика в най-големите жеги, и всички в офиса седяха с маска докато и последният не се ваксинира или напусна. Сега имаме 100% ваксиниран персонал.
61
0
 
10
 
! Отговори
Жоро преди 4 седмици
Тия от Ню йорк са от кой по-по-най. Куомо, Деблазио.' Демонкрати сър.
60
1
 
15
 
! Отговори
А? преди 4 седмици
Демокрация в действие, а:))))
59
0
 
17
 
! Отговори
Forever преди 4 седмици
Това си е чиста дискриминация, третират една група хора които са зависими от професията си, с бавни темпове ще започнат и върху останалата част от населението, натиск чрез глоби върху фирмите. Ако и това е без ефект, ще се опитат да постигнат разделение - ваксинирани да се страхуват от неваксинирани.
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И това е нацията, която проповядва демокрация навсякъде, че даже и я налага със сила.
57
0
 
8
 
! Отговори
Кал-Ел преди 4 седмици
До 56 Това е единия от въпросите на които няма логичен отговор. Единственото което можем да направим е да осъзнаем истината - скоро ще паднат всички програмации които ви/ни държаха оковани. Едната от тях беше, че живота на всеки човек е ценен. Семейството, училището и обществото ни лъгаха, че сме ценни без да правим нищо. Събуждането ще стане чрез шокова терапия, след като започнат да умират близките ви хора. Дано да не е късно да хванете ножовете и винкелите.
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А ако някой получи увреждания от ваксината?
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И какъв МЕДИЦИНСКИ ефект се търси при ваксинация на човек, който и без това има висок титър на антитела след преболедуване? Някой?
54
1
 
8
 
! Отговори
// преди 4 седмици
Преболедували? Ще видите колко ще ви признават "преболедуването" за в бъдеще. Точно това е най голямото доказателство, че вируси не съществуват. Фарма мафията само страда от това, че сте се детоксикирали.
53
0
 
1
 
! Отговори
,до 52 преди 4 седмици
Така, така, ***, все не иска да му обясняват. *** знае и разбира всичко. Не се хаби, ясен си ми. Приятен ден на строежа!
52
6
 
1
 
! Отговори
до 52 преди 4 седмици
Много по-ясно ми е от колко си мислиш, но високия титър антитела при колко процента от преболедувалите е, отговора е: Висок при тези, които са боледували повече от 20 дни и то поне средно по тежест, а знаем от биологията в университета, че колкото повече дни седи вируса в организма, толкова повече мутира, намира си нови механизми за живот и реципрочно за увреждане на организма. Не ми се обяснявай, моя УИН започва с 23, а твоя
51
3
 
17
 
! Отговори
Таковид19 преди 4 седмици
Предложете и на адвокатите задължителна ваксинация, не само на учители и лекари. Ще ви накъсат шортите от съдебни дела за дискриминация.
50
3
 
7
 
! Отговори
До 52 преди 4 седмици
Сигурно разбираш тогава, че преболедувалите с висок титър антитела не представляват заплаха, защото са също толкова имунизирани, че и повече, както и ваксинираните! Защо това не се отчита като медицински факт, а натискът да се инжектират продължава? Аз отговорът го знам. Но явно на теб не ти е ясно все още.
49
2
 
4
 
! Отговори
Боцкайте преди 4 седмици
ги Юдею-Семитите в Ню Йорк - те имат Закалка!
48
15
 
3
 
! Отговори
до 47 преди 4 седмици
Заплаха за това не се ограничи мутацията на вируса, а не че ще се разболеем, заплаха за това че няма да предпазим хората които не могат да се ваксинират поради придружаващи автоимунни заболявания. Не сте заплаха за нас, ваксиниран съм, имам 11 000 антитела на милилитър кръв, за мен ще мине за 3 дни, но сте заплаха ДА!, запалаха без социална и обществена отговорност. Но нека умират хора, не ме грее вече
47
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Те това се казва демокрация - като не искате доброволно, тогава насила! Хахахахахаха
46
4
 
18
 
! Отговори
Какво Стана преди 4 седмици
с Моето Тяло - Мой Избор?! Май Вече е Моето Тяло - Ваш Избор!
45
5
 
13
 
! Отговори
ти да видиш преди 4 седмици
"Джо Байдън призова частния сектор да засили изискванията, свързани с наличието на ваксинация". Ко,неее,това е най-демократичната страна на света и всеки има право да избира-ако искаш да работиш,където и да е,трябва да си се боднал,нооооо само ако искаш да работиш,НЕ ТЕ ЗАДЪЛЖАВАМЕ...Съжалявам ги хората,които все още вярват с демокрацията в сащ и нека правим разлика м/у демокрация и възможност за реализация....
44
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Началото на края.
43
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Така и никой не можа да обясни на света каква заплаха са неваксинираните за ваксинираните. Защо толкова ги е страх от тях.