Фандъкова не казва за изборите, но ще променя екипа на ГЕРБ в София

Ремонтите трябва да свършат до 15 септември
16 авг 2019 10:44,
35
Фандъкова не казва за изборите, но ще променя екипа на ГЕРБ в София
Снимка: БулФото

Кметът на София Йорданка Фандъкова за пореден път обясни тази сутрин, че ще обяви решението си дали да се кандидатира за нов мандат в началото на септември. Въпреки това, тя призна, че предстоят промени в екипа на ГЕРБ в столицата.

"За да променяме града си, ние трябва да променим себе си, екипа си, начина си на работа", категорична беше кметицата пред БНТ.

Още по темата

Фандъкова, която е зам.-председател на ГЕРБ, потвърди, че промени в екипите на партиите за местните избори ще има и в други населени места.

"Това, че трябва да се разчиства е наша практика и принцип от създаването на ГЕРБ. Когато има съмнения, отговорният начин е да изчистим екипа, да покажем на хората, че за нас най-важно е развитието на града", поясни тя.

Иначе столичният градоначалник изтъкна, че по-голямата част от  големите ремонти в София ще приключат до началото на учебната година.

Работата ще продължи на улица "Сребърна", където се изгражда нов канализационен колектор.

Фандъкова съобщи, че в заключителна фаза е подмяната на асфалта на бул. "България", където работите ще приключат до края на месеца. До 10 дни се очаква подновяването на реконструкцията на Западния парк. Там работите са били замразени през лятото заради необходимостта да се преправи проекта, в който е бил изпуснат съществуващ колектор край входа.

В срок се движели и ейностите по третия лъч на метрото, като строителните работи ще приключат в края на октомври.

До средата на 2020 година пък кметът очаква да завърши и изграждането на следващата отсечка - от "Овча купел" до "Горна Баня".

"Това е мой личен приоритет. Не допуснах да се спре, защото спирането и пускането на метрото не е детска играчка. Много е важно строителството да продължи. Имаме планове и проекти за следващите отсечки", изтъкна Йорданка Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
5
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Фандъкова, София не е твоят град. Ти си една от многото пришелци ( забрави ли от къде се довлече на жълтите павета) ! .
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мън -мън- мън......
23
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Тая излезе по умна от Цецо разкара Цецо и сега тя е любимката на Цецо ?Е Цецо прецака те Фандъкова и ти отиде улевоооо?
22
0
 
3
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Николай Стойнев и него ли ще махаш той Колко фирми има Николай Стойнев ?Е той май ти дава пари нали се хвали че дава и има чадър Николай Стойнев ?
21
0
 
3
 
! Отговори
Поли преди 4 години
А в Оц ЗемлянеДиректор кога ?
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8856Тези дето се опитават да я хвалят само ако чуят какви милиони гълтат тука пишман бизнесмените от обществените поръчки дето са навързани като черва с политиците и тази мън.мън кметица ако не беше такава безгласна буква дали мафията би я търпяла ?
19
1
 
9
 
! Отговори
8856 преди 4 години
Да направено е много, а защо никой не говори за мръсотията огледайте колко е прашно, мръсно, счупени кофи, кдчина около тях, коли по тротоарите. не чувам опонентите на Данчето да предлагат нещо в посока чистота и ред.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13Няма разлика между предишните некадърници и партийни величия и тяхните щерки ,синковци ,любовници днес !
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как ще се случи ? като предишните лапачи ги пратят я посланници, я консули я на някое друго по закътано ,тихо но още по-високо платени местенце защото тия хора трябва да бъдат запазени ,защото всички са навързани като свински черва във всички далавери !
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като рибата се вмирисва откъм главата, няма нужда да сменя персонала на бардака! Истината е, че всичкото ГЕРБ е заразено и трябва да се постави под карантина!
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе става и за учителка- тя няма визия ! И речник и липсва!
14
0
 
16
 
! Отговори
Елена преди 4 години
Смяна на екипа....Хахаха! Всички знаем, че тези екипи са политически поръчкови, както е политически поръчана и самата г-жа Фандъкова. И понеже политическипоръчаната госпожа не се справя, тя също трябва да се смени ! Обаче- тежко на този, който ще дойде след нея. Голяма боза е забъркана по всички точки на управлението на града
13
0
 
9
 
! Отговори
На пазар преди 4 години
Признание, че не се справя и както винаги друг е виновен.В случая екипа, който те е избирала и назначавала. А може бие признание, че друг кадрува в столична община.И една българска поговорка:Применил се Илия - погледнал се пак в тия.
12
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля другарите да ми кажат за празните магазини при Луканов и Виденов . Защо заплатите бяха по 10 долара , а пенсиите по 5 долара. При един генералски син, който по погрешка стана кмет на София въведе купони за хляб. Сега трябва да си много зле с акъла да пропагандираш за кмет на БСП.
11
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както и да се напъват БСП няма да има кмет в София никога. Софиянци много добре помнят и са виждали простотиите на големците от БКП-БСП и никога няма да гласуват за кмет от БСП. По селата просто не са наясно какви мародери и мошеници са другарите червени каскети.
10
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега червените *** ще плюят на воля, защото идват избори. Каквото и да си говорим София беше селски град при БКП-БСП , а сега е истинска Европейска столица при управлението на Борисов и Фандъкова. Какво е направено се вижда от всички .
9
7
 
3
 
! Отговори
аман от СССР преди 4 години
До До 7..Братска Русия ни докара дотук а майка Турция ще ни освободи!
8
1
 
5
 
! Отговори
изроди-комунисти преди 4 години
До До 7..За никъде не сте без червената армия и нашите предатели!
7
2
 
16
 
! Отговори
долу Герб! преди 4 години
До гербистка-общинаркаИ г.ъза си да съдере няма Герб да спечели!!
6
13
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
ххаахахахах айде бе ГЕРБ от кога ги пращате в историята, от 2008 чакаме. То фантазията не е като реалността ама в червената школа няма как да го проумеете