Илко Желязков е в отпуск, шефът му няма връзка с него

Ще продължи ли да работи в Бюрото за контрол на СРС-та?
61
Илко Желязков е в отпуск, шефът му няма връзка с него
Снимка: Бюро за контрол на СРС

Зам.-председателят на Бюрото за контрол на специални разузнавателни средства Илко Желязков, който е един от шестимата българи, санкционирани по глобалния закон "Магнитски", е в отпуск до 11 юни.

Още по темата
Председателят на Бюрото Пламен Иванов обясни пред БНР, че е научил от медии, че Желязков е в списъка и че не се е чувал с него, защото телефонът му е изключен.

На въпрос за съдбата на Желязков Иванов каза, че той няма правомощия да го освободи, защото Бюрото за контрол на СРС се избира от парламента, но ако ДАНС му отнеме разрешението за достъп до класифицирана информация, заместникът му няма как да изпълнява задълженията си.

По-рано служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков каза пред БНР, че още днес ще обсъди казуса с председателя на ДАНС Пламен Тончев.


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мафиотите от ГЕРБ много ловко искат да си "откъснат опашката" като гущерчета, и хоп нищо общо с някой, който им е давал информация. Те сигурно и от родителите си ще се отрекат, ако посолството на САЩ пише срещу тях. Даже гледам в последно време Тиквата не се появява с фланелка на Челси защото е собственост на руснак, а фланелка на Лестър.
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой може ли да ми обясни как става тая работа, човек излиза в отпуска без да му е разписал началника му. Не трябва ли да има първо молба до шефа, после той да ти разреши и тогава? Просто "излизам в отпуска" къде дават тъй? Аз ако направя така, съм дисциплинарно уволнен.. Че даже и телефона си изключил....
14
1
 
22
 
! Отговори
Майна преди 2 месеца
Илко Желязков е "лейтенантът на пеевски"!!! Ахмедчо / кгб/ винаги е играело и цакало България чрез етническата карта, по съвети на кгб с цел овладяване икономиката на БГ!!!
13
1
 
20
 
! Отговори
999 преди 2 месеца
Илко Желязков е човек на ДПС!!! НА ДЕЛЯНЧО И АХМЕДЧО = ДС= КГБ!!!
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
илко бсп
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак некви мюрета и мишоци ще го отнесат. Само кукловодът д-р Ахмед Франкенщайн е невинен, беее...Дори Христо Иванов не смее да му произнесе името...
10
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Троловете на ГЕРП отново се опитват да пришият този към БСП или друга партия. След кратка проверка с чичко Гугъл откриваме, че Илко Желязков е назначен в бюрото за СРС с гласовете на ГЕРП и ДПС.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До БунгарДа, предложен е от ДПС, но те самите няма как да го изберат, нужни са били и гласовете на ГЕРБ, даже и няколко на БСП.
8
13
 
11
 
! Отговори
Бунгар преди 2 месеца
Този е от ДПС не разбрахте ли,какъв ГЕРБ е в главите.Хубаво е да се знае първо и после да се плюе.За някой май няма значение кой,кой е. Плюем по ГЕРБ без да има значение кой е виновен. Аман от *** ***.
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този е кадър от второ главно на бившето ДС. Един вид контраразузнаване. Но още в началото го определят като корумпе. За пари е давал информация на гърците. Как не са го скрипалясали нашите не знам. Но и как се е задържал до сега в службите пак не знам, мога само да предполагам. Че след като е зависим е бил лесен за изнудване, манипулиране и готов на всичко, та затова и е бил там. Естествено не като шеф, а зам шеф да не бие на очи, но с достатъчно достъп и влияние.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не го пратиха на почивка в Дубай? Все пак много работа свърши. Да си почине малко и той като Божков, да събере сили, че пак ще дойде да ни оправя.
5
1
 
19
 
! Отговори
хе-хе преди 2 месеца
Сигурно е в Дубай - затова няма връзка с него.
4
0
 
7
 
! Отговори
К преди 2 месеца
*** мишока.
3
0
 
28
 
! Отговори
Уууу преди 2 месеца
Поредният полуграмотен, връзкарски, Софийски мушенгер, работещ по "проекти".
2
6
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Тоя забегнал за Масква докато може :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1
2
 
18
 
! Отговори
Иво преди 2 месеца
И тоя ли е от минискуса отпуска руската партия