Алексей Петров иска да е президент?

Професор по история издига кандидатурата му
Обновена: 1 дек 2010 18:53 | 1 дек 2010 18:50,
275
Алексей Петров иска да е президент?
Снимка: БГНЕС

В първия ден на новата 2011 година ще бъде създаден Инициативен комитет за издигане на кандидатурата на Алексей Петров за участие в президентските избори.

Координатор на инициативата е Милен Семков – професор по съвременна история в Историческия факултет на СУ "Св. Климент Охридски". 

В началото на ноември Петров обяви пред плевенски журналисти, че е готов да се включи в президентската надпревара. Според бившия съветник в ДАНС състезанието си заслужавало, особено ако в него се включи и Бойко Борисов.

Алексей Петров не е член на РЗС, а симпатизант на партията и никога не е споделял пред който и да било от Политическия съвет, че има намерения да участва в президентската кампания. Това обявиха на 8 ноември от пресцентъра на РЗС.

Още по темата

Алексей Петров многократно е декларирал, че е за екипна форма на управление, което по презумция противоречи на мажоритарен тип избори, коментираха тогава от партията на Яне Янев.

"Не изключвам Алексей Петров да се кандидатира за президент, но не изключвам тази негова заявка и да е блъф" - посочи на 8 ноември пред БНТ Атанас Атанасов, председател на ДСБ-София и бивш ръководител на НСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още по темата: избориалексей петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А дамата вицепрезиден на Трактора е Патрашкова Редосеялката.Така става комплект и могат да отидат на село за есенната дълбока оран.
269
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хехехехе Помака Асан Юмеров - Президент на България...*)))агент Гоце - какво ще кажеш?агент Сава,ами ти какво ще кажеш?
268
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На ред са братята: Галеви, Маргини, Дамбовци. Единият за президент, другият вице, много ще е удобно за гласоподавателите! Аз ще изчакам кандидатурата на Цеко Сифоня. Той е скритият фаворит!
267
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още не сме имали АГЕНТ-***-МАФИОТ(ДС) за Президент!
266
1
 
9
 
! Отговори
666 преди 13 години
Все едно Ал Капоне да го изберат за президент на Щатите през 1936г.Но понеже ни мислят(с основание) за балъци,що пък да не се пробват разни престъпници.
265
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Можеби се заблуждава че като агент Гоце ще стане президент
264
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 13 години
боже,боже не виждаш ли.
263
0
 
9
 
! Отговори
???? преди 13 години
Еми нека да стане президент,на ЛОКО МЕЗДРА НАПРИМЕР !!!
262
2
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
Че защо да не иска?! Какво му е? Недоказана глава на т.нар. Октопод, който обаче е си е доста витален във власттаТя милата нехае за фалшивите дипломи, контрабандата, грабежите и убийствата, защото мисли за гръмки акции. А те на обикновения човек не помагат. На президентските избори ще е интересно, какви ли муцуни ще се кандидатират?!
261
0
 
8
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Както виждам нещата-Трактора -президент,Галевите-премиер и финансов министър,Маргина-министър на вътрешните работи, Наглите-мвр и областните и структури, магистралните бандити-Отбраната, братя Диневи-архитектура и благоустройство, Царя-горите,Доган и сие-земеделието..........
260
2
 
8
 
! Отговори
КОРНЕЛИЯ преди 13 години
КАТО ГО ГЛЕДАМ,НА НИЩО НЕ МИ ПРИЛИЧА. *** И ПОЛОВИНА
259
0
 
7
 
! Отговори
?!?!?!?!?!?! преди 13 години
верно ли това искал, сладур :))) аз пък искам нов народ за тая държава ... СПРЕТЕ ЗЕМЯТА, ИСКАМ ДА СЛЯЗА .... нечовешко :))))
258
4
 
6
 
! Отговори
ами преди 13 години
Цецо - физкултурния апартамет. Шумкарина от с.ШумаДА НЕ Е ПО ДОБЪР ВАРИАНТ
257
0
 
6
 
! Отговори
www преди 13 години
e nqma po tapa milicionerska mucuna proizvedena v pazardjiskata kovachnica na kadri..kakva bareta e bil tozi ha ha ,ta otrqda do 1995 bqha tolkova zle otkam profisinalizam v antiterorizma..
256
0
 
2
 
! Отговори
assss преди 13 години
izvenete da ne sam obarkal stranicata s humoristichni *** za koleda ha ha...izprastaite go tozi da si hodi na selo tetevensko...
255
1
 
7
 
! Отговори
Caleb преди 13 години
Това е смешно - шансът А. П. да бъде избран за каквото и да било е НУЛЕВ.
254
0
 
12
 
! Отговори
димотика преди 13 години
алексей-президент,първанов-вице а румен петков-секретарка с кафеподнос
253
0
 
5
 
! Отговори
Плюшкин преди 13 години
Не бързай да бягаш! През 2012 г., щели да дойдат извъземните тука. Аз сега си приготвям багажа. Ако искаш, ще си вземем по едно гадже с нас и ще откраднем единият кораб и ще избягаме в друга галактика? И ще оставим извънземните да се ядосват с ***, американо, ислямо, депутато и кво ли не? Ако си навит, ще направим удара когато кацнат и ще драснем със совалката? Докато са улисани с предизборна агитация в ромските лудници, ние вече ще сме на светлинни години път. Окей?
252
0
 
4
 
! Отговори
Плюшкин преди 13 години
Петров, не те познавам (че кой ли познавам?), но ако вземеш и Райна, за вицепрезидент, ще гласувам за вас! Обожавам тази жена на клипа, когато пее "Мирно! (долу лапите!)"? Ах, как ми се иска да мине на посещение в цеха и да ми изпее тази песен на уше, с полицейска фуражка на глава? Ама някои мечти така и не се сбъдват никога.
251
0
 
10
 
! Отговори
Nasko преди 13 години
По този начин искат да протакат делото, това е масова практика за Бандитите с много пари, Галеви, Дражев, В.Данов, сега и този ***!Дали се кефят сега като го пуснаха под домашен арест, а той си обикаля насам натам?