Адвокатът на Адриан: Примитивно е да го заклеймяваме

Момчето било в шок след като прегази двама души
10 май 2023 11:37, Нели Христова
66
Адвокатът на Адриан: Примитивно е да го заклеймяваме
Снимка: БГНЕС

Адриан е в пълен шок. Той въобще не може да обясни адекватно какво се е случило в деня на инцидента. Много примитивно би било да го заклеймяваме като виновник. Няма спор, че е блъснал двамата младежи, но е важно да се изследват юридическите факти, които имат значение. Оценката им трябва да бъде обективна и безпристрастна. Това заяви пред NOVA NEWS адвокатът на обвиняемия за катастрофата на бул. "Сливница" Димитър Марковски.

Според него колата няма как да вдигне повече от 100 км/ч. Данните по делото говорят, че не е употребил никакви психотропни вещества. Той ми сподели, че в момента, в който е усетил удар, не е видял пешеходците. Причините може да са няколко - отклоняване на вниманието или заслепяваща светлина от насрещно преминаващите коли", коментира той.

По думите му обвинението е, че е карал с несъобразена скорост. "Няма обективни данни, които да дават информация каква е била скоростта на движение. Автотехническата експертиза ще даде повече яснота. Предполагам, че тя излезе в рамките на месец. Дотогава всякакъв коментар на скоростта е спекулативен, на записите се вижда, че преминава бързо", обясни адвокатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
3
 
! Отговори
Факт преди 11 месеца
Излязъл е на лов за гкяури и е гледал в телефона. Щом ги е видял ясно , е настъпил газта докрай... Отново призовавам да бъде екзекутирана цялата протестантска галска па*плач.
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 55 Прав си, ако ставаше дума за случаен трети човек. Този, който имаш предвид, е унищожителят на първите два живота.
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хора, има 3 жертви вече. Хайде да ги намалим на две. Нали искаме да намаляваме жертвите на ПТП? Имаме уникалния шанс да спасим една жертва. Един човек по-малко да страда от войната по пътищата.
54
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Заради двама вече мъртви да унищожаваме живота на един друг човек - това е престъпление.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Семерджиев, като не го взе за адвокат и да му снася, Маститият адвокат-син веднага започна рекет с интервюта по медиите срещу Семерджиев. А тука се плаща и откъде тези смотаняцци имат пари за този адвокат? Надяват се на връзките му с офшорните сметки на съдиите?
52
1
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 49 преди 11 месеца
Ти пък си много ларж с прошките , щом не се отнася за твоите деца или родители. Значи викаш, дори и тебе да сгази.... какво от това. Млад е още, ще му простим. ТИ дебилл безмозъчен МИСЛИШ ЛИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА УБИТИТЕ в каква мъка са или само прошки за убиеца са ти в кратуната ?
51
0
 
2
 
! Отговори
Крум преди 11 месеца
Аз също съм бил на 18 сега съм на 28 също исках да се забавлявам но преди да го правя винаги имах едно на ум.Съгласен съм и с изказването на Димитрий да той може да е третата жертва но може и да не е не знаем всичко и не можем да съдим все още. Да станат извесни фактите първо.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 51. Че какво по-смислено от това. Умрелите няма да се съживят, но ти нали не ги познацаш ти е все едно. Или викаш докато се научи да кара кола е позвоено да претрепе още няколко ? Или повече так няма да прави нали ? Само да обещае.
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нека утепа твоето дете да видим какви ще ги дрънкаш
48
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хора, този неадекват е само на 18. Освен алкохол, наркотици, страст към високи скорости има, за съжаление, и нещастно стечение на обстоятелства. Понякога човек прави неща, които не е и помислял. Та прав е адвокакът, не бързайте да заклеймявате. Нито колата му е голЕм,та работа, нито родителите са милионери. Не става въпрос да го оправдаваме, но всъщност, освен двата погубени, той е третият загубен живот. По негова вина, та едва ли му е лесно. Най-лошо е, че децата у нас са оставени на себе си.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А,какво да направим ,да го погалим и да му простим ?Вижда се с каква скорост лети колата,никой не го е заслепил,за съжаление освен двамата които прегази,прегази и собствения си живот.
46
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това че държавата не си е свършила работата са опази гражданите си, пак някой друг е виновен. Защо не работят светофарите, защо няма по-хубаво осветление, защо няма легнали полицаи, на булеварди защо няма надлези ?
45
1
 
11
 
! Отговори
Примитивен преди 11 месеца
Абе, няма ли вече присъди за лъжесвидетелство или за прикриване на престъпление ? Значи малкия Адрианчо бил в шок и нищо не си спомнял... ама адвоката описва с най-големи подробности какво и как е станало та дори и оспорва заключението на експертите...Няма ли някой да си самосезира ? Или то на адвокатите е позволено да лъжат и мажат ПРЕД СЪДА безнаказано...
44
1
 
20
 
! Отговори
Black River преди 11 месеца
Примитивни са адвокатите, готови за пари да защитават и оправдаят убийци и убийства! За тях и такива малки приматчета на които липсват първите 72 сезона - 18 години! - само едно : Белене, Куциян, Аушвиц, Бакърената или Орландовци. По избор.
43
1
 
20
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 11 месеца
Примитивно е, когато някой, като този неадекват, прегазва двама души на пешеходна пътека, драги адвокате. Примитивно е когато имаш деца, които също пресичат на пешеходни пътеки - защитаваш този, който утре ще прегази и твоите деца, защото знае ще някой отпадъчен юрист ще го измъкне Още примитивно е, когато го правите за някой лев.
42
0
 
21
 
! Отговори
Ама разбира се преди 11 месеца
Да вземем да го похвалим...утешим, прегърнем, целунем...Такова добро дете - винаги поздравява съседите, веднъж на 12 нахрани кученце - даде му крайчето на баничката, дето нямаше сирене. Той вече ще внимава...до следващия път, нали?
41
1
 
22
 
! Отговори
киро преди 11 месеца
Господин Марковски, той не просто блъсна тези деца , а ги уби по много нелеп и жесток начин.Интересно, ако един такъв смахнат убие вашето дете, какво ще кажете. Кой според вас, е виновен и кой ще плати пролятата кръв. Не само, че трябва да го заклеймим , ами съда да му даде най строгото наказание, а именно доживотен затвор. Да има време цял живот да премисли деянието си и да го изкупи. Живот за живот.
40
0
 
14
 
! Отговори
Да го поздравим ли? преди 11 месеца
Примитивно не примитивно, шок, депресия, факт е , че уби двама! Няма оправдание! И с 20 км. да се е движил, двата трупа са налице! Нищо не може да ги върне. Но трябва да има справедливо наказание, а не да го пуснат с условна като прокурорския син, който уби двама на бул."България" преди години. За това хората не вярват на съда.
39
0
 
21
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 11 месеца
Този дебелак ,в момента лъже,че този не е карал със 100...на камерите се вижда друго!!Работите ще се оправят,когато пишлигара бъде хванат и линчуван от побесняла тълпа(същото се отнася и за Семерджиев),и барабар с мазния адвокат,който също е за линч!!!
38
0
 
10
 
! Отговори
Димитрий преди 11 месеца
Поправете ми ако бъркам но на този булевард ограничението не беши ли 50км/ч.Ако е карал съгласно ограничението това може и да е нещастен случай но ако не е КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ И ФЕРАРИ МОЖЕ ДА СЕ ДВИЖИ С 30 км/ч.Разбирасе има и глупави ограничения които трябва да се премахнат.