Двойник на Неймар подлуди феновете на Световното в Катар

Тълпи се струпват около него за да вземат автограф
2 дек 2022 17:30, Нели Христова
6
Двойник на Неймар подлуди феновете на Световното в Катар
Снимка: Instagram

Двойник на Неймар заблуди стотици фенове на стадиона по време на мача Бразилия – Швейцария на 28 ноември, след като се появи по време на тренировката на футболистите и остана на стадиона, за да гледа мача.

Скоро около него се образува опашка от фенове, които нямаха търпение да си направят селфи или да вземат автограф от него, тъй като бяха решили, че това е истинския Неймар. По това време легендарният футболист бе отстранен от играта поради контузията ва глезена.

Няколко видеоклипа на фенове, които си правят селфита с двойника на Неймар, вече се появиха онлайн и станаха популярни в различни социални медийни платформи.

И до днес двойникът на Неймар продължава да се разхожда в Катар и се превърна в сензация по улиците на Доха. Всъщност неговото име е Ейгон Оливиера, а акаунтът му в TikTok (@eigonoliver) има повече от половин милион последователи. Също като Неймар, той е от Бразилия.

Разхождайки се по улиците на Доха, той непрекъснато раздава автографи и си прави селфита... и дори успя да подмами охраната на стадиона да влезе на терена с чантата си с тоалетни принадлежности в ръка.

Наскоро фалшивият Неймар посети магазин на Puma в Катар. Както всички знаем, лудостта по суперзвездата на ПСЖ сред феновете е на друго ниво. Мениджърите трябвало да затворят магазина заради огромния брой хора, последвали двойника в магазина. Това остави феновете в недоумение.

Друг фен, забелязал двойника да слиза от автобус, публикува видео в Twitter, което гласи "Фалшивият Неймар няма срам", след като Оливиера беше хванат да носи фалшиви дрехи на Adidas, наречени Obibos.

Това не е първият път, когато Оливиера носи шапката на Неймар на най-голямата сцена. Интересен факт е, че той е двойник на футболиста от няколко години насам и всъщност самият Неймар е напълно наясно със съществуването на Ейгон. Той дори успя да си осигури роля пред камерите, редом до футболната легенда преди време. Клипът показва как двойникът на Неймар се опитва да направи умело движение с футболната топка, но не успява. Бразилското крило обаче влиза, за да покаже как се прави. Изглежда, че Неймар не е недоволен от това, че Оливиера се опитва да го имитира и го намира за забавен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Менте Неймар преди 1 година
Като си сложа шапката и слънчевите цайси и почти приличам на Неймар!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на Неймар баба ми! Тоя свят съвсем изтрещя! Има сходни черти но най многго на 30 %.
2
0
 
0
 
! Отговори
фф преди 1 година
Сега се зачудих, дали са мобилизирали двойка на Лео?
1
0
 
0
 
! Отговори
фф преди 1 година
Най-якия двойник дето някога съм виждал е на Лео Ди Каприо - дебел руснак който е 1 към 1