Хора се оплакват от съседи, развъждали в дома си агресивни кучета

Живеещите в кооперацията искат да ги изгонят от там
28 авг 2020 14:49, Ния Христова
19
Хора се оплакват от съседи, развъждали в дома си агресивни кучета
Снимка: Pixabay
Съседи искат да изгонят свои съкооператори. Причината - двама души са превърнали дома си в развъдник за кучета от агресивна порода, организирали шумни забавления и тормозели обитателите на входа, твърдят потърпевшите пред Нова телевизия.
 
"Преживяването с тези съседи е невъзможно. Това са двама, които развъждат кучета, за да ги продават. Става въпрос за ротвайлери, които са опасни. Животните се извеждат на разходка без намордник. Понеже стопаните им са безработни, осигуряват храната за кучетата от боклука", обясни живеещ в блока. 
 
На общо събрание е било взето решението за принудително напускане.
 
За момента обаче намеренията на етажната собственост "удрят на камък".

19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
и само искам да включа че съм един потърпевш на точно тази ситуация!от там ще добавя само че "мъжете" там са интимно свързани и понеже няма институция и закон по който трябва да се получат нещата трябва всеки да се оправя сам! така направиха управляващи през годините да не можеш да разчиташ на държавата и тяхната администрация и институциите покрай тях!!! жалко за българите че допускаме такива неволи в близост!
17
0
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
е това е да си журналист в днешно вреем!новини да искаш :)пък да си и добре информиран:) един съвет - с питане до Цариград се стига! - са казали старите хора!
16
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво извращение е да отглеждаш каквото и да е куче в апартамент. Какъв садизъм има в хората, маскиран като "любов към животните" Затворили го в 50-тина квадрата, по 22-23 часа в денонощието, и го извеждат за пи*ня и ла*но зад блока, и когато са в астроение, по едно кръгче до парка. Представете си да си прекарате живота в една килия, с по две разходки дневно. И после " ама то много ме обича, как ми се радва само" ами да, казва се МЕГА Стокхолмски синдром.
15
7
 
39
 
! Отговори
SS преди 1 година
Не мога да си представя какъв *** трябва да си за да гледаш куче,не от любов към животните я,защото е мода! Преди години един такъв си изпусна кучето и то налетя на детето.Жена ми да го предпази го покри с тялото си и гадното животно я ухапа по крака.Изкочих от колата и така професионално нарязах кучето че едва ли оцеля.А на онзи му смених паспорта.В резултат на това сина ми започна да заеква и да се напикава нощем.Мамка ви и кучкари!!!
14
27
 
12
 
! Отговори
До 11 Додо преди 1 година
Едва ли има по гнусно, безпардонно и цинично племе от хората страхуващи се от кучетата. Все едно да имам съседи от етносът, чието име е забранено. В случая хората там не се оплакват от кучетата, а от двамата мъже живеещи там.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах днес за този случай по една телевизия. Това за кучетата, на което наблягат в новината, е една незначителна подробност, от която хората там не чух да се оплакват. Там живеели двама мъже, викове денонощно, мръсотия ужасна, миризмата не се търпи, те не са се къпали от един бог знае колко години, по стълбището кръв и екскременти - единият постоянно ръгал другия с нож и т.н. и т.н., но вие си знаете кучетата, та кучетата.
12
4
 
7
 
! Отговори
Ротвайлер куче пазач преди 1 година
За това се обучават. Опасни ако ги надъскваш при обучението. Така че да им ги вземат и да ги дадат на добри хора.
11
12
 
24
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Едва ли има по гнусно, безпардонно и цинично племе от кучкарите. Предпочитам да имам съседи от етносът, чието име е забранено, отколкото кучкари!
10
7
 
14
 
! Отговори
ИСКАМЕ ПЪЛЕН КОНТРОЛ преди 1 година
Данък , такса и пълен имунизационен контрол върху развъждането на кучета ! ТЕ СА РАЗВЪДНИЦИ НА КУП ЗАРАЗНИ И ПАРАЗИТНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ/ЗООНОЗИ/ , ОПАСНИ ЗА ДЕЦАТА И ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА!ИСКАМЕ КОНТРОЛ НАД ТЕЗИ ЖИВОТНИ!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До SakiСпоко, това не е статия. А мало умна информационна бележка. Въпрос на ниво. Тук е ниско. Това е положението...
8
9
 
9
 
! Отговори
Astarot преди 1 година
До СвТака като те чета, лекарите няма да нарушат Хипократовата си клетва, докато ти я издават книжката...Нито всяко куче лае 24/7, нито всяко дете реве 24/7... Пътят към селското спокойствие е отворен за всички с хлабави нерви. Градът е изнервяща среда.
7
11
 
35
 
! Отговори
Св преди 1 година
Да се забрани в многофалмилни жилищни сгради (т.нар. блокове) да се отглеждат каквито и да е било животни (включително ***). Ако искаш да гледаш животни, връщай се на село, вземай си къща. Писна ми от кучешки лай по всяко време на денонощието. Излиза че животното на съседа е по - важно от детето ми. Разви и страхова невроза. Не ги понасям, скоро ще си извадя медицинско с жълта книжка и ги утепвам!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото в БГ е направено да не върви,
5
0
 
27
 
! Отговори
АНТИ преди 1 година
До SakiЗащото, всичко нормално в Бг удря на камък !Защото, който не спазва закони и правила, живее по-добре от останалите дето ги спазват ...
4
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами като знаят къде гадните кучетата ровят за да ядат, и (вероятно) къде е селскостопанския магазин продаващ между семената и пестициди, какъв им е проблема на съседите?Честните частници като изгубят няколко пъти стоката си, ще се преориентират към друг бизнес.
3
5
 
18
 
! Отговори
Решение преди 1 година
Ами развъждайте крокодили с решение на домсъвета!За месец,ще решите проблема или върнете виетнамците!Хем правиха метрото,хем намаляха кучетата!
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У нашия блок развъждаме агресивни гълъби.Обучени са и в шпионаш, да зяпат в чужди спални и чекмеджета.
1
0
 
28
 
! Отговори
Saki преди 1 година
И защо удрят на камък? Не става ясно от статията.