Хороскоп: Как да спите по-добре?

Астрологията дава отговор на този въпрос
31 мар 2023 15:32, Теодора Драгоева
10
Хороскоп: Как да спите по-добре?
IStockphoto

Последните подходи към древната наука астрология имат по-нюансиран подход. Те са склонни да раздават прозрения, които могат да ви помогнат да разберете поведението си по-добре, а оттам – да подобрите преживяванията си. Някои астрологични влияния се крият зад вашите навици преди лягане, някои от които могат да са причина и за безсънието ви. Въпреки че вашият слънчев знак обикновено съдържа значителна част от истината за вас, погледнете и вашия изгряващ знак за допълнителни прозрения.

А ето и повече за това как да имате по-здрав сън, базирано на вашия зодиакален знак:
 
Овен
 
Вашата огнена природа ви подмамва да максимизирате всеки час на будност със завидна и понякога тревожна ефективност. А вечер това, от което се нуждаете най-много, е да спрете да размишлявате върху многото си ангажименти. Ако се чувствате по-спокойни, когато записвате мислите си на хартия, опитайте се да си водите списък със задачи, за да можете да се успокоите преди сън.
 
Телец
 
Последователността и луксът са склонни да привличат вниманието ви. Помислете как можете да ги включите в успокояващ нощен ритуал. Може би да се охарчите за ново спално бельо или да подредите произведения на изкуството в спалнята си, за да можете да им се любувате, докато се унасяте в сън. Ако сте от онези, които обичат да се излежават в леглото повече, мушнете се между чаршафите по-рано и си сложете всичко необходимо подръка (вода, дистанционното управление, крем за ръце), за да не ви се налага да ставате отново. Инвестирайте и в интелигентно осветление.
 
Близнаци
 
Вие трябва да си наложите да оставите телефона си вечер и да се откъснете от екрана със синя светлина, колкото и да сте любопитни и любознателни. Четенето на новини или всякакви произволни факти късно през нощта ще подтикне ума ви да работи на още по-бързи обороти. Изключете всички устройства – нямате нужда от разсейване, ако искате да спите качествено. Абсолютната тишина може да е предизвикателство за вас, но ще ви се отрази добре.

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

Зодиите, които се отдават на кариерата след любовно разочарование

 
Рак
 
Оценявате тихото време през нощта. Но използвате ли това време, за да размишлявате върху минали ситуации и разговори, които ви вълнуват? Ако е така, трябва да се научите как да ограничите тази тенденция. Вместо да се потопявате в съзерцание на собствения си живот, по-добре прочетете някоя книга, която може да ви заинтригува или изгледайте някой вълнуващ сериал на Netflix. Въпросът е да се спасите от размишленията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Ром 49 и ромка 49 преди 1 година
рома и ромката си спат в Рома 49 народно събрание им свети и ги представлява казват се 49 народно стбрание под патронажа на елита ами не ползвайте чужди имена бе 49 и твоята ромка с чуждо име подвизвай се под нейно име аре чупката шибайте се и не използвайте хора егоист и егоитка като избраниците в народното събрание мафия
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте сега и как да мием чиниите според "древната наука астрология". Простотии на тон и килограм.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чета за Водолей и се кръстя през сълзи: "Например гледайте няколко епизода на някакво предаване за свръхестественото, което да ви потвърди, че сте били поставени тук на Земята от извънземните."
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Последните подходи към древната наука астрология..."===За пореден път - астрологията не е наука, не е била наука и никога няма да бъде наука. Астрологията е шарлатания. Всеки който твърди обратното (включая авторът на тази "статия") е умствено изостанал с IQ много под нулата.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Легнете си с някоя готина мацка, като тази на снимката и няма да имате проблеми със съня
2
0
 
0
 
! Отговори
баба ми преди 1 година
преди много години правеше така, но кат се върне дядо почват отначало
1
1
 
9
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Без гaаштu!

Спонсорирани публикации