Тейлър Суифт към феновете: Помогнете ми да пея отново

Изпълнителката твърди, че бъдещето й е заложено на карта
17 ное 2019 13:14, Дарена Найденова
11
Тейлър Суифт към феновете: Помогнете ми да пея отново
Снимка: Instagram

Войната между Тейлър Суифт, бившата й звукозаписна компания продължава с пълна сила. По-рано през годината стана ясно, че мениджърът на много от известните изпълнители Скутър Браун е придобил правата върху лейбъла Big Machine и с това става собственик на доста от песните на Суифт. Това се случва, тъй като първоначалната сделка на Тейлър е била именно с Big Machine и правата върху албумите принадлежат на компанията.

 
Изпълнителката проговори през юни, когато заяви пред феновете си, че се е опитала да откупи всичките си песни, но молбата й е била отказана. Тогава тя обвини Браун, който е мениджър на Джъстин Бийбър и Ариана Гранде, че е използвал известните си клиенти, за да я тормози. 
 
Скот Борчета, който е бившият собственик на Big Machine, заяви, че е знаел за скандал между Бийбър и Тейлър, но това не е била причината за сделката. Той подрепи близкия си приятел Браун и призна, че изпълнителката е знаела за неговите отношения с мениджъра. "Скутър винаги е бил и ще продължава да бъде поддръжник и пазител на Тейлър и нейната музика".
 
Браун, от своя страна, заяви, че е бил атакуван от човек, който не казва истината. Той добави, че е отворен към комуникация с Тейлър, но изпълнителката не го е помолила за такъв. "Опитвам се да правя всичко по правилния начин", признава той.
 
Сега, месеци по-късно, още един епизод от сагата се завъртя в социалните мрежи. По-рано през месеца беше обявено, че Тейлър Суифт ще получи наградата за "Изпълнител на десетилетието" по време на Американските музикални награди. С това се очакваше тя да изпълни няколко хита от различните години, през които е на сцената. 
 
Още за скандала и какво поиска Тейлър от феновете си четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Ганиоо преди 4 години
Да не е подписала с Саня Армутлиева та така да е станало....
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На никого няма да липсва като не пее. Може да живее и без да пее
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е мислила като подписва договора с Дявола.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ти помогне баща ти - богатото милиционерче.