В АБВ-Пазарджик хвърлиха оставки заради Мангъров

Политиката на партията била на безпринципност
42
В АБВ-Пазарджик хвърлиха оставки заради Мангъров
Снимка: БГНЕС

Областният председател на АБВ в Пазарджик Атанас Шопов напусна партията в знак на несъгласие с действията на националното ръководство.

Още по темата


В социалната мрежа снощи Шопов обясни, че не приема политика, основана на безпринципност и безидейност. Намерение за напускане на АБВ заявиха и от общинската структура на партията, предаде БНР.

Атанас Шопов обясни, че решението му е осъзнато, след дълбок анализ на процесите в АБВ.

Капката, според него, е последното изявление на Георги Първанов срещу доц. Атанас Мангъров за водач на партийна листа. Оказа се, че Мангъров ще води листи в София и във Варна.

Според членове АБВ е трябвало да се яви на предстоящите избори в коалиция с други близки по идеи партии, а така партията тенденциозно се поставя в изолация.

Предстои избор на нов областен председател на АБВ - Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
4
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Мангъров разби АБВ. ФИНИТА.ПРИКЛЮЧИ ГИ УСПЕШНО.
35
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
сигурно мечтата им е да водят листите на герб-комунисти,а не д-р Мангъров е техния проблем.
34
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
невежите които му вярват--------Мангъров говори абсолютната истина, а това, че ти си флюбен в дебелия гьс на комсомолския секретар от село Банки, е друг въпрос.
33
0
 
0
 
! Отговори
НЕ на Сорос !! преди 3 години
Сорос е виновен
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доц. Мангъров никога няма да се срамува защото е опериран от срам! Или ваксиниран?
31
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш за АБВ, печелиш ГЕРБ! Мангъров е стратегически продукт на Борисов. Има ли някой, който да си въобразява, че може всеки да има неограничен достъп до медии ей така, съвсем свободно, особено с противоречащи на правата линия тези? И най тъ по то е, че този филм вече сте го гледали.
30
1
 
7
 
! Отговори
Непознат преди 3 години
Ами ей, интересчии, да не сбъркахте с оставките ! Ако се окаже, че необузданите за ресторанти, кръчми, барове, фитнеси, танци и т..н решат да подкрепят,,идеологическите" схващания на яростния защитник на свободията, току виж и АБВ вземе та възкръсне. Я! Все пак един някогашен президент чака реабилитация заради безславното си отцепничество. Нищо че сега се прави на ощипан, ще видите после как ще се извърти и ще се намести до ***
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и без това за АБВ няма да гласува почти никой, защото за десните те са леви, а за левите са предатели, но с Мангъров начело пък хептен никой няма да гласува за тях...
28
0
 
14
 
! Отговори
до иванова преди 3 години
То партийните "кадри" в България са константна величина. Просто мигрират от партия на партия. Нормален човек не би си кепазил името с членство в някоя партия.
27
2
 
16
 
! Отговори
иванова преди 3 години
а бе тези от АБВ толкова ли са закъсали за кадри.......
26
4
 
3
 
! Отговори
A преди 3 години
Е, сега бащата на доц. Мънгъров ще се радва в гроба.
25
20
 
27
 
! Отговори
позор е този преди 3 години
Като не вярвате и не искате да спазвате мерките и слушате глупостите на един не до там нормален човек...да ви се връщат пожеланията към нас двойно.А когато имате нужда от лекар,си се лекувайте при него и си давайте 200 лв за преглед.Честито да ви е...Не може един "лекар" да обижда колегите си по този начин,май-малкото защото те спасяват човешки животи за разлика от него,който само ходи и плямпа за слава.Но човешкият живот е най-ценното нещо,а възрастните хора си имат някой,който ги обича.
24
7
 
11
 
! Отговори
Шалом, шалом преди 3 години
Шалом, шалом ви думам аз, в обедният час. Мангърът, буен ат е той, шо препуска в студ и зной, по земе и небесе, във води и под земе. Яздиме го сите ний, този буен ат от днес, към небесна вис, където на трапеза богата, боговете пируват. ще пируваме и ний! Дий Мангъре, дий!
23
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОКТОР МАНГЪРОВ ГОНЕТЕ ВИРУСА НА МУТРИТЕ ОТ РОДИНАТА......Ха-ха!Както изгони вирусчето до миналото лято.И то изведнъж стана коронавирус, а не грипен вирус, според него.
22
1
 
33
 
! Отговори
Bai Asen преди 3 години
Какви близки по идеи партии, какви 5 лв. Всички от 89 до сега са само крадци и мошеници! Всеки гледа да балапа кокала! ***!
21
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние ще хвърлим отставка от Мангъров щом влиза в тази съветска организация АБВ 1
20
13
 
41
 
! Отговори
Смешно отделение преди 3 години
Пикльото се надява, че като сложи Мангърката в два от най-големите градове ще спечели гласове от невежите които му вярват. А той иначе е специалист по всичко - разбира и от медицина и от икономика и от финанси :))))Да издигнеш един луд за да печелиш гласове - няма такова падение.
19
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално,тоя го апи кучето
18
5
 
30
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ПЪРВО ТРЯБВА ДА ГО НАУ4АТ ДА ПИКАЕ В ФУНТАНИ !!!!!!!!!! ЗАПАЗЕНА МАРКА НА РУМЕН ПЕТКОВ !!!!!!!!!!
17
21
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров е по-опасен и вреден дори от самия вирус, няма по-гладен и безскрупулен от новия политик.