Радев заряза лозята, чака отговори от Борисов и Гешев

Зададох ясни и конкретни въпроси, отсече той
391
Радев заряза лозята, чака отговори от Борисов и Гешев
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зададох ясни и конкретни въпроси, чакам някакъв отговор. Така президентът Румен Радев отговори на журналистически въпрос дали питанията му към премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев са били чути.

Питайте ги, вие сте затова - да питате, да задавате истинските въпроси, истинския дневен ред, призова журналистите държавният глава.

Днес той е гост в Ивайловград за Деня на града и участва в тържеството на централния градски площад "Тракия" и ритуала по зарязване на лозята на днешния празник на лозаря и винаря Трифон Зарезан.

Още по темата
Сред официалните лица бяха депутати, областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, кметове от областта, чуждестранни гости. Знеполският митрополит Арсений отслужи молебен преди официалните обръщения.

Хилядолетната българска земя е богата и плодородна. И сред това природно богатство Ивайловград заема своето особено място, каза президентът Радев в приветствието си. Вие сте известни с качествените си вина, но аз съм дълбоко убеден, че за вас, ивайловградчани и хората от района, лозарството и винопроизводството не са просто бизнес и начин на съществуване, а имат много по-дълбок духовен смисъл и емоционален заряд, добави той.

И поясни, че те са живата връзка с нашите предци, с мъдростта, предавана от поколение на поколение, предаде БТА.

Той изрази убеждение, че Ивайловград ще продължи да се развива, и доказва, че в България няма големи и малки общини, а такива, които имат амбицията и сплотеността да успяват.

Кметът на Ивайловград Диана Овчарова информира, че съвсем скоро общината е спечелила проект и предстои да сключи договор, свързан с античната вила "Армира", по който общината ще усвои средства почти колкото целия си годишен бюджет.

След празника в Ивайловград президентът Румен Радев посети и близкото село Свирачи, където също уважи ритуала по зарязването на лозята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
7
 
11
 
! Отговори
До ха-ха ха преди 4 години
Що бе, то целяя свят разбра ,че му е била любовница, само ти ли още не си разбрал? Е, що така?
308
10
 
6
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
До до ГНЕВЕНТи как разбра че му е любовница бе ,***?Сигурно си мислиш че всички пернати министърки от тиквения кабинет са любовници на дебелия селски бек? Или че дебелия бек е Том Круз?Защото онова крадливо министърче на финансите се правеше на Брат Пит.
307
15
 
10
 
! Отговори
Няма такава държава преди 4 години
Въпрос на време е ген.Радев да срита ген.?Тиква по залоените задни части.Ще настане всенароден празник.А и никой не е забравил ,че Боку стана пожарникарски генерал с Указ на Гоце и по предложение на Доган.Боку е единствения генерал ,без да е стъпвал в академия.И единствения пожарникар ,станал ...футболист на годината за 2013г.ОТВРАТ!
306
7
 
14
 
! Отговори
до ГНЕВЕН преди 4 години
Ами толкова по-лошо, че не му е била жена , а любовница. Когато човек търси начин да облагодетелства най-близките си- жена, деца, може да се приеме че е разумно, парите остават вкъщи. Но тука става въпрос за държанка.Назначава я, за да е цял ден в службата и да му е по-ръка, за да я плющи по всяко време. И това ака не е разврат, здраве му кажи. Ама и те не си много редовен. Да де, ако се редовен, няма да подкрепяш този разврат на работното място.
305
8
 
8
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Ясно е че Тиквата и Гешефтарски са погазили закона като са подслушвали по стар милиционерски навик /Цвинокио правеше същото/ президента , и освен това са разгласили СРС-та.Ясно е че не познават закона ,защото са искали от шефа на ВВС информация за която има давностен срок /и ген. Стойков им е отговорил юридически аргументирано/.Ясно е че в момента Гешефтарски е заел мястото на Цвинокио в щаба на Тиквата.Не е ясно само кога Тиквата и Гешефтарски ще влязат в затвора за дълго.Но идва Видовден.
304
14
 
9
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
До 314-гепберунгел-тъпигьоз!-Ти не разбра ли бе гербавий нещастнико ,че когато са давали на Десислава Генчева 120ЛВ /колкото краде Гешеф в секунда!/ за квартира ,същата не е била жена на ген.Радев.А бе това герберастите ,до един ли сте неграмотни , или само невежи тиквени уфсе?Не че не знам отговора , ама нали начело на държавата е един безпросветен и нагъл мутраген.
303
7
 
