Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!

Човешката алчност не може да бъде измерена, контрира Станилов
Обновена: 21 дек 2011 11:10 | 21 дек 2011 11:10,
133
Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!
Снимка: Impact Press Group

Заместник-председателят на "Атака" Павел Шопов не се ангажира с отговор на въпроса ще има ли парламентарна група на "Атака" след Нова година.

Оцеляването на групата на националистите виси на косъм, след като тази сутрин нови четирима депутати депозираха заявления за напускане. Новите отцепници от ПГ на "Атака" са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов. Така групата на националистите в парламента остана 10 души.

Пред журналисти в парламента Шопов обясни, че научава от медиите за решението на четиримата си колеги.

"Нищо не мога да ви отговоря. Виждате, обяснението ще го дадем по-късно. Сега се запознахме със ситуацията", беше единственият коментар на Шопов.

Колегата му Станислав Станилов беше по-експресивен в отговора си. "Ако искате от нас да измерим човешката алчност, тя не може да бъде измерена. И аз не мога да я измеря. И всичко очаквам, защото разбирате за какво става дума", коментира Станилов.

По-рано пред журналисти в кулоарите на парламента се изказа и напусналият преди време редиците на "Атака" Огнян Пейчев.

Независимият вече депутат обясни, че е един от първите напуснали групата, след като е видял каква зависимост са поставени депутатите на Сидеров заради договорите за поръчителство, които са били карани да подписват.

Още по темата

"Аз лично съм притеснен от отношението. Ясно и категорично го заявявам – как можеш да държиш хората в подчинение с подобни договори?", попита Пейчев.

"Да излиза от трибуната и да нарича хората нули на нулите. Едва ли не той е единица", коментира едно от емблематичните изказвания на Волен Сидеров бившият му съпартиец.

Запитан дали според него групата на "Атака" ще се разпадне Пейчев отговори така: "Не искам да врачувам, нещата ще покажат, но предполагам, че и това ще се случи. То е въпрос на време, нека събитията сами да дойдат".

За мен с действията, които до момента извърши лидерът на тази партия Волен Сидеров, категорично мога да твърдя, че "Атака" си отива от политическия живот, добави депутатът.

Той беше категоричен, че след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
0
 
! Отговори
Елизабет преди 12 години
Типично по български -предателство! Заради Волен са влезли ,сега не могат да си затворят пювалниците.Другият път ще са аут и вече никому известни.Слушайки Митко Стоянов е прав , но истината е винаги ЕДНА!
129
0
 
1
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
АТАКА И В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ Я РАЗЦЕПИХА ПРЕДАТЕЛИТЕ, НО В СЛЕДВАЩИЯ ВОЛЕН ВКАРА ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ. ТАКА ЩЕ Е И СЕГА! ;)
128
1
 
3
 
! Отговори
мър-мър преди 12 години
атака си отива в батака!
127
2
 
6
 
! Отговори
муспи преди 12 години
И така, окупаторите си затварят вратите за парламентарни борби с поробения народ. Следва открит терор, - много го чакат вдъхновено! Пърият снайперен истрел по *** мутра на Тиквата! А за еврейската гнус България ще бъде Армагедон.
126
1
 
11
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Това действително е пълна дивотия. Имаш гласовете на избