Недоволни полицаи: МВР иска безплатна и безболезнена реформа

Униформените готвят нови протести, обсъждат вариант да се съберат пред парламента
9 фев 2009 21:02,
132
Недоволни полицаи: МВР иска безплатна и безболезнена реформа
Снимка: Булфото

В МВР се опитват да направят безплатна и безболезнена реформа, а такава няма. Колкото по-рано реформата бъде осигурена финансово, толкова по-бързо тя ще стане факт, заяви Илиян Павлов от Контактната група на недоволните служители от МВР.

Той припомни, че политическото ръководство на ведомството се е ангажирало с предложения по 6-те точки с исканията на протестиращите полицаи, но само със средства от бюджета на МВР, освен това не са получени и гаранции за тяхното изпълнение.

“Това ни говори, че правителството не иска да се ангажира с проблемите”, коментира Павлов.

По думите му позициите на полицаите по много от исканията вече са се втвърдили и напрежението ескалира.

На въпрос дали предвиждат бъдещи протести от Контактната група отговориха: “Ще направим много неща, включително и нови събирания”.

Мястото на “събиранията” не стана ясно, но от групата завиха, че има достатъчно служители, които могат да протестират и пред МВР, и пред парламента.

На 17 януари хиляди служители на реда се събраха с ръце в джобовете пред централната сграда на МВР.

Месец по-рано, на 13 декември '08, над 4 хиляди полицаи пушиха в знак на протест в градинката пред църквата „Свети Седмочисленици” в София.  Няколко дни по-късно на 21 декември те пиха и вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 126-Я кажи как те в панделата;-)
130
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
127-*** пак му излижи на министъра, белким си свинкал с вкуса
129
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Продължавай да ринеш на себеподобните ***, нямаме нищо против да ни правиш весело с неграмотните си шутовщини, мъжка шутко!
128
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
121 ти явно си издържал теста за интелигентност с 6 плюс ,браво две изречения -две грешки- какъв,даскалаката,умен ей,умен
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е вече служителите на мвр,могат да се успокоят и да се напият като казаци,щото май министъра им до 15 дни , ще кажел колко %ще прати да пият студена вода , а за пари май не говореше,
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
за мнението на мазните милиционерчета ,ми е през оная работа,ще си го преместя в другия крачол,аз и да се изложа ,само себе сиизлагам , а вие смотльовци с некадърността си цяла система сринахте и ако си мислите ,,че все още дълго ще бъдете галените богданки и само ще правите примък .отмък и ще мрънкате за паримай отсега се хващайте за палците и се дупете ,че ви чака изненада,. дори и сегащните мекерета ,да не ви издухат ,напъни си кпатунката от де ще дойдат парите за зобта ви ,че те свършиха а иначе живи здрави и по време на незаконния ви протест,да ви снимат и да ви уволнят дисциплинарно , а що не и да ви тикнат в панделата,там ще ви се зарадват на сочните тела
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахах тъпо ченгенце,няма парецнямазанапред тъй ще ети си пълен ,но от тебе ще стане перфектен чистач на ***,знам го
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** е рязано умряла
123
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАШАТА МИЛИЦИЯ Е РЯЗАНАЗА УВЕЛИЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ДА ХОДЯТ В АНКАРА
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да го ***.т.е!
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"проззз" "бескруполни" "хиляядарки" "запралатите" "паамущ" "вазни"к "съ кращение"......Човече, имаш ли завършен първи клас и с какъв кураж се излагаш с простотиите си-не ти е виновна полицията, а даскалаката в ТВУ-то неграмотникооооооооооо
120
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гладна кокошка-просо сънува, и да се насереш все ще си същия ***;-)
119
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
до 115, абе нещастнико ако си чудел досега що ви мразят хората ,да ти обяясня като на проззз милиционер:щото сте нагли ,прости,забравих двойното з , и бескруполни,вярно за сега е така ,млади мъже на 45 -50 години си напускат,с една шапка хиляядарки и веднага почват работа,но това скоровреме ще се промени . Ще забравните и ранното пенсиониране и 20 заплати на куп,от къкъв зор , а и май осигуровките ще ви се извадят от запралатите. И тогава ще ви видим колко чатала и колко паамущ ще ви тряябва да ви крепи тестисите ,за да не стигнат до колената от висене по пътишата. а кой е и подлизурко ,по големи такива нямаа от бившите пенсионери от мвр,мно и всички служби , това неса хора дето могаат да се дотговарят,там принципа е квот дадешпо една случайност познавам бивш катаджия ,пазач в баанка ,казвам ти по голяям *** ,подлизурко и вазник не съм виждал,а простотия му стигаше до таам ,че да бяга п одир шефката ,отивайки до тоалетната,питайки я има ли тоалетна хаартия, и да и донесял ако не . а ако не си ясно вече доколкото раазбраах е дотговорено 12 % съ кращение на чиновници,дано ти и подобните на теб да си сред бройките,п ри все чее и 12 % е малко за вас
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
милицията най-накрая ще издуха супатаняма пари-държавата фалирафирмите фалиратв скоро време ще има съкращениякойто иска пари да си ги изкара
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АБЕ СМЕШЕН , ТИ КАТО СИ МНОГО КАДЪРЕН ЗАЩО НЕ СИ ОСТАНА ТУК - ИЛИ ТУК ТИ ОГРАНИЧАВАТ ТВОРЧЕСКИЯ ГЕНИЙ ?! СИГУРНО ТИ Е ЯКО ДА ИМ ЛИЖЕШ ГЪ.ЗОВЕТЕ НА БАБИЧКИТЕ В СТАРЧЕСКИТЕ ДОМОВЕ ИЛИ ДА МИЕШ ЧИНИИ КАТО ПОСЛЕДНИЯ *** В МАКДОНАЛДС А ?! АМИ АКО ВСИЧКИ СЕ МАХНЕМ КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ТУК , ИЛИ КАТО ТЕБ ДА АБДИКИРАМЕ , ЩОТО Е ПО-ЛЕСНО ДА НАПУСНЕШ , ОТКОЛКОТО ДА СЕ БОРИШ ЗА НЕЩО.. АЙДЕ МИЙ СИ ЧИНИИТЕ ИЛИ ВАДИ СИ КАРТОФИТЕ ИЗ ИРЛАНДСКИТЕ СЕЛА И НЕ МИ РЪСИ АКЪЛ ПО ИНТЕРНЕТ ОТ 3000 КМ. !
116
0
 
