Политолог: Борисов ще търси договаряне на базата на политики

Генерален победител от изборите няма, каза Любомир Стефанов
5 апр 2021 11:43, Анисия Иванова
71

Какво се задава след изборите и ще бъде ли сформирано стабилно правителство?

"Победител се надявам да е българският народ, в крайна сметка. Нямаме генерален победител, докато няма правителство", каза за "България сутрин" политологът Любомир Стефанов и допълни: "ГЕРБ успяха да не се поддадат на напрежението от миналата година".

Още по темата

"Преди избори наистина се обещават неща, но липсата на политически опит пак надделя. Изглежда ми трудно на базата на обещаното на каква база ще направят правителство", посочи той за Bulgaria ON AIR.

От думите му стана ясно, че в момента не може да се говори за сценарий за експертен кабинет.

"По-скоро Борисов ще търси начини за договаряне с повече партии на базата на политиките. БСП е основен губещ, този вот е оглушителен трясък за тях. Нека станат ясни резултатите от поне 80-85% от протоколите, както и тези от чужбина, за да коментираме ставащото с ВМРО. Протестите държат политиците нащрек, здравословни са", допълни Любомир Стефанов.

Според него, дали можем да очакваме стабилно правителство, е въпрос за 1 милион долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позор за всички, които се хванаха на "въдицата" на г-ин Трифонов! Всяка жаба да си знае гьола е казал народа, но в България всяка жаба се вре където не трябва! Всичко е хубаво за сега, но като вземем властта какво ще правим а?!
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов падна безславно, победен от протестния вот от площада.
58
1
 
0
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Видяхме как ББ управлява кризи. Е време е да оставим тази работа на президента за няколко месеца, a после пак ще завъртим изборната рулетка, да видим какво ще излезе. Боц-Боц и 40-те разбойника явно не се справят добре.
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клета майко България.Тук разни червени и заблудени младежи,които не са яли попарата на другарите цвилят в екстаз,че Борисов нямало да управлява.А не знаят,какъв *** ги чака.Интересно след една година дали ще са толкова радостни.Но им предстои да разберат,че пари по площадите ,кафенетата и фитнес залите ,не се изкарват.Трябва и да се работи.
56
0
 
2
 
! Отговори
До Сат преди 3 години
Е еее браво Лъв.Ама книжен.
55
5
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Борисов да си подава оставката. Никой не иска коалиция с Герб и нови избори. Стига е мъчил народа ни.
54
5
 
6
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
До 47ЧАЛГАРО ШЕ ВИ УПРАЙ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 80-дни.....!Само крийте паретата ...щото първата му работа е да ви бръкне у банките и да ви цуне спестяванията!-----За такива опити за разклащане на станилността на финансовата система, има текстове в НК. Примирете се, че дебелака с джипа, който едва го държат колената от дебелина, няма да бъде вечен.
53
3
 
12
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
който се е договарял с бойко изчезва от политиката - сидеров,яне янев, цецо,сдс, ндсв,кунева на гражданите ,нфсб,вмро,и дрПрелъстена и изоставена------Абсолютно.
52
4
 
9
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Другаря Винету не търси компромис и съгласие.Когато излезеш на фона на черния джип тип "мутренски", с ръце в джобовете, и почнеш да заплашваш с външна намеса на база на лични контакти в чужбина и с групи чакали, които ще ви тормозят, това не е търсене на съгласие и компромис. Това е поведение на змия, затисната в ъгъла, а не на доброжелателен дядка с внуци. При такова поведение на опонента, демонстративно се вкарва патрон в цевта и се сваля предпазителя.
51
1
 
3
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
До АнонименЕ, общо-взето, но не съвсем. *** джендърите също лазеха пред ББ за власт, но все още ги има, нъл тъй? Е, не за дълго, но кретат все още.
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
който се е договарял с бойко изчезва от политиката - сидеров,яне янев, цецо,сдс, ндсв,кунева на гражданите ,нфсб,вмро,и дрПрелъстена и изоставена
49
4
 
14
 
! Отговори
Бедняк преди 3 години
Един трябва да побърза да си вади тикет за Дубай. Божков ще му подсигури VIP-хотел. И без това имат да си управят някакви сметки. И ще забравят и двамата за взаимните закани а ще говорят за общи интереси. Бойко , използвай суматохата и действай. Вече е 12 без 5!
48
0
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
По добре мисли ти ,какво ще правиш.На чужд гроб не се реве.Човек не знае накъде му е главата и накъде......
47
3
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Златото на Боко е у ЕЦБ!Там не може да бърка всеки ...ха,ха,хаааааааааа...Вие си гледайте вашите спестявания , щото фалита ви гони вече с моторетка....след тия избори!
46
3
 
10
 
! Отговори
До 46 преди 3 години
Чекмеджето пращи от злато. Също и чекмеджетата на цялото ЦК на ГЕРП. Друго какво може да се каже за тях. Нищо.#############$#############################'А не нищо .Може да се каже ,че чекмеджето ще го гледаш през крив макарон.И пак ще си същия ...........
45
1
 
6
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Няма страшно! Служебен кабинет и нови избори###############################И другаря Радев, като направи служебно правителство,реки от мед и масло.
44
4
 
6
 
! Отговори
Споко ,бе.... преди 3 години
ЧАЛГАРО ШЕ ВИ УПРАЙ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 80-дни.....!Само крийте паретата ...щото първата му работа е да ви бръкне у банките и да ви цуне спестяванията!Щото , от ЕС , може и да му резнат "фондовете за въстановяване"!
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмеджето пращи от злато. Също и чекмеджетата на цялото ЦК на ГЕРП. Друго какво може да се каже за тях. Нищо.
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 28 Чекмеджето е достатъчно да се гледат един отбор внуци.
41
2
 
13
 
! Отговори
10385 преди 3 години
На базата на кои политики? Според звученето на единствената нота при Борисов - граеж до дупка и след нея още? Или на базата на политиката да създадеш партокрация от невежи, които да те крепят и да те славословят? Или на базата на всекидневната лъжа за по-удобно?