Нинова няма да връща мандата на Радев, докато не се актуализира бюджетът

БСП зове за извънредни заседания, за да мине по-бързо
197
Нинова няма да връща мандата на Радев, докато не се актуализира бюджетът
Снимка: БГНЕС, архив

Червената шефка Корнелия Нинова призна, че явно БСП не среща подкрепа сред партиите на протеста за съставяне на кабинет, но ще задържи мандата, докато депутатите не актуализират бюджета.

"Усилията ни засега не се оценяват от колегите, които поканихме въпреки нашата диалогичност и призив за разум и отговорност. Особено сложен става този разговор след позицията на ДБ изобщо да не дойдат на срещата и там да заявят позицията подкрепяме, не подкрепяме, защо го правим. Днес ще чакаме ИТН, но докато текат тези разговори, разбираме отговорността, която носим за състоянието на държавата и това, което още се случи в следващите месеци и заради това сме загрижени за актуализацията на бюджета, а досега не сме отваряли дума за бюджета за следващата година, но това е също голяма отговорност", каза Нинова.

Още по темата
Според нея актуализацията е много важна заради коронакризата, средствата за опазване на границата, средствата за обезщетение на бизнеса, за онези работници които ще останат без работа.

"Но в същото време ние си даваме сметка, че не можем да държим мандата безкрайно и след като не срещаме разбиране от партиите на протеста, сме готови да го задържим единствено и само за да направим актуализация на бюджета и да не оставим страната в хаос", посочи соцлидерката.

Заради това тя поиска бюджетната комисия да се събере извънредно в събота, а НС - във вторник.


197
Още от Общество
Строежът на "Алепу" - политическа дъвка, но законна ли е?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
4
 
! Отговори
Мда зле е работата преди 2 седмици
Без бюджет ще има грандиозен провал на преврата от Президента. Опустошиха България за полувин година. Празен чек не би трябвало да се оставя без редовно правителство, само че не е ясно как ше действат ония ШИЗОФРЕНИЦИ от ИТН. Едно говорят, друго правят, музерни.ци от класа.
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Радио Ереван попитало другарката Нинова : Какво смятате да правите с така наречената папка с мандата. Нинова отговорила. Ще я задържиме. Ние трябва да подготвим музеините експонати в секция история на Бкп за следващото поколение социалисти, за да помнят че социализъм и комунизъм немогат за се развиват хармонично в условия на демокрация и пазарна икономика, без братската подкрепа на СССР, другаря Ленин и Сталин.
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Над главата на тази другарка виси един въпрос: Защо избраха каскета? Упорито не отговаря. ДПС и ГЕРБ са ясни, те и сега си гласуват заедно, обаче БСП.
177
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко е ясно 175. Не мандата, а бюджето не пуска крадецо.
176
0
 
6
 
! Отговори
Давай преди 3 седмици
Корни, унищожи я най после тази плесен БСП. Много добре.
175
0
 
4
 
! Отговори
Така,заради този преди 3 седмици
рекет спрямо другите,тя само засили омразата им към себе си,олицетворение на комунистическия тоталитаризъм и към партията си от чугунени промити глави, догматици, с които не може да се и няма за какво да се говори.
174
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Как една млада селянка(Курнелия Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
173
3
 
1
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 седмици
"Но в същото време ние си даваме сметка, че не можем да държим мандата безкрайно и след като не срещаме разбиране от партиите на протеста, сме готови да го задържим единствено и само за да направим актуализация на бюджета и да не оставим страната в хаос" .................................................................................................................................... Нещо неясно?
172
6
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 седмици
До Чета и не вярвам: Е, засрами се вече! Пак тая дъвка? Ако имаше нещо нередно в това, че някой е купил и след това продал акции от Техноимпекс досега бат'ти Бойко и гербаджиите да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо не намериха. Оставят го на троловете като теб. Чети и не вярвай (на ушите си). ................................. Нещо за актуализацията да напишеш? Нямаш опорна точка?
171
0
 
5
 
! Отговори
Чета и не вярвам преди 3 седмици
Нинова докато не ваксинира за Ковид и последният старец и бабичка Бузлуджанка и не ги пусне на чинията за отлитане няма да напусне партията доброволно. Тя е безпринципна и нагла.В такова и да стъпиш то само плиска и ще се оцапаш, затова и никой в БСП не иска да се конфромтира с наглата мертеса на Техноимпекс Булгартабак и още куп предприятия по списък сринати и ограбени от нея в Костовата приватизация за 1 стотинка.
170
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой вярва ли на милиадрите писани от посранниците на БКП назначени вчера и днес вече проект тръгнали да правят. Та това горкото канадче още не си знае гражданството не познава БГ номиналите ,а тръгнало да брои горкото. Бавноразвити червенушки навсякъде.Не познават числата ни законите,но могат да държат 3г мандат.
169
8
 
0
 
! Отговори
Стига глупости преди 3 седмици
До БСП пенсионер: Какъв БСП пенсионер си ти, жалък гербаджийски трол. Върви при бат'си Бойко да си получиш жълтите стотинки за поста.
168
3
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 седмици
До Анонимен 166: Нещо конкретно? Чети в интернет. Ето например: "Колко са парите?Най-голямото число досега е споменавано от министъра на финансите Асен Василев. На 30 юни 2021 той съобщи за 8,6 млрд. лева, които са стигнали до частни фирми без обществени поръчки. Числото се отнася само за периода януари 2019 април 2021 г.Министърът каза, че тази сума е равна на парите за пенсии за 9 месеца. По документи сумата е отишла за свлачища, пътища и язовири, които в много случаи или не са построени
167
1
 
5
 
! Отговори
БСП пенсионер преди 3 седмици
Вътрешната опозиция в БСП няма ли да изрине и омете най накрая това компрометирано до мозъка на костите си същество от което така силно вони и се носи воня на развал и безплодие.че още щом го види човек си изключва компютъра и бяга да си мие ръцете като го види.Противно нагло безочливо гнусно жалко нискочело *** безполезно откъммисъл същество.Марш от БСП инфантилена бабичко разрушител на Партията.Цяло БСП търси смел комунист да му свети маслото на това меркантилно американско разбойниче.
166
4
 
2
 
! Отговори
До тролската дружина преди 3 седмици
"актуализацията е много важна заради коронакризата, средствата за опазване на границата, средствата за обезщетение на бизнеса, за онези работници които ще останат без работа". .............................................................................................................................. Нещо неясно?
165
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
нинова може и от зад да си го навре ..,ама бсп никой не я ще
164
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
165 Нещо по-конкретто да кажеш, доказателства имаш, ли? Не. Само евтината пропаганда на комунистите от БСП/ДС.
163
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Правилно. Едно разумно решение. Толупът закон не знаеше, раздаваше милиардите докато цъкаше карти
162
0
 
3
 
! Отговори
Нинова преди 3 седмици
..Е не мога такива неща да правя !
161
0
 
3
 
! Отговори
Питам преди 3 седмици
До Анонимен 159 Това че БСП умря лошо ли е ?