17
 
! Отговори
срам преди 4 години
Можем ли да приемем единица мярка за простотия един Радюф? Така ще остане в истирията, като най-простия президент и най-неудачния избор за тъкъв за вечни времена. Не ми се вярва по-тъпо същество да се кандидатира за тая висока длъжност. Но знае ли човек? Пример ,че така мислят и европейските и световни лидери е, че вчера Грепена зарязва лолята с Свирчово, а уважаваните лидери бяха ва важна среща в Мюнхен. *** е срам за България.
302
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя *** няма ли да отговори защо е уредил си жена си на държавна хранилка?
301
0
 
7
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
За огромно съжаление всеки ден се уверявам, че има хора, които са болни от "неизлечими" "болести" и най-лошото е, че нито Фройд, нито Ницше, нито Юнг могат да определят точната им "диагноза"!!!!! Да виждаш ФАКТИТЕ, и да вярваш на "доказани" "некадърници"показва само едно----ниското познаване на фактите и причнно следствените връзки!!!!! Но в България има много "зомбирани", "облъчени" и на "държавна хранилка"..... отговорите са пределно ясни.... за хората, които имат СЕТИВАТА да стигнат до ТЯХ.
300
0
 
3
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
-325,ощипи се и ако не реагираш,значи си за доктор.Ако простотията е болестно състояние,трябва специално ти да се позамислиш.
299
6
 
6
 
! Отговори
Модо преди 4 години
Загадка.Имаме един натовски генерал и един измислен.Кой кой е.Димитър Луджев се произнесе по въпроса тази сутрин.
298
9
 
18
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Този клоун ми е като лакмус за простотия. Като някой ми каже ауу, колко е як президента Радев и веднага става ясно, че е ***. Дeбилчета, осъзнайте се! Радев е назначение на баце ви Банкянскио, с цел да му е бушон! Tъп е като лейкa, досега откакто е президент едно смислено изречение няма казано - все някакви вербални чорби, дето човек ако се опита да ги разбере му се завива свят!
297
5
 
7
 
! Отговори
ай бай преди 4 години
Ай ся.Бай ви уреди цветелина със свибанкя и 5 имота в центъра на софето,а вий ръмжите за 200 еро заплата на деса и то преди да се бракува....Смешки
296
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още при предизборната кампания на президента радев се знаеше, че той е заплатил за сексуалните услуги на Деси с държавна служба. Точно както го правеха БКП шефовете при социализъма.И българите го избраха. За българите това не епрестъпление. Това е обичайна практика.Това, че толкова скача срещу сересето срещу неговия подчинен говори, че проблемът не е в назначението на Деси. Радев се страхува от други разкрития ако му падне имунитета.
295
6
 
8
 
! Отговори
Илиев преди 4 години
Радев зарязал лозята,следва да "зареже" и Борисов и да продължи да върши това което очакват обикновените българи.На началника от Банкя,трябва да се вярва 5% от стоте. 95% са демагогия,манипулации на простолюдието,кухи обещания за по добро дередже.Вместо да предупреди бургаския гларус който напада всеки ден някого,той шикалкави,мънка,защото трябва да остане на власт.Свинските черва образували вонящо кълбо,скоро ще отида на екерисажа,където чакат гладни кучета извън герберския кучкарник.
294
12
 
6
 
! Отговори
Най-добре е преди 4 години
да зареже президенството и да взима власта
293
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите - специалисти по манипулация.Кой чул, кой не чул, че записът с президента е попаднал случайно при подслушването на висш офицер от ВВС, но се надъхва от БСП кредците на национално богатство чрез приватизация, че уж президетнто бил подслушван. Важното е да не мислим за Божката и за Корнелия и нейните приватизоционни грабежи.
292
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toz vikser pak li vi diga dohodite?
291
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много трогателно!
290
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"държавата,която ги е отгледала и направила хора!Клечат в българските вестници,защото никой от новите им сънародници не ги бръсне за слива и ги презира!" Не ме е отгледала държавата, а мама и тате. Ако ме беше отгледала държавата и направила човек щях да съм като теб.А хората сред които живея преценяват другите според качествата им и поведението им.И не се притеснявай за мен и семейството ми.Бъди здрав!