0
 
! Отговори
dublin преди 15 години
POLITSAITE V WC-BG PU6IXA,PIXA VODA SEGA VE4E MOJE DA GO DUXAT-NALI TE BIAXA TEZI KOITO BIXA JENI I MLADI STUDENTKI PRED PARLAMENTA NA 14/01-KATO STE GOLEMO MAJE I STE MNOGO UMNI NAPUSNETE SLUJBATA I ELATE DA RABOTITE NA ZAPAD, DA VI VIDIM KOKO VI E ZDRAVO D...PETO,DA AM AZ ZABRAVIX 4E POVE4ETO STE NEGRAMOTNI A OSTANALITE SA S KUPENI DIPLOMI-USPEX V BORBATA VI ZA GOLEMI ZAPLATI,SME6NITSI.
115
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
100% не си бил полицай пинокио, какво лъжеш тука, добре че измислиха интернета че такива *** и селски хемороиди като теб да имат поле за изява , да има къде да се правят на смели ! Просто си някакъв *** който не са го взели на работа и сега плюеш всичко . Ще умреш от злоба бе помиярче ;)) Само ще ти кажА , че сега в полицията има всякакви - както и навсякъде в България и всичко е нормално. Ако мислиш че ми пука за теб - дълбоко се лъжеш. Ти си просто някой си , а когато опре до полицията - пак идваш при мен и се започва с обясненията. И точно такива мизерници и несретници като теб най-много мрънкат нещо да се промени , а всъщност дори не си знаят правата ако им се наложи да ги ползват. Виж , опре ли до санкциониране на теб , веднага се започва с 'абе ако може нали , такова аз , да де - еми айде ако може , моля ви се' . Един вид ми играеш евтина пр0.стит.уткa , а на мен не ми пука за теб. Смеете се че полицията е проста, ама първи се обединиха чрез интернет и си направиха простест. Смеете им се и се заканвахте че заради 14.01. ще дойдете да ни видите 'колко сме смели без щитове' ама не дойдохте на 17 нали ;) Какво стана бе герои от селските дискотеки , защо не дойдохте хахаха. Смеете се на пенсионерите от МВР че били пазачи , ама се пенсионират на 45-50 години и си работят допълнително и хич им е през кypeца за вас дето висите като мърсоли до 63 години по заводите. Кой сега е смешен че не разбрах ? Айде лягайте си , че утре сте на строежа ;))
114
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много мило, че издигна професията до ранга на лекарската и адвокатската, инак си тъпо и смотано *** и нищо вярно не написа, ***!
113
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
Полицай да дава за нещо пари??? Крайно време е да се прегледаш...У вас е заложено генетично само да взимате!Ако не може да вземате-гледате всичко да ви е на аванта, гратис и без пари...Даже и телефоните ви са почти гратис.Безплатно ви облича държавата, работите на четвъртия ден след 24 часово дежурство.Къде се е чуло и видяло полицай, адвокат или доктор да дава някъде и на някого за нещо пари???Наистина не си наред...Ви с малка буква не е грешка.След 14-ти не заслужавате ви с главна буква.
112
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е ти тогава що не стана?! Като гледам как описваш професията-само за там си!