Подписваме за "Южен поток" тази седмица

Бойко Борисов: Вече няма нерешени въпроси по проекта
6 юли 2010 15:18,
59
Подписваме за "Южен поток" тази седмица
Снимка: БГНЕС

България ще подпише окончателното споразумение за газопровода „Южен поток“ тази седмица. Това съобщи преди минути Ройтерс, цитирайки премиера Бойко Борисов.

По-рано днес Борисов се срещна с руския вицепремиер Виктор Зубков, като от официалните изявления след срещата стана ясно, че „в четвъртък делегация на Булгаргаз ще замине за Москва, за да се изчистят всички подробности“ по проекта.

Още по темата

„Към момента не останаха нерешени въпроси между България и Русия за Южен поток“. Ние ще подпишем споразумението и ще започнем извършване на техническо и икономическо проучване. Този проект ще бъде много полезен за България“, смята Борисов.

Руски агенции подчертават, че в четвъртък ще бъде окончателно съгласувана пътната карта на проекта през територията на България, като вероятно се визира обявеното посещение на представители на Булгаргаз в руската столица.

Още икономически новини от България

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Южен поток
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
32
 
! Отговори
До акъл НЕ море преди 13 години
Бе, точно сега цената на България се вдига в очите на САЩ и Израел.
53
12
 
36
 
! Отговори
Акъл море преди 13 години
Откога ви повтарям-САЩ нямат намерение да се борят за България! Нямат и възможност. България ще бъде близка с Русия! Атлантиците-седесета трябва да се преквалифицират!Ето Странджата си е заровил главата в пясъка и не му се чува гласа! Изоставен от Америка в обятията на Руската Империя!!! Добре че не съм на негово място! Грузинец!!!
52
10
 
39
 
! Отговори
Коки преди 13 години
Комунистите Родината изКраждат ...
51
9
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Оказа се че голямата далавера е в посредниците който слагат големи надценки ,Кой са те всички го знаят,И предишното правителство искаше да ги премахне но руснаците казаха стоп,Борисов беше вкаран в един хитър капан в тази среша ,и се хвана като пълен ***,За това трябва икономическия му министър немедленно трябва да отиде да гони вредните емисии от Тецовете
50
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не,тука има приземяване към реалностите-природния газ е син на цвят,с специфична миризма.използва се като енергоизточник и суровина.добива се от природни находища /там където го има-например путинова русия,средна азия и т.н./и които иска да си го достави,не се дръвчи по медиите,ами си го договаря с доставчика/не е задължително срещу загуба на полит.самостоятелност и суверенитет/.
49
13
 
33
 
! Отговори
5ър преди 13 години
Тука добър ден Москва ли е ?
48
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
уел сом бек то реалити...
47
14
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кав аизлезе тя? Наште комунистчета така са се уляли, че изненадаха дори Москва! На това му се вика само геноцид към собствения си народ и навсякъде се наказва с разстрел! Няма толква гадни и дегардирали, като наште ***!
46
12
 
38
 
! Отговори
ЛЪЖЛИВОТО овчарче преди 13 години
Да дават СТЕНОГРАМАТА.... не верваме на ЛЪЖЛИВОТО овчарче......
45
11
 
49
 
! Отговори
любопитно преди 13 години
Това последно ли е или предпоследно, утре пред американския посланник, да не вземеш да говориш друго?
44
11
 
41
 
! Отговори
Народа: преди 13 години
"Колко по се дърпаш, по-навътре влиза."
43
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха дано наистина да има ефект и поне нещо да намали цената си. Че от 20 години насам само увеличения...и увеличения... на цените.
42
11
 
38
 
! Отговори
Автономен преди 13 години
Сега очаквам да се появи "Движение за независимост на община Бургас".
41
15
 
51
 
! Отговори
две оценки преди 13 години
Хибридът Борисов е заповядал да се изготвят две оценки за екологическите последици от проекта Бургас - Александруполис. Едната, за американския посланик, от която да произлизат огромни щети и че проекта няма да е печеливш. Втората, за всеки случай, от която да произлиза обратното, че проекта няма да причини замърсяване и че ще е много печеливш.
40
13
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кво.....? Джафка, джафка, а сега глозга кокала и върти доволно опашката си. *** или расово псе.....?
39
22
 
41
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
И какво като ще подпишат за Южен Поток? Проекта не е вреден за страната, като Бургас-Александропулис и Белене. Колко такива тръби има в северна Европа...А това, че са документацията за Белена била готова на 100% и това бил "НАЙ-ДОБИРИЯТ ПРОЕКТ В СВЕТА!!!", са само байки и нищо не значи. Хайде да видим дали ще успеят да намерят западен инвеститор, който да си вложи парите в руска атомна електроцентрала.
38
13
 
52
 
! Отговори
анти-бойко преди 13 години
Браво Борисов!Само така ,а герберчетата си мълчат ..мхммм..това е много-добре!
37
24
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много ще ми е кеф да изпързалят азиатите, защото и те не си спазват договорите. Светът най-после трябва да разбере, че към тях не трябва да се проявява съчувствие и скрупули.
36
24
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде ББ с един подпис без никаква тежест няма как да изтриеш и замажеш факта, че кукловодите ти са в ЦРУ!
35
25
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мене и руснаците вече са разбрали, че на ББ не може да се вярва - подпис нищо не означава. Затова нищо няма да стане осен партенка по медиите.