2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

Необходима е сумата от 35 000 евро
29 юли 2021 18:00, Анисия Иванова
54
2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

През месец май 2-годишната Белослава е диагностицирана с коронавирус, без преди това да имала симптоми на инфекцията.  Оказва се, че болестта вече е нанесла сериозни поражения.

Семейството се нуждае от помощ, която ще покрие разходите им за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция. Детето е с мозъчни усложнения след преживян сърдечен арест.

За лечението на Белослава са необходими 35 000 евро, за които ще разчита на всички, които искат да помогнат. 


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 1 година
Някой може ли да даде повече инфо за доктор Зафер Токташ. Постоянно консултира , а няма коментари и резултати от работата му
47
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откъде са му го изкарали КОВИД-а. Егати заглавието.
46
0
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
До 31.....що за *** коментар.....детето е родено 2018....Ковид тогава нямаше.....какво ваксиниране.....какво кърмене....и защо търсите под вола ....теле.........Детето е в мн тежко състояние и в нашата държава не могат да му помогнат, а вие си чешете езиците с конспирации.......Никой не може да обясни как така му спря сърцето на това дете.....и как безсимптомно дроба й се оказа на 50 процента засегнат.....1 месец беше в кома, интубирано това момиченце....Травмата, която преживя е зверска.
45
0
 
2
 
! Отговори
Приятел преди 1 година
Познавам семейството....бях на площадката, когато се случи. Детето се люлееше на люлката, после кара тротинетка....в един момент тръгна да върви и просто нещо се сгромоляса безжизнено и издъхна на площадката....линейката дойде мн бързо и веднага започнаха да я реанимират, беше в клинична ***.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В коментарите тук намирам много пара-медици. Всичко ОК, но ако няма да помагате, моля да осъзнаете, че с празни приказки няма да помогнете на детето.
43
4
 
2
 
! Отговори
... преди 1 година
Единственото, което откриха на детето беше Ковид.....съответно част от лекарите обясниха внезапното спиране на сърцето с Ковид........другата част от лекарите продължават да се чудят какво може да спре сърцето на едно здраво 2 годишно дете.
42
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е Ковид друго е. От Ковид умират с много заболявания или ненавременно лечение. При децата има много вируси, които могат да доведат до усложнения, ако няма на временно лечение
41
3
 
6
 
! Отговори
приятел преди 1 година
Ако видите епикризата от Пирогов на това дете ще разберете, че е войник след всичко, което е преживяла за 2 месеца.....Не спекулирайте с глупости....говорим...за малко дете.
40
2
 
6
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Не знам къде има спайк протеини, но се вижда, че в главата ти има бръмбари.
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лоша работа. Нека всеки да дари, кой, колкото може, малко по малко ще се съберат. Кошмар е това
38
0
 
4
 
! Отговори
Тъжно преди 1 година
Да събират парите тези, които настояваха да има отворени детски градини и офлайн училище и всички министри правителствата, разписвали заповедите . / Здравни и на образованието/
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статията не е написана подробно....не е изписана от родителите..бащата е описал подробно във фейсбук фактите....има и репортаж от TVN, който показва само част от историята....Познавам семейството....детето е родено здраво....до момента на инцидента не е боледувало никога.....няма хронични заболявания. Просто му спря сърцето преди 2 месеца....беше в кома повече от месец
36
0
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 1 година
Ти хубаво съчувстваш, но внимавай какво пишеш! "Издъхнал" е синоним на починал.
35
2
 
4
 
! Отговори
... преди 1 година
Белият дроб на детето беше на 50 процента сегнат без преди това да е имала дори единично закашляне....до последно е бягала и играла на площадката....когато внезапно й спира сърцето....и издъхва пред очите на мн хора на площадката....реанимират я в болницата и при изследванията се установява Ковид....кога точно е засегнал дробът...не се знае, но е факт....от снимките...нещата са комплексни. Детето е в тежко състояние....
34
0
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 1 година
Пич къде ги четеш тези неща? Линейка, спешно? Инфото в статията е точно 5 изречения.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не следва ли малко повече информация да се даде? Какви са тези усложнения, каква е тази операция? Имала ли е хронични заболявания? Какво точно се е случило? Малко по-сериозно да изглежда.
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ... Лекарите вече ВСИЧКО обясняват с ковид
31
4
 
6
 
! Отговори
... преди 1 година
Детето е преживяло сърдечен арест....четете малко......имало е период до пристигането на линейката , в който е била без кислород...оттам са мозъчните усложнения.........при приемането в спешното й намират и Ковид инфекция.....в последствие.....не откриват причина за сърдечния арест.......и лекарите го обясняват с Ковид...
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 33 - Питах кога ще кажете за ракията, сега само кажи и за кренвиршите. И утре да не забравиш да преведеш пари по сметката за детето? Или само си приказваш.
29
5
 
9
 
! Отговори
ЖИРАФ преди 1 година
До 27- "Скоро става 1 година от първите поставени ваксини, не виждам да има някакъв проблем" - защото си слабоумен, неинтересуващ се, неинформиран, елементарен човек. Има такова количество информация, че може да се напълни библиотека. Но ваксизомби не чете, не се интересува, не подлага на критична оценка, само слуша телевизора и ВЯРВА.