Станишев изчетка до припадък лика на Първанов

Премиерът: Президентът е един от най-големите български държавници, винаги има какво да се научи от него
18 юни 2008 08:31,
13
Станишев изчетка до припадък лика на Първанов
Снимка: БГНЕС

Премиерът Сергей Станишев не смята за правилно отделните представители на държавните институции в страната да общуват чрез медиите.

Станишев определи назначаването на негови съветници в бордовете на дружествата на фирми като нормално, "защото това са очите на премиера".

Изявлението му бе направено в САЩ, часове, след като пред бТВ президента Георги Първанов призова за реформи на политическата система в страната.

"Подкрепям изцяло усилията на президента да инициира широк обществен и политически дебат по въпросите, свързани с реформа на политическата система, финансирането на политическите партии и изборното законодателство. БСП ще се включи активно в този дебат", допълни Станишев.

"След завръщането си от Съединените щати ще обсъдя с президента повдигнатите от него въпроси, както и резултатите от посещението ми, които съм убеден, че са от изключителна полза за страната", каза премиерът.

Според Станишев президентът е един от най-големите български държавници, без съмнение с голям опит.

"Винаги има какво да се чуе и да се научи от президента", каза той и призна:Аз въобще не смятам, че  не правя политически грешки. Би било наивно и глупаво от моя страна. Всеки човек, който работи допуска и грешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей *** тея твои грешки бъркат в джоба и залъка на народа... И не са грешки, ха комунитическо прасе... Чсита умисъл си е източването ан държавата и принизяването ан народа до 0... Няма ли ко йда ти смаже маслото
11
0
 
0
 
! Отговори
realistkata преди 15 години
Обидно е да ни зан имават с тези джамата господа,лично за мен те са вече бити карти,не искам нищо да ми обещават,искам само ако е вазможно да се махнат от политическата сцена.Живеем в такава мизерия,каквато не е била като че ли досега.Бг.я определям в този момент като едно блато в което сме затънали и те ни натискат по главите да дозатънем, само че като че ли криви им излизат сметките,оказа се че сме много по йилави отколкото те са предполагали.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев *** до припадък лика на Първанов
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Очевидно Първанов добре е задоволявал нашето прайм Гейче, за да има чак такива хвалби.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха ха ха точно преди 8 години , горе долу в същото положение може би по-малко от година преди изборите през 2001год. Президента Петър Стоянов излезе с обръщение към министър претседателя Иван Костов в медиите и каза - Иване! Кажи си!.. Сега горе долу случката се повтаря. С тая разлика ,че Иван не каза нищо.. А сега Сергей се мазни на Президента. Еехх колко е комично когато погледнем назад в историята как някой неща изобщо не са се променили.
7
0
 
0
 
! Отговори
мравка преди 15 години
барнете се и тук и там навсякъде. Бай-***. Политиката не е игра . ЕЕЕЕ къде е Бай Тошоооо.
6
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
nea dumi !!!!! samo edna moje BI ...: BOKLUCI !!!!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дадоха му акъл какво да прави! Трябваше точно затова да иде там. Как така изведнъж осъзна, това само доказва,че те не мислят самостоятелно,защото не им е позволено! Всичко е игра!
4
0
 
0
 
! Отговори
IL. преди 15 години
S pogled, na napikano dete kam maika si..... - s kakvi gluposti zanimavat naroda..!
3
0
 
0
 
! Отговори
СВЕТЛАНА преди 15 години
ГАРВАН, ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. Уважаеми българи, ВИЖТЕ колко са ни добри управляващите.И как се хвалят...При "отчетена" инфлация от 14% пенсиите се дигат с "един хляб".Ама не се притеснявайте за Сергейчо, той ще си довърши мандата. Да, а Президента е КРИТИЧЕН...НАБЛЮДАВАМЕ ПОРЕДНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ФАРС
2
0
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
Е, как да ги свали!? Та нали Партията е "права, когато съгреши дори!" ;)))
1
0
 
0
 
! Отговори
Сим преди 15 години
Ей, Станишев, махни тези розови очила и гледай със собствените си очи!