Учениците от 5, 9 и 12 клас доволни от завръщането си в клас

Те ще учат присъствено в следващите 2 седмици
26 апр 2021 19:45, Красимир Ангелов
16

Учениците от 5, 9 и 12 клас се завърнаха в класните стаи седмица по-рано от предвиденото по график. Според плана на просветното министерство те ще учат присъствено в следващите 2 седмици. Още на 10 май обаче, към тях ще се присъединят и децата от 6 и 11 клас, ако ситуацията не се усложни.

Осмокласниците не са от учениците, които днес трябваше да са в класните стаи. Здравко и Денислав казват, че са късметлии, тъй като паралелката им е единствена в училището и имат възможност постоянно да учат присъствено.

"Малко е неудобно така – една седмица на училище, другата у дома. Доволен съм, че се върнахме вече за постоянно в класната стая, защото така е по-добре и по-удобно за учене и за всичко. Все пак млади хора сме, трябва комуникация", коментира осмокласникът Здравко Вълев.

Още по темата
"Смятам, че е много по-добре да сме на училище, отколкото да сме затворени по къщите. В същото време можем да се виждаме с приятели и много по-лесно успяваме да научим материала, който ни преподават учителите", сподели другия осмокласник Денислав Иванов.

Освен Здравко и Денислав, от днес присъствено се обучават ѝ учениците от 5, 9 и 12 клас, плюс постоянните от 1 до 4 клас.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 


16
Още от София
Пожаникари, евакуация в училище... Как се спасяват човешки животи?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
3
 
! Отговори
5 преди 2 седмици
Ами нали бяха много доволни от онлайн!Защо и сега са доволни !?Защото и децата разбраха , за разлика от МОН и много родители , че това не е истинско обучение !И няма да бъде никога !набийте си го в педагогически тъпите си глави!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 6 исках да ти сложа +, сори за грешката.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Искам да съм си онлайн тъмън ми протъгна с оценките
5
1
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 седмици
Да са живи и здрави всички етнически български деца !
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да влизат в клас за да Не разнасят вируси !!!!!
3
3
 
19
 
! Отговори
Малинка преди 3 седмици
Глупости. Никой не иска да ходи. Чиста загуба на време. И пропагандни репортажи. Да сме живи да посрещнем следващата учебна година. Да видим на кого къде му се ходи.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
точно след седмица пак ще пламнат болниците..
1
5
 
25
 
! Отговори
Пак избързаха преди 3 седмици
Трябваше да си завършат годината неприсъствено големите ученици. За няколко седмици няма да се изучат до някакви безмерни висоти. Голям зор да се скупчат отново на едно място много деца, при условие, че все още няма значителен напредък с ваксинацията.