Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...

Майката на момичето му дала ден по-рано 50 лв., той дошъл за още
Обновена: 21 дек 2017 15:00 | 21 дек 2017 15:00,
162
Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...
Снимка: "24 часа"

Мехмед, братовчедът на Дамла, който бе арестуван за убийството й вчера, е търсел пари в дома на роднините си. Малкото момиченце обаче го видяло и той я убил.

Това ставало ясно от признанията на младия мъж, пише rodopi24.

Майката на Дамла дала в събота 50 лева назаем на племенника си Мехмед, а часове по-късно той влязъл в апартамента в блок "Слава" в центъра на Момчилград да търси още пари.

Още по темата

При тършуването призори в неделя обаче от шума се събудила 7-годишната му братовчедка.

Мехмед удушил Дамла, а после облепил главата й с тиксо. Нямал време да тършува из жилището, избягал навън и се скрил.

След 7.30 часа се появил в Спешното отделение на болницата в Момчилград.

Тези признания направил самият заподозрян за жестокото убийство в Момчилград.

Както Dnes.bg писа майката на Дамла, Садет Мусаы бе освободена от ареста днес. Тя бе арестувана заради това, че е оставила детето си без надзор и така го е подложила на опасност.

Жената излязла от ареста по чехли и тръгнала в неизвестна посока и се разминала с близките си. Те се насочили към болницата, предполагайки, че жената е тръгнала към моргата да прибере трупа на дъщеря си.

Садет Муса успяла да стигне до Момчилград с такси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМО ДПС
79
1
 
10
 
! Отговори
Най- голямото преди 6 години
нещастие е родител да погребе ДЕТЕТО си!!! Имам дете на същите години!!!! СТРАШНО ЗА ТАЗИ НАЦИЯ Е ТОВА , КОЕТО СЕ СЛУЧВА С ДЕЦАТА НИ!!!КОЙТО И ДА Е ИЗВЪРШИЛ ТОВА ЗЛО- ТРЯБВА ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!!!ДА СТРАДА ТОЛКОВА И ДА СЕ МЪЧИ ТОЛКОВА, КОЛКОТО И ТОВА НЕВИННО И ЧИСТО СЪЗДАНИЕ!!!СЪЛЗИТЕ СИ НЕ СДЪРЖАМ, ХОРА- ТОВА Е Д Е Т Е Н Ц Е !!!!!!! УБИТО ДЕТЕНЦЕ!
78
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо е имал ключ от апартамента?Колко често е влизал?Ако е влизал редовно, детето нямаше да се уплаши. Можеше да каже, че си е забравил нещо и се е върнал да го вземе. Мащехата също има нтетес да премахне наследницата на мъжа си, това е инстинкт у всички мащехи. Тази специално е рафинирана мръссница.
77
8
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Ами ходи във Венесуела, и петрол има и социализъм, може и в Куба, ама там е само социализъм.Мизерията и оскотяването не е от демокрацията, а от това, че крадливи, нагли, селски тарикати, бивши комунисти, ДС агенти и доносници разграбиха държавата и станаха крупни капиталисти. Простите хора се оставят да ги водят за носа с медийни манипулации и продължават да дават власт на същите БКП-ДС селски тарикати - Борисов, Първанов, Доган. До кога ще настъпвате същата БКП-ДС мотика ?!
76
4
 
8
 
! Отговори
Спрете бре! преди 6 години
Защо да си носи тиксо като в къщата е намерил такова.Ако не е тиксо можел да я увие с друго каквото му попадне. И вие сте едни сценаристи ,едни Шерлок Холмсовци
75
2
 
