Мизерия, мръсотия, боклуци - истинската Индия

Снимки, но не като онези от списанията
Обновена: 26 юни 2015 21:45 | 26 юни 2015 20:30,
85

Снимка: izismile.com

В топ 20 на Световната здравна организация за най-замърсените градове в света 13 от градовете са в Индия. Замърсяването съкращава средно с по 3 години живота на индийците.

Вижте в галерията измеренията на замърсяването във всекидневния живот на 660-милионното население на държавата!


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
ха преди 7 години
Населението е 1 210 милиона :Х на второ място в света
46
1
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Доколкото знам, влизането в Русия става с визи, така че сиподавал молба да влизаш там, а никой не те е молил.------------- Така е, подавал съм молба. Последният път отидох като турист-русофил. Повече никога няма да подам молба за посещение в чужда държава.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забравят само да добавят че това е защото 200 години са били английска колония.
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 57:Цифрата 660 милиона е правилна. Преди малко проверих в търсачката на Гугъл.Оказа се, че 660 милиона индийци живеят сред замърсен въздух, а не ченаселението на Индия е 660 милиона.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Индия е държава на контрастите.За съжаление хората на тези снимки са излишни.Има два начина за решение на този проблем -или да оставиш всеки да оцелява сам както е там илида има нещо като казармен ред както е в Китай, което обаче е неприложимо за индийската кулура.
42
0
 
1
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
До БерлинЗЛАТКА "великолепната" сменило си "името"
41
1
 
7
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Ти не искаш да стъпиш в Индия, но "индийците" ще те стъпчат много скоро.
40
1
 
12
 
! Отговори
мм преди 7 години
Според мен тези снимки трябва да ги видят поклонниците на индийската култура, които си мислят, че Индия е тадж махал, ганг, будизъм, йога,нирвана, кама сутра. Не, Индия е гнусна мизерия и дискримиация на бедните от богатите. В Индия, ако иде бял турист, веднага го атакуват десетки просяци по улиците, защото мислят, че щом е бял, значи е богат. Още нещо, един християнин ми каза, Абе щом техните божества са толкова яки и западняците и някои наши се увличат по тях, защо Индия е такава?
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работя в голяма компания и имам колеги индийци. Наистина добре са облечени, образовани са и са ни показвали снимки от домовете си на истина са добри. Проблема е че те всичките са от вишите касти а това са едва 200-300 милиона от населението им. На въпроса защо не подпомагат бедните касти, отговора е нещо от сорта на ако имаш 100 долара и дадеш 10 души по 10 те ще могат да се нахранят и облекат днес, но ако дадеш на 1000 по 10с това няма да промени особено положението им. Така разсъждават те.
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** къф е готин Путиновия БРИКС бе!
37
4
 
17
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Какво сега, тази статия цели да ни успокои че има и по-зле от нас, така ли. Стига пропаганда, Днес.бг, вие били ли сте в Индия, видял ли сте това което публикувате като снимки или тенденциозно сте ровили из нета да намерите подобни фотоси?? Дори и това да е реалността там, хората така са намерили за добре да живеят, кои сте вие да съдите!!! ПО-ДОБРЕ ПИШЕТЕ МАЛКО ПО-ОБЕКТИВНО ЗА НАШИТЕ "ИНДИЙЦИ", ЗАЩОТО ТЕ НАИСТИНА СА ПРОБЛЕМ. А НЕ КАТО ВИДИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИ ДУМИЧКИ ДА ТРИЕТЕ НЕИСТОВО КОМЕНТАРИ.
36
0
 
6
 
! Отговори
минувач преди 7 години
Който е прочел "Шантарам" знае за изразът "Индия,това енай-прекрасната отвратителна миризма на Света!"
35
8
 
2
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Много е смешно как човек, който не е стъпвал в Индия пише "компетентна" статия, а хора, които никога не са ходили в Индия, коментират разбиращо. :)))ПП Ама той бай *** си е отявлен специалист по всичко, та не се учудвам... хахаха. :D
34
0
 
12
 
! Отговори
42 преди 7 години
КАК 660 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ, ИНДИЯ ВЕЧЕ СИГУРНО ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ КИТАЙ. ТЕ ОТДАВНА СА НАД МИЛИАРД, ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 25Г.
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, изброените неща си ги знаем и в БГ. Най-вече кастите - не може да пробиеш, ако не си синче или дъщере на "червен боец" и в 21 век. Иначе хората си имат качествено образование и високотехнологичен сектор... тук е малката разлика...
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно,индийските филми заливат телевизиите,гдето все търсят йофтиното.Чувам ,че туризмът масово започва да набляга на индийските туристи.Скоро сивото ни ежедневие ще бъде обагрено с ярки краски.
31
1
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 7 години
бил съм два пъти в индия и е най-шантавото място на което съм ходил, супер кефещо, стига да не живееш там. все едно е друга планета.
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** Шоп:Както ти е написал някой по-долу, показана е част от Индия.Индия е пренаселена и е много логично да има хора, за коитобуквално всеки ден е борба за оцеляване.Има и друга Индия, тази на науката и технологиите.За да я видиш, трябва да поработия в някоя западна фирма,а не като нощен пазач.ПП Доколкото знам, влизането в Русия става с визи, така че сиподавал молба да влизаш там, а никой не те е молил.
29
19
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Даже и не си помислям да стъпя в страна от БРИКС. Писна ми от три ходения в Русия, а дружките и са по зле и от нея.
28
12
 
9
 
! Отговори
Шри Ланкиец преди 7 години
Ами като гледам те живеят по добре от българите плюс това нямат зима за да плащат парно хаха