Фондация "За Нашите Деца" с онлайн "Вечер на добродетелите"

Темата на тазгодишното издание е "Очите на бъдещето"
Обновена: 27 ное 2020 15:04 | 27 ное 2020 09:03, Анисия Иванова
0

Неподвластна на времето и събитията остава групата, която счита за висша ценност способността да си полезен и да правиш добро. За нея ще стане дума в първата по рода си виртуална "Вечер на добродетелите".

"11-то издание на "Вечер на добродетелите" ще остане в историята на Фондация "За нашите деца" като първото дигитално трансформирано събитие, което ще се случи изцяло онлайн. Но за доброто граници няма и когато трябва да бъдем полезни - правим нужната промяна и при нас, защото имаме подкрепата и на нашите партньори", каза изпълнителният директор на Фондация "За нашите деца" Иванка Шалапатова в ефира на "България сутрин".
На 30 ноември ще се излъчи първото онлайн събитие.

"Вечер на добродетелите" ще събере хора, за които качеството на живот на децата и подкрепата на семейството е истинска кауза. Това, което се случи наскоро с дарителството и с конкретна практика, е възможност хората да бъдат по-информирани. Фондация "За нашите деца" развиваме качествени и дългосрочни партньорства с социално-отговорни компании", допълни Шалапатова пред Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че темата на тазгодишното издание "Вечер на добродетелите" е "Очите на бъдещето".
"Ще направим интерактивен разказ за мечтите на нашата организация в следващите години. Неправителствените организации, които са с традиции, работим винаги с визия за бъдещето. За дарителството в България граници няма, дори и пандемията, и кризата, която преживяваме, доказва, че има много добродетели", категорична е Шалапатова.

Актьорите Калин Врачански и Елена Петрова ще са част от събитието.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари