Красавици като за Световно: Бразилия - Германия

Ан-Катрин Брьомел или Бруна Маркезини, изберете вие
Обновена: 8 юли 2014 21:40 | 8 юли 2014 16:30, Александър Попов
38

Ан-Катрин Брьомел. Снимка: Instagram/FHM
Бруна Маркезини. Снимка: Instagram

Общо гласували: 959
Ан-Катрин Брьомел
50%
Бруна Маркезини
50%

Тази вечер на Мондиала ще станем свидетели на финал преди финала - Бразилия срещу Германия. Вълнуващият сблъсък е едва втори на световни финали между двата отбора, като те ще излязат един срещу друг 12 години след като двата гола на Роналдо донесоха на Селесао пета титла и попречиха на Бундестима да вдигне купата за четвърти път.

В Бело Оризонте Германия ще гони осмо участие на финал. Бразилия пък до момента има 6 финала, като единственият загубен е този от 1998 г. срещу Франция в Париж.

Ние също ви предлагаме вълнуващ двубой на нежния фронт, за когото букмейкърите биха дали равни коефициенти. Този път изправяме една срещу друга две красавици, които "топлят чаршафите" на звезди от двата отбора. Това са гаджето на контузения Неймар - Бруна Маркезини, и приятелката на Марио Гьотце Ан-Катрин Брьомел.

Гьотце явно е следвал поговорката "Вземи си кака да те отрака", тъй като Ан е три години по-голяма от него. Двамата са заедно от 2012 година. Брьомел често попада в челото на класациите за красота, а за радост на мъжете "гастролира" с предизвикателни сесии в списанията GQ и FHM. Последната не оставя много на въображението.

Срещу нея застава перлата на Неймар - моделката Бруна Маркезини. Именно покрай връзката с футболиста тя катери стълбицата на славата и на модния подиум. Тя получи покана и за Холивуд, след като има опит и като актриса в бразилска сапунка.

Продуцентите в САЩ обаче едва ли са се трогнали от ролята й на някоя доня в местния филм. Когато обаче във визитката ти присъства Неймар, нещата се улесняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
еблйо преди 9 години
И двете ,дядо попе,и двете...
24
0
 
2
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
Всъщност не може да става дума за сравнение когато на едната и се виждат гърдите а на другата не!
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 27Правилно! Gisele BündchenBündchen! Точно бразилко звучи, ша знайтие! :DDDDDDА и да - близо 50% от нацистите бягат в Бразилия.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Deutschland, Deutschland uber alles, Uber alles in der Welt5:0
21
2
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 9 години
"Бразилките като цяло са с 3 нива над немските"Глупости, най-яките бразилки са с немски корени (и италиански - най-големите бели малцинства), другите са трътлести индианки.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бразилките като цяло са с 3 нива над немските кобили. Иначе тези на снимките и 2-те са хубави, но бразилката повече ми харесва. Но всеки с вкусовете си. Успех на немците довечера! :)
19
0
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
....и ако бразилците пак стигнат до финала и паднат, пак ще трябва да сменят националният екип както направиха 1950. Да не говорим колко телевизора ще "хвърчат" през прозорците.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво. Много са красиви. Труден избор.
17
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така или иначе аз смятам, че Мексико ще е безспорният финалист.
16
0
 
9
 
! Отговори
ме преди 9 години
Ама че тенденциозно направена анкета. Много ясно, че като сложиш жена по без горнище до момиче по тениска, всичко живо ще избере първата. На мен Бруна ми се вижда изключително сладка и красива. Е, като поровиш в нета виждаш, че дупето й е бразилско, но то това си е въпрос на вкус. Русата мацка изглежда по-сексапилна, но ако бях мъж и трябваше да си избирам гадже, определено щеше да е втората.
15
3
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
до анонимния 10, написал съм "въпрос на вкус" да си ме чул да намирам косури на накой за избора му ???? и не ми се отваряи селянин ***, много си смел зад мазните си клафиши скрит в някоя дупка. Разгледаи ги добре снимките и ще и видиш задниак на тая фръцла с целулит на 18, а след едно или две деца ще е изсипана като , нали се сещаш като кои, отворенгяс.
14
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден ги гледам тия германки на Златни Пясъци. Сега точно в момента само по 18-20 годишни са. Е то няма такава грозна нация. Само някви дебели, неподдържани, или някви дълги коне по 2 метра мутрите им изкривени. До сега не бях виждал момиче с целулит на 19 години ама вече видях. Работя на най оборотното място минават по 1000 на ден. От тия 1000 можеш да се загледаш на максимум 10-15. Другото всичкото е от де да го почнеш. Отделно момчетата поддържани някви пък жените дебели коне прасета.
13
1
 
4
 
! Отговори
оценителя преди 9 години
Е как така гласувай преди да съм ги пробвал и двете?Вече и за изборите праскам ги на задна прашка дупетатите и тогава гласувам!!!То за това нищо не върви както трябва по тези земи.
12
4
 
4
 
! Отговори
Чикииец преди 9 години
Ще си лъскам пред Брьомел. Много е хубава
11
3
 
4
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Германия разбира се, не че имам против и другата де ;)
10
0
 
10
 
! Отговори
Затрудних се преди 9 години
Намерих доста снимки в нета на Бруна Маркезини. Момичето е великолепно,на 19 г. е, но не открих материал, в който да съобщават мерките й.Снимката, която са качили тук, е отвратителна.Тенденциозно ли е направено или някой не си е свършил добре работата?Не намерих свестни снимки на Ан-Катрин Брьомел,освен една - на нея се вижда, че лицето й е изключително красиво. На останалите фотоси - нито се вижда добре фигурата, нито личи истинската хубост на лицето. Не намерих данни за възрастта и мерките й
9
2
 
6
 
! Отговори
сомбрерото преди 9 години
до АнгеловМексиканката е добра, но мисля, че мексиканката е по-добра.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ha ha"Брунчето за 18 годишна ми се вижда доста "изсипана" а Ан е просто с перфектна фигура."*** е изсипана, тая просто трябва да свали 1-2 кила и е перфектна, поне в лице е хубава, германката вярно е по-постала, но в лицето прилича на кон, което си е до живот.Да не говорим колко *** подбор на снимките, едната буквално гола, другата с раздърпана тениска.
7
7
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
въпрос на вкус, но като разгледах снимките в нета и на двете Ан е няколко класи над Бруна. Брунчето за 18 годишна ми се вижда доста "изсипана" а Ан е просто с перфектна фигура.
6
2
 
6
 
! Отговори
PM преди 9 години
Защо "Красивици"? Добре е, някой да преглежда преди да се публикуват статиите.