2
 
! Отговори
алито бръснарина преди 6 години
Хубава страна, хубави хора
74
3
 
2
 
! Отговори
алито бръснарина преди 6 години
Не да краде, да и бе
73
5
 
34
 
! Отговори
777 преди 6 години
Отишъл да краде на спокойствие точно преди майката да се върне от работа, и си носел тиксо е така да си има....все пак всеки си носи в джоба тиксо......детето нали не го познава запомнало да пищи......толкова кухо че няма до къде...
72
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТАНАЛО Е ТОЧНО ТОВА КОЕТО ПИШЕ!!!ВЛЕЗНАЛО Е ДА КРАДЕ ОБАЧЕ ОНОВА ГО Е ИЗНЕНАДАЛО И ГАДИНАТА ГО Е УБИЛА НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО ВЕЧЕ СМЕ ЧЕЛИ ЗА ПОДОБНИ НОВИНИ.ОБЕЗПОКОИТЕЛНОТО Е, ЧЕ СА ИСКАЛИ ДА ГО ЛИНЧУВАТ КАКТО СИ Е РЕДНО А ПОЛИЦИЯТА НЕ Е РАЗРЕШИЛА.ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ МНОГО СТРОГ ТЪМНИЧЕН РЕЖИМ ПРИ ПРИСЪДИТЕ ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ!
71
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да влезе Хичкок.
70
9
 
12
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Как ли се оправят страните в които не е имало комунизъм. БГ е в това положение защото не изгонихме окончателно комунизма. Българските комунисти все още са на власт. Всички днешни партии са дъщерни фирми на БКП, без изключение. Демокрация и капитализъм в БГ няма и няма да има докато БКП са навласт. На голяма част от тях конците им се дърпат от Москва, а москва има интерес БГ да е слаба и немощна, така Москва отслабва южния фланг на НАТО. След нас, те са на път да елиминират Турция.
69
13
 
24
 
! Отговори
Извинявайте, ама преди 6 години
тук нещо не е на ред!Изобщо не е на ред!Айде стига с тъпите обяснения!Ченгетата да се стегнат и да разберат какво е станало!
68
10
 
9
 
! Отговори
BatBulgar преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !В онова време се убиваше цвета на нацията и се заместваше с ***-елит. Днес се прави абсолютно същото!!! И комунизма и капитализма са еврейски идеологии, целящи избиването на ЦВЕТОВЕТ НА НАЦИИТЕ. Те имат за цел да ги превърнат в стада, без цветеове - СИВИ. Като основият девиз е ,,Единни в многогообразието" Кой е единен, в този многообразен свят??? :) По-голямо зло от Комунизма и Капитализма, човека не е виждал!!!
67
4
 
27
 
! Отговори
?! преди 6 години
Интересно от колко време тази жена си е оставяла детето само вкъщи. Прекалено малко е , децата на тази възраст ги е страх да остават сами, особено нощем...Доста странни обстоятелства има. Другото - странно е облепването с тиксо, щом вече е удушено...Горкото дете, нека почива в мир...не е нормално всяка седмица да четем за смъртта на деца, това е Мордор населявана от ***...
66
4
 
28
 
! Отговори
Скептична преди 6 години
С тиксото ли е отишъл да краде? Ако не - в кой момент и откъде се е взело тиксото?
65
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си оставиш детето да го гледа мащеха е по-зле, отколкото да го оставиш само на улицата. На улицата поне ще знае, че е само и ще се пази.А тая се едно е пуснала змия в къщата.Да я вкарват в затвора, и тя има вина.
64
4
 
45
 
! Отговори
Справедливия преди 6 години
Боже, колко мъка в този свят, Боже! Аз съм на 53 години, дъртак с момиченце на 4 години, При всяка публикация за Дамла, красивото малко ангелче започвам да рева неудържимо! Нека не съдим така майката! Тя до края на дните си няма да е на този свят! Боже, колко мъка има на този свят, Боже!
63
1
 
10
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
Питам защото не знам в такъв случай как би реагирал един родител... Опитвам се да правя емпатия, но не мога... Не дай се боже на никой... Господ да го съди с децата си!!!
62
15
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Първо, не е майка, а мащеха.Така че този не е никакъв на момичето.Той е чужд човек.
61
2
 
11
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
Колеги да ви питам, понеже не съм в България... На този *** родителите казаха ли нещо по случая?