"Шибан народ!", изцепи се Божидар Димитров

Така той коментира съмненията около мощите на Йоан Предтеча
6 авг 2010 09:36,
856
"Шибан народ!", изцепи се Божидар Димитров
Снимка: БГНЕС

Министърът без портфейл Божидар Димитров отново избухна и определи българския народ като "шибан".

Повод за гневния му коментар станаха откритите мощи на свети Йоан Кръстител при разкопките на остров Свети Иван край Созопол.

В коментар за в. "Дневник" относно съмненията около автентичността на откритието от страна на някои археолози историкът си изпусна нервите:

"Защо бе, майка му стара, защо толкова злоба, бе?! Е, това не мога да си го обясня при тоя шибан народ, при тия шибани колеги... Ние, българите, сами ще се изядем, наистина!"

Божидар Димитров защити ръководителя на археологическите проучвания проф. д-р Казимир Попконстантинов и нарече колегите му, които не са съгласни с тезата му, "анонимни археолози".

"Намерил един колега, професор, уважаван, излага доказателствата си, а те започват да мърморят: Той пари иска, той онова иска....", коментира още министърът.

В момента Божидар Димитров е с последно предупреждение от премиера Бойко Борисов.

Още по темата

Поводът беше поредицата му изявления, че България може да наложи вето на членството на Турция в ЕС, ако не се реши въпросът с компенсациите за тракийските изселници.

Пред български и чужди медии министърът твърдеше, че Турция дължи на България 20 милиарда долара компенсации за имотите на тракийските бежанци и решаването на този проблем е условие София да подкрепи кандидатурата на Анкара за членство в ЕС.

"Божидар Димитров съм го предупредил, че при следващ случай просто се разделяме", бе категоричен тогава Бойко Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


856
Още по темата: Божидар Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
692
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз пък гледах в съда полицаите как люпиха семки и се кикотеха в коридора, и то в новинарски репортаж по национална телевизия.
691
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вчера гледах в нашата църква българките - голи, тука само на зърната на циците нещо. А рускинята не. И най-долната *** да е. Забрадката - и тогава вътре".(Божидар Димитров )
690
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Етикет скъпа, има си етикет, никой не му иска мнението.Мнението си може да го изкаже вкъщи, пък ако иска може и да набие жена си.
689
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** rabota.
688
3
 
6
 
! Отговори
пипи преди 13 години
До 729Доводът ти за културата го приемам, но в конкретния случай нещата са по-различни. Аз лично не намирам точното му изказване за пълно с обида или омраза, а по-скоро пълно с огромна болка и разочарование. Ние сме свикнали ВСЕ МАЗНО ДА НИ СЕ УСМИХВАТ И ДА НИ УВЕРЯВАТ КАК ША' НИ ОПРААТ, и вярно ни оправят. По три пъти на ден. А ние кротко си търпим и блеем, пасейки. Важното е какво ни говорят... А тук човекът споделя директно мнението си, чувствата си, реалността, и го плашат с уволнение?!?
687
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ме интересува кой като какъв се самоопределя, ИСКАМ публично извинение по медиите и оставката на този самозабравил се министър и историк.
686
5
 
6
 
! Отговори
Миньор преди 13 години
При цара ударихме дъното. Сега копаем, яко и меуморно.
685
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ясно, тук се подвизават едни истински *** които си мислят че живеят на полюса и с вярата че всичко се върти около тях.Моето виждане е че един министър и министър-председател, продължават да сеят раздор и манипулират обществото.Още повече продължават да насаждат негативизъм и шизофренизъм в обществото.Постоянно народа бива обиждан на необразован, неразбиращ, недоволен, престъпници, *** и т.н.Като сме ги избрали за такива са длъжни да спазват поне някакъв етикет, не да бъде спазван само за различни посланици и чужди политици.
684
3
 
5
 
! Отговори
Hustler преди 13 години
Абе на тоа от шибане в ануса ли са му се събрали очите?
683
4
 
5
 
! Отговори
цецко преди 13 години
Ми проблемът е, че това може да го каже всеки, с изключение на един министър! *** презрението трябва да питае към хората които са го избрали!!! В това е проблемът.. Щото да си министър не означава да си всеки. Предполага се че трябва да си малко по културен. Водач си все пак. Какъв пример даваш? Възмутен съм от т.нар. професор! Не е проблема в това дали е прав, а в отношението към свойте...
682
4
 
4
 
! Отговори
пипи преди 13 години
N:713, гузен негонен бяга... ОБИЖДА СЕ ТОЗИ, КОЙТО СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВА С ОБИДАТА!!... ***, ако я наречеш *** се засяга, магарето пък, ако му кажеш магаре... (Тук да поясня - не говоря за животното, а за определена пОрода хора. Някой да не се обиди?)
681
3
 
16
 
! Отговори
един от народа преди 13 години
А нима проф. Божидар Димитров не е прав? НАПЪЛНО прав е! Прав е на 100%. Ако не бяхме такъв народ, нямаше да търпим 20 години всякакви *** да ни газят, мачкат, крадат, ограбват и унищожават. Поздравления за Божидар Димитров за точното определение.
680
3
 
14
 
! Отговори
М преди 13 години
Абсолютно е прав Божидар Димитров! И не е ясно защо някои се правят на ощипани госпожици, след като даже и на тях им е ясно, че е така.
679
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Щом се чувстваш така, стой си вкъщи и си живуркай сам с одеалцето.
678
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе какво толкова ненормално виждате в това което е казал министъра да не би да е лъжа? Факт е, че никога не сме били обединени около нищо пък било то и БЪЛГАРСКО. Не сме единни в името и интересите на държавата БЪЛГАРИЯ. А сега ми отговорете ама си сложете честно ръката на сърцето не сме ли *** народ? И не е ли по важно сега да се организираме за да си подредиме ДЪРЖАВАТА или да си бъбриме кой министър какво е казал.
677
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чедо ти от пържолите ли си, пак ти казвам не ме интересува в какво обкръжение е живял твоя велик литературен класик.Ти ако искаш върни се 120 години назад и си живей с западняците от него време.
676
3
 
3
 
! Отговори
kurcho преди 13 години
Geroq na Bulgariq :)
675
1
 
3
 
! Отговори
за 709 преди 13 години
Ако ти си в ***, вината е изцяло твоя...........без обобщения, моля
674
2
 
2
 
! Отговори
709 една"българ преди 13 години
а ти да си пиеш редовно хапчетата
673
3
 
20
 
! Отговори
Дедо ви симо преди 13 години
Не виждам нещо нередно в думите на Божидар Димитров. Нима не сме *** народ? Нима не сме ***?Нима дядо Славеков и той се е объркал? Ние не сме народ, ние сме *** ***, щом допуснахме турци и комунисти да се гаврят с националното ни ХРИСТИЯНСКО достойнаство...да прогонят децата ни и да ни накарат да се срамуваме от българската си принадлежност.Прав бе Дядо Славейков, прав е и Божидар Димитров...Не народ, а ***!*** ***!"""Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша...."""