Да ти кипне от 16-те бона за воаяжа на един чиновник. Говори Георги!

Той е единственият българин с две трансплантации в Европа
Обновена: 21 юни 2018 12:41 | 21 юни 2018 09:15, Златко Желев
131

13159 гледания   |  Още видео

Скъпото пътуване до Ню Йорк на вече бившия зам.-министър на труда и социалната политика Росица Димитрова разгневи и единствения българин с две трансплантации.

Според хасковлията Георги Пеев оставката не подлежи на коментар, но тя не решава проблемите на хората с увреждания.

Още по темата

Макар че е само на 41 години, Георги често казва за себе си, че живее трети живот. Оцелява след две трансплантации - на сърце и бъбрек, и се превръща в единствения двойно трансплантиран в Европа.

Признава, че с годините се е научил да щади нервите си, но пътуването на заместник социалния министър до Ню Йорк прелива чашата на търпението му.

"Тя е опасна за хората с увреждания, защото няма мисленето на човек, който трябва да помага. С тези 16 хиляди лева, дето двете отидоха на екскурзия в Ню Йорк, могат да направят инфраструктура към една сграда да могат да влизат по-лесно хора с колички", гневи се Георги пред Bulgaria ON AIR.

Мъжът изрази съмнение, че нейната оставка ще промени нещо.

"Това че тя се маха не означава нищо, на нея не ѝ пука. Но трябва и ние да се променим, като не става – марш", категоричен е той.
 


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
8
 
! Отговори
До изнервен преди 9 месеца
Ми, поне аз не. Полза от командировката не виждам. Само един неоправдан разход за данъкоплатците, направен в условия, когато трябва да има действия в полза на обществото. Под действия нямам предвид харчене на колкото там бона за воаяжа на чиновник.
124
11
 
3
 
! Отговори
Изнервен преди 9 месеца
А ако не беше отишла щяхте да гракнете, че държавата не поставя въпроса пред света, че не се интересува, не се грижи за тях и т. н., нали? На Ганьо няма угодия.
123
0
 
13
 
! Отговори
До 188 преди 9 месеца
Тези бюджети са с пари от данъци. А данъците се плащат от народа. От мен в това число. Е, достатъчно хора, както и аз, заявиха, че не искат данъците им да се харчат за неоправдано скъп билет на фона на това, че всичко тук е цъфнало и вързано, а майки на деца с увреди протестират. Това е демократично. А че на теб изглежда не ти харесва демокрацията, е отделен въпрос.
122
1
 
4
 
! Отговори
До 122 преди 9 месеца
Аха, ти им плати на тези майки да протестират, нали, та такива необосновани слухове пускаш? Ама ако беше ощетено твоето дете, съмнявам се, че щеше да пееш същата песен.
121
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
протестите на майките ще се окажат платени
120
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
изключително тъпо и лишено от аргументи изказване от страна на трансплантирания човек.
119
1
 
3
 
! Отговори
Я па я...! преди 9 месеца
Жената е наела самолен и е пътувала сама в него. Ета че средствата са оправдани.
118
3
 
12
 
! Отговори
отврат по сираковски преди 9 месеца
Който където види отвратителната, перверзна и мазна физиономия на нищожеството, кръстено Слаейка, да я заплюе! Да я заплюе и да бяга на километри, защото простотията, цинизма, простащината, наглостта са заразни! Да заплюе и оная хубавица, майка й, дето цял живот е подхвърляла бухалки и си е вдигала краката на всеки ***, облечен във власт! Особено на сегашните ГЕРБаджийски властници!
117
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Аре стига с тая комунистическа пропаганда бе! Има си бюджети и за командировки и за фондове и те нямат нищо общо едните с другите. Не могат да се прехвърлят пари от едната сметка в другата - това единствено тъпитe червени крaтуни не могат да го разберат и подкокоросват нуждаещите се.
Иначе забравиха екскурзиите на Масларова за 13 хил, нали?
116
5
 
4
 
! Отговори
магаревъд преди 9 месеца
...
И гербавия кризисен пиар намира бушон.
Изобщо не е било планувано пътуване, но някой (бойко?) в последния момент е заповядал "аре!". Колко да струва билет до америка от днес за утре, в натоварения сезон? Обаче скандалът е готов, и шматката е виновна за всичко, уво веднага и кризата се замазва.
Данеби шматката сама да си е купувала билета? Сама ли е ришила да пътува? Нали имаше обществена поръчка за пътуванията на властта? Имаше туристическа агенция която спечели, нали?
115
4
 
7
 
! Отговори
магаревъд преди 9 месеца
Цялата история с пътуването на тази шматка е чисто гербава акция за манипулация на общественото мнение. И зависимите медии я подемат с всичка сила.
Скандалът с парите за хората с увреждания тлее отдавна, но се разрастна до трудно контролируем пожар, включително след като славитрифонов се застъпи.
...
114
6
 
13
 
! Отговори
Респект преди 9 месеца
Браво на това измъчено момче! В прав текст и смело каза много умни неща за цялата сбъркана система на управление в държавата ни. Всички управляващи, начело с Главния, трябва да бъдат изметени от политическата сцена заради безхаберието, алчността и егоизма си. Ама и другите били такива. Я по-често да ги гоним от държавната хранилка, да видим дали няма малко да се поусетят!
113
4
 
13
 
! Отговори
До 2+2 преди 9 месеца
И това прави постъпката по-малко аморална ли? Някой усети ли полза от командировката, освен командированата? Не ми е известен такъв. Ама примерно щял да падне имидж ли? Че ние такъв нямаме, понеже не само деца с увреждания, а и хората с увреждане, са бедстващи. Дори на едно само дете да беше помогнато някак с тези пари, щеше да е по-добре от харч за билет!
112
0
 
2
 
! Отговори
2+2 преди 9 месеца
8х е билетът отиване и връщане ,стига сте лъгали
111
4
 
1
 
! Отговори
До петърчо преди 9 месеца
Тя сама си е подала оставката. Явно все пак е стигнала до някакъв морален извод накрая. Следователно шеф и няма нужда да се спряга.
110
2
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 9 месеца
Това станало като вица... Като се спъне шефа падам аз. Значи виновен зам.-министъра за решенията на министъра. Браво. Как пък не се сетихме че и така може да се извъртят нещата. И се чуди Бойко що падал рейтинга на ГЕРБ и правителството. Но най-лошото е че няма с кой да ги смениш. Всички родни политици са един дол дрянки. Ето сега едни реват на тема национална сигурност. Все едно по тяхно време България беше рай на земята и течеше само мед и мляко.
109
0
 
9
 
! Отговори
Знам преди 9 месеца
Руцифер, моето е нелечимо. Всичките пари на света не могат да спрат превръщането ми в куха без мозъчна и парализирана обвивка. Не се знае и какво го предизвиква, а само, че е автоимунно. Откриват по 80-100 нови като мен на година само в България. Няма какво да върне здравето. Наистина няма. За съжаление, в България и евтаназия няма. Днес си добре, а утре, дори да имаш всички пари на света, всичките застраховки, ако щеш... Данъците ми-за скъп билет ли бяха?
108
1
 
0
 
! Отговори
Руцифер преди 9 месеца
До Ванката
Много съжалявам, но изглежда си прав. Успокоявам се с това, че той живота си мина.
107
0
 
0
 
! Отговори
Руцифер преди 9 месеца
До До руцифер
Аз съм застрахован. Незнам дали знаете, но има такава застраховка.
106
1
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 9 месеца
Ако искаш ми казаха :) иначе зараства на криво и може и да не може да ходиш нормално.
Айде лек ден.

Сещаш ли се с каква физиономия гледах :)
Иначе определено подкрепям хората с увреждания без значение по рождение или придобити. Редно е да се помисли за тях и да се ползват с нужното уважение. даже по мое мнение е задъължително