4 подсказки за спряната "Алфа": Джендъри, Симеонов, православие и...

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа, подписани от Сидеров
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 09:00,
189

Кадър: 24 часа

Изявление от името на Волен Сидеров се появи на черния екран на тв "Алфа".

С него лидерът на "Атака" подсказва причините за спряната партийна телевизия.

От понеделник вечер тя излъчва черен екран. Първоначалният надпис бе: "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо..."

Цял ден във вторник Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата.

От СЕМ пък обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.

Късно снощи на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов, пише "24 часа".

Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието в разрез с всички църковни канони.

Сидеров е призовал премиера и правителството да вземат отношение, но те не са го направили.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Накрая пита българите да определят на чия страна са.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КЪДЕ БЕШЕ ВОЛЕН ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА БОРИСОВ И ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА АПИ И ТРЕЙС!!ВОЛЕН МЪЛЧИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ДОКАТО Е ЗАЕДНО С БОРИСОВ!!ПОМНИТЕ ЛИ ВОЛЕН НА ВРЕМЕТО И ЗА НАЙ-ДРЕБНИТЕ НЕЩА СЕ ВДИГАШЕ НА БУНТ!!!ОНЗИ ВОЛЕН СИ ОТИДЕ В МИГА В КОЙТО СЕ ПРОДАДЕ НА БОРИСОВ!
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров, 2013: "К*рви на Бойко! Отивайте при Пашата!"Волен Сидеров, 2018: "Има заплахи срещу сигурността на премиера."
60
1
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
До димо падалски.Браво мен, гласувал си няколко пъти за Атака, да знаеш, че с твоите гласове си купил половината ляво огледало на жипа на Деница Гаджева. Ха сега, яж сух хляб и скандирай атака...атака...атака
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***.Бял бродник.Мястото ти е в затвора
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия пееpacти от Алфа не са си платили за излъчването или са фалирали щото сидерката е прибрал кинтите и са ги спрели.
57
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водачът е един, с дух непримиримДържавата ни чака, да я оглавимС нам и Бог, братя, всички до единБългария над всичко, Ний ще победим
56
0
 
10
 
! Отговори
Спиро Киров преди 5 години
Волене 30 години политическата власт е в ерес и хал хабер си няма от духовностсъжалявам но мисля,че не трябваше да подкрепяш това правителствовече кой ще ти се върже, ако и да си най в час от всички в *** на властта
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе изобщо да не я пускат тая тъпотия!
54
1
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Опит за пиар от бялата златка. Няма да помирише следващ парламент. Повечето *** гласуващи за т.н. Патреоти ще измрат от глад по време на тяхното управления, докато същите пият уиски и пушат пури от по 200 лв. бройката. Хак да ви е атакисти!
53
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ГЕЙ ОБЩЕСТВОТО СПРЯ ЕДНА ОТ ПАТЕРИЦИТЕ НА ГЕРБ ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА!!1
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И във парламента удрят ни душманитено Сидеров единия не може да го хванетеЗалогът е България със историята славна,а не Цветанов в комисията правна
51
2
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Когато бивши комунисти се намесят в религията,резултатът е този....
50
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давай, Волене, ние сме с тебеза победа идва времеЗаедно ще устоим и България ще съградимДа развеем знамената, да си върнеме странатаБратя, смело във Атака, здрава работа ни чака
49
2
 
25
 
! Отговори
ники преди 5 години
Псевдо-патриотите. Сидеров хем на европейската хранилка, хем иска и на руската. Типичен българин.
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН 43Прав си! Затова и аз престанах да я гледам! Подмазваше се на Боко, пък сега ще се "дистанцира" от него! Казвахме му, че да се заиграва с цветарчетата е пагубно не само за него, ами за целия народ, а той си дърдореше и си въобразяваше, че може нещо да промени!!!! ПЪЛНА ЗАБЛУДА! ДОКАТО НЕ СЕ РАЗКАРА ТАЗИ ШАЙКА (знае се и КОЙ написа даже книга с такова название, а сега е един от тях...хи-хи-хи), НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ! А ВОЛЕНЧО СИ СЪСИПА РЕНОМЕТО И АКТИВА!
47
4
 
8
 
! Отговори
ако незнаете преди 5 години
Ама то от 1989 всички нови служители от БНТ минават през фондацията на дедко Сорко незнам защо обаче тези хорица стават подръжници на СДС и слушат задължително рок- ОО е нещо като секта !
46
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говори и се бори въпреки лъжите,но българското в него не мож изкоренитеЖивота си заложил за една Българиявсеки ден разбива на пух и прах сценария
45
2
 
11
 
! Отговори
. преди 5 години
Как е възможно чак такава олигофренщина в националния ефир, главата не ми го побира ...
44
3
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПАТРИОТИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ С ТОВА, ЧЕ ПОДКРЕПИХА БОРИСОВ!!!АКО БОРИСОВ НЕ БЕШЕ ПОЛУЧИЛ ПОДКРЕПАТА НА ПАТРИОТИТЕ ТОЙ НЯМАШЕ ДА УПРАВЛЯВА!!!УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ДПС Е КРАЯ ЗА БОРИСОВ И ТОЙ ГО ЗНАЕ А И НАРОДА ЩЕШЕ ДА СЕ РАЗБУНТУВА И ДА ГО СВАЛИ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА В КРАЯ!!!СИДЕРОВ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПО СКОРО ПРОДАДЕ НА БОРИСОВ !!!!
43
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Годините минават, народът ни загиваНацията бавно вехне и погиваХората просят със сълзи в очитеВяра губят всякаква те за бъднинитеДържавата ни горда сега е на коленегербери крадливи говорят за пестенеНищо вече няма в български ръцеСамо ТОЙ остана да ги насмете