Историята на семейната песен "Вълшебството сърце"

Георги Бакалов: Имаме планове за втора песен
5 дек 2022 17:52, Анисия Иванова
0

Баща реши да посвети своя песен на двете си дъщери. Песента е озаглавена "Вълшебството сърце".

"Това е т.нар. от мен среднощна песен. Има моменти, в които се събуждам, идва ми нещо наум и започвам да пиша. Бяха крайни строфи с рима "сърце". Бях нахвърлил над 20-30 строфи. В началото песента тръгна като текст. Впоследствие дойде мелодията. Така предложих на децата да я направим заедно", сподели Георги Бакалов в студиото на "България сутрин".

Двете му дъщери - Божина и Магдалена, определиха създаването на клипа, като много вълнуващо преживяване. "Дълго заснемахме клипа", разказа 9-годишната Магдалена.

В създаването на видеото към песента се включва приятел на семейството.

"Той имаше виждане как да стане, да се усети топлината между баща и дъщери. Той изгради концепцията. Имаше малки търкания с децата. По време на втория снимачен ден бяхме в Сливен. Не искаха да се съблекат, защото беше хладно...", каза още бащата на близначките пред Bulgaria ON AIR.

Освен в децата, клипът предизвиква вълнение и у техните съученици. "В училище клипа вече го пускат много пъти", каза Божина.

Семейството все още не планирало представяния на песента, но имат съгласие от диригента на детски хор в Казанлък да направят песента.

"Децата се занимават от малки с пеене. Имаме планове за втора песен, но нека да направим първо аудиото. Предстои да изградим идеята", сподели още Бакалов и допълни, че вълшебството се крие в това да успееш да чуеш сърцето си.


0
Още по темата: песендъщериBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари