Ученици поканиха класната си на бала с цветни димки и огньове

Трогната, госпожата Анна Ганева прие и се разплака
26 фев 2024 20:15, Петър Бойчев
12
Ученици поканиха класната си на бала с цветни димки и огньове
Снимка: Facebook

Абитуриенти от Асеновград разплакаха класната си със зрелищна покана за бала. Огнени гейзери и цветни димки разкрасиха двора на училището и съпроводиха поканата към класната на 12 "а" Анна Ганева в асеновградската гимназия СУ "Св. св. Кирил и Методий".

Шоуто бе организирано в голямото междучасие днес. Десетки от съседни класове и училища се събраха да наблюдават трогателната сцена.

Възпитаниците на Анна Ганева, преподавател по информационни технологии, се наговориха седмица по-рано как да сюрпризират любимата си учителка. Те предварително закупиха разноцветни димки и огнени гейзери, които бяха наредени по червен килим, откъдето мина госпожата.

Изобретателните зрелостници въвлякоха в организацията и заместник-директора на училището Иван Костадинов. Щом удари звънецът за голямото междучасие, той извика при себе си нищо неподозиращата преподавателка. В това време в двора на гимназията вече се бяха наредили абитуриентите и брояха от 1 до 12. Изписаха със сребърни и златни букви-балони "Елате с нас на бала".

Жълти, лилави, червени и бели димки изригнаха и придадоха тържественост на церемонията. Ганева слезе по стълбите и щом зърна възпитаниците си, буквално се разчувства. "Ох, аз се чудя какво ли е станало", успя да изрече тя и тръгна към учениците си. В този момент зазвуча песента "Един неразделен клас".

"Ще дойда, как няма да дойда", каза просълзена преподавателката. "Много я обичаме, изключително разбран човек и учител. Тя е и наш приятел", призна ученикът Владислав Кайряков.

Балът ще е на 24 май в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"трогателната сцена" от индийски сериал
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много трогателно ,че обичат учителката си , това наистина е вече рядкост. Но т.нар. ученици ,това ли измислиха с полираните си мозъци - прах и димки , като африкански диваци ?!
10
0
 
9
 
! Отговори
От доста време преди 2 месеца
това е първата позитивна новина за учител. Но като чета коментарите виждам, че на хората не им харесва ученици да харесват учителите си. Не разбирам какво ви подразни във факта, че абитуриенти имат любима учителка и са решили да я изненадат с покана за бала.
9
0
 
9
 
! Отговори
родител преди 2 месеца
Има много свестни ученици и учителки . Респект за тази учителка ,защото децата наистина е обичат и уважават ,защото ги е научила на нещо !!
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чалга пиршество, гледам че едната кърши снага с кючека :)))
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако не я поканят нямаше ли да отиде?
6
4
 
7
 
! Отговори
Времена и Нрави преди 2 месеца
Ценностите на които ги учат вече в училище са пошлост, показност, чалга и деградация! После излиза някоя класна да реве крокодилски сълзи, когато поощряваните гаменчета тормозят по-тихите деца и някое изчезне изчезне! Или както една нагла директорка, която не става за директор на чинийка пред WC в дискотека, днес обясно , че по-скоро изчезналото дете тормозело любимите и побойници! Закривай!!!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пилича ми повече на неонацистки (или про-LGBTQ, не знам вече) марш. Аз ако суъм, нема да отида ...
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквито учениците такива и класните им.Това вече не е училище.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шоуто ще е на матурите.
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А екологията?!
1
8
 
8
 
! Отговори
Циркаджии преди 2 месеца
Само бой ги оправя такива! какво са се разпищолили, тва да не е чалготека или мач! Изключете ги всичките и на бал с лопата в строителни войски!

Спонсорирани публикации