Тъмните страни... Кои са пороците на всяка зодия?

Едните се инатят, другите са лицемерни, а трети – егоисти
25 юли 2017 22:43, Екип на Tialoto.bg
9
Тъмните страни... Кои са пороците на всяка зодия?
Източник: pexels.com

Всички си признаваме някои неудобни истини, но звездите разкриват и пороците ни. Вижте кой е отличителният за всяка зодия.

Овен: Егоизъм

Толкова зацикляте върху собствената си особа, че изобщо забравяте за нуждите на останалите. Използвате всички около себе си за собствените си цели, без да мислите за чувствата им. Ясно е, че на Овена му е предопределено да достига върхове, но не на всяка цена.

Телец: Инат

Когато ви „зарази“ някаква идея, то няма никакъв начин другите да ви вразумят със съветите си. Вярвате си твърде много и безкритично, но пък се страхувате, че някой може да разруши света ви. На хората от зодия Телец им харесва да бъдат прави във всичко. Вашият инат е сляп и необоснован.

Близнаци: Лицемерие

Както и предполага вашият знак, вие много обичате да играете двойна игра. Едва ли някой от приятелите ви може да разбере какво точно мислите. Майсторски прикривате своята тъмна страна и създавате за всички образ на благ и отзивчив човек.

Рак: Използвачи

Кой би помислил, че този нежен и чувствен знак може да има каквото и да е отрицателно качество. Но вие не се явявате изключение. Вашият порок ви кара да се възползвате от слабите места на останалите. Само вие не си давате сметка, че го правите, тъй като считате, че другите са ви длъжни за всичко. Освен това, вие сте от онези, които най-рядко връщат дълговете си.

Лъв: Нарцисизъм

Не е изненадващо, разбира се. Вие не приемате критика, защото сте убедени, че освен вас никой друг не знае по-добре. Харесва ви вниманието, дори когато твърдите колко скромни сте всъщност. Може пък и да не е порок, а просто проява на кралски характер? Е, това само един Лъв може да си помисли.

Дева: Мания

Всичко, което ви вълнува е как да бъдете перфектни. Перфекционизмът засяга всяка сфера от живота ви. Много бързо можете да станете зависими от каквото и да било, и след това да отдадете целия си ресурс за постигането на идеалния резултат. При това никога не е сигурно, че си е струвало.

За останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: хороскопзодиипороци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всякакви хора имат всякакви пороци, независимо от зодията
8
1
 
2
 
! Отговори
език свещен преди 6 години
Пороци???
7
5
 
3
 
! Отговори
Лъв преди 6 години
Лъвът има толкова богат и широк духовен мироглед, че дори и да не получи нужното внимание, той няма да се застреля :)
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесва ви вниманието, дори когато твърдите колко скромни сте всъщност. Може пък и да не е порок, а просто проява на кралски характер?Е, това само един Лъв може да си помисли "----------------------------Е защо да не си го помисли, като Лъвът си е по рождение с Кралски характер? И въобще достойнството и великодушието са негови отличителни черти (те са царствени черти), но никой може би, освен човек от зодията не знае, че да носиш тази "корона" по рождение, не е леко! Не е нарцисизъм. Типичният Лъвът има толкова богат и широк духовен свят и мироглед, че дори и да не получи нужното внимани
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ти е такава използвачка,какво правиш с нея?.Егоизма те е заслепил нещо и не гледаш и чуваш правилно.Я пак...,да не съжаляваш някой ден само за прибързаните си изводи!!!!
4
1
 
5
 
! Отговори
Айдахо преди 6 години
Освен това ме карате да пропусна целият раздел поради същият факт!
3
2
 
8
 
! Отговори
Айдахо преди 6 години
Защо поствате статия от вашият сайт , след като трябва да я дочитам от друг? Няма как , принципно е!Риби- Инат!
2
4
 
9
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
За овена е апсолютно всичко вярно.Само са забравили да напишат че са много неблагодарни и големи използвачи!
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за близнаците е 100% вярно, за другите ... по-скоро 50/50близнаците са способни да се правят на добри, пред когото пожелаят, а пред други хора проявяват тъмната си страна, за която тези, пред които се правят на добри, не знаят