Есенната ваканция за учениците с ден по-дълга

Класните стаи ще останат празни и на 2 ноември
5
Есенната ваканция за учениците с ден по-дълга
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Есенната ваканция на учениците ще бъде не от 30 октомври до 1 ноември,а с ден по-дълга. Така кланите стаи ще останат празни и на 2 ноември, стана ясно публикация на председателя на Съюза на работодателите в системата на народната просвета на България и директор на 119-о СОУ Диян Стаматов.

1 ноември е Ден на народните будители и неприсъствен за учителите и учениците. Тъй като тази година се пада в неделя, съгласно Кодекса на труда те ще почиват в понеделник.

Стаматов уточнява, че до дни ще има изменение на графика за учебното време от МОН.

Учениците ще излязат в Коледна ваканция от 24 декември до 3 януари – 11 дни. Между двата срока почивката е пет дни от 30 януари до 3 февруари включително.
 


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
31
 
! Отговори
Турист преди 1 месец
До Алекс
Училищата са за учене, а не за отглеждане на деца на незаинтересовани родители. Отглеждането и възпитанието за родителската отговорност, и дано не го разбирате за първи път!
3
2
 
4
 
! Отговори
Крадат вещи преди 1 месец
Газлайтинг, мръсни номера, всичко само и само да подлудят човек, брадвички шуробаджанки и всичко. Дано да е мъртъв вече. Да приемам пушка за подарък!
2
26
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
В тази държава родителите на децата се третират все едно са длъжни нещо на образователната система. Ей така от нищото се вадят някакви ваканции и неучебни дни. Може би трябва да спрем да ходим на работа въобще и само да обслужваме неучебните дни на МОН?
1
9
 
1
 
! Отговори
Град Враца преди 1 месец
Религиозен култ, преди време убит млад мъж обезглавен - художник, творец, артист, заплахи и към други такива. Симеончо и брат му и баща му май имат последователи. Религиозни човешки жертвоприношения през рядко интервали при набелязана жертва.
Убиийциииии!