45 дни полицията не е открила убиеца на Юлия

Дъщеря й ходи на психолог за да се справи със загубата
7 сеп 2020 22:10, Нели Христова
60
45 дни полицията не е открила убиеца на Юлия
Снимка: Facebook

Дъщерята на убитата в катастрофа от неизвестен шофьор Юлия Ангелова тръгна на психолог, пишат “24 часа”. 9-годишното момиче посещава терапевт с баща си, за да се справи със смъртта на майка си.

За да я разсеят, бащата на детето Цветелин Цеков и втората му съпруга я водят на различни екскурзии. Това е поредната загуба на близък роднина, която детето преживява. В последните години ученичката е останала без двете си баби и единия си дядо, преди да се случи трагедията с майка ѝ.

Катастрофата стана в нощта срещу 26 юли на пътя Созопол - Приморско. Предната вечер Ангелова била в заведение в Созопол. Хванала такси, което да я закара до къмпинг “Арапя”, където била отседнала. На средата на пътя обаче слязла. Тръгнала пеша, когато кола я блъснала и избягала от местопроизшествието. Малко по-късно втори автомобил ударил жената и веднага подал сигнал на тел. 112.

Още по време на огледа се разбрало, че подалият сигнала не е първият, ударил Юлия. Затова от полицията веднага започнали да преглеждат записи от камери в района. Така стигнали до автомобил, който е сив металик. Капакът му бил изкривен. Колата се движела с висока скорост, затова марката и моделът не са установени. Не е заснет и регистрационният номер на автомобила.

Въпреки че почти веднага са стигнали до снимката на колата, от ОД на МВР - Бургас, все още не са успели да установят автомобила. Предполага се, че това е колата, ударила Юлия.

Междувременно близките са поискали информация за хода на разследването. Те обаче получили отказ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
10
 
! Отговори
Без думи... преди 3 години
В една друга медия днес...разкриха убийство от преди 5 години. Иде ми да изчезна безкрайно...още 5 години дело с 2-3 обжалвания, накрая ще се разболее рязко и ще си кара присъдата в болница на плажа.Тук за 45 дни ми говорят... Тази ли полиция и тези съдилища издържаме... Не остана институция в тая държава която да не е инвалидизирана и прогнила от корупция. Нищичко не работи, всички институции са само на хартия- едно юридическо оправдание за потъване на милиони и милиарди.
48
0
 
11
 
! Отговори
Много по зле преди 3 години
Ще става. Това е само началото. Изцяло в следствие на уникалната глупост на българският народ. Логично. Господ да дава сила на това детенце. Едно дете остава без майка щото няма Държава. Системата ни убива. Буквално. Ама кой да го разбере.
47
0
 
5
 
! Отговори
Макя преди 3 години
За 45 дни не може един акт да ми пристигне, проверете пак след година, даже най-добре 2, тогава всички ще са забравили и всичко ще е наред...
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати и камерите!Щом само цвета на колата се вижда..Мани мани!
45
1
 
19
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Кирливия бакшиш да го съдят за съучастие в убийство! Да не говрим, че почти 100% е бил от боята, но това се крие!
44
3
 
15
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Таксиджията е реалният убиец, този който я е блъснал е избягал е полу-убиец и страхливец. Дано го хванат, но за мен отговорността е на таксиджията.
43
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията има по важна работа сега- заета е да охранява шайката от народната любов. Не и остава време да се занимава с такива "подробности"
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквате тенекеджията и бояджията сами да снесат дописка в полицията,че са си свършили работата ли? Е няма да стане,ще трябва полицията да се размърда и да поразпита. А преди този автомобил да влезе в сервиз със сигурност е минал на автомивка,от тези тип измии си сам с левчетата.Това е станало или същата нощ или много рано сутринта на следващия ден. Къде има такива автомовки в радиус 30км? Какви камери има около тях и записали ли са нещо?
41
0
 
16
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Вероятно точно така е станало,искала е сама да слезе при текущата сметка (това съм правил и аз),но от друга страна съм искал да ме оставят някъде и бакшиша ми е казвал тук не мога да спра,ще те оставя на 100м примерно.Бакшиша дрогиран ли е бил,за да не прецени,че ще очерни живота поне на две семейства? Защото знам как не се вижда човек вървящ по платното на неосветен път нощно време.Дори и с 50 да караш пак трудно се забелязва и обикновено е късно за всякаква реакция.
40
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната разглезена, безотговорна и вятърничева жена. Малката, за да откаже да отиде с нея на море и да се прибере при баща си говори много. Не го оправдавам джигита, сигурно пиян и/или дрогиран. Но ако нямаше нямаше първото, нямаше да се случи и второто.
39
1
 
12
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Съгласен съм,убиеца няма сам да отиде в съда и да каже,че него търсят..Иска се работа от разследващите.Предполагам,чисто технически една мобилна станция може да определи дали един регистриран към нея телефон се движи бързо или не.Най-малкото в един момент телефона се регистрира към по-близката клетка.Ами да,това означава,че е бил там и е заподозрян.Какво е правил,каква кола е шофирал,къде е тя и т.н. Околните сервизи - изправяли ли са капак сив металик след датата на убийството?Камерите?
38
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега малко за бакшиша.Качва сама жена посред нощ, боса, вероятно не много адекватна,но все пак е знаела къде отива.По някое време вижда брояча и решава,че няма да и стигнат парите и казва,че иска да слезе.Добре де,с кой акъл бакшиша я е пуснал,на неосветен път,боса,вероятно пийнала? За едни 50-100лв равняващи са на 3-4-5км или точно 3-4 минути от безценното му време? Могъл е да прояви малко човечност и да я закара за по-малко пари нали? А той в пълно съзнание я оставя на пътя за да я прегазят.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Да, но нали знаеш още от филмите през соца, че полицейски агент е нещо лошо. Защото са преследвали комунистите заедно с останалите разбойници. И сега се кефеха, че на протестите са намерили документите на цивилна полицайка са я разобличили.
36
1
 
10
 
! Отговори
Иво преди 3 години
След като е нямала пари,не може ли като стигне до къмпинга и да се разплати? Едва ли това са и били последните пари? Но защо не разпитват и бакшиша? Има нещо провокативно в цялата драма, 100%
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредното доказателство,че до фатални инциденти често се стига след поредица от грешни решения-поне 2,а в този случай повече - (1)сама жена тръгва в такси през нощта, (2) като предварително не е попитала за цената. (3) бакшиша я сваля насред пътя в тъмното обречена на сигурна смърт. (4) Жената не е чула идващия автомобил и/или не е взела мерки да напусне платното. (5) Типичния български шофьор,където при ниска видимост натиска газта за да се измъкне по-бързо от тъмното,вероятно пил и дрогиран.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А търси ли го изобщо? Понеже съм имам стаж в застрахователна компания, при истинско търсене там се пускат запитвания - имате ли еди каква си кола с ударен капак. И това е един от начините. Има и камери за проверяване, сервизи - изобщо много места за търсене, стига да има кой да търси
33
1
 
11
 
! Отговори
може,но преди 3 години
Може и да не го открие , защото е заета да прави проверки на детски играчки, как клатят правителството....
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сив металик с огънат преден капак. Този капак да не се е изправил сам, убиецът е духнал в ауспуха и капака се изправил? Нали тук е като филма 1984, камери и доносници на всякъде, да пуснат малко агентурата да поразпита по местните сервизи.Знае се с голяма точност интервала в който е извършено убийството-от слизането от таксито до 2-рото прегазване, вероятно не повече от час-два.В това време колко телефона са се движили в обсега на мобилните станции?А според google?
31
1
 
4
 
! Отговори
65 преди 3 години
Да ,възможно е ,но знаете какви погроми правят чуждите *** тук.Всякаква теория може да е вярна,но жената я няма
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 32:Чижденци като дойдат спазват дори и 50 км/ч в населени място, освен това тази ще да е наета ако е чужденец и следователно с повреди при връщането нали се сещаш че веднага ще го усетят. А и да ти кажа че чужденци няма по морето тази година, няма пукнат чужденец. Шах мат, наш фиркан *** който е карал с 200 е със сигурност. Познаваме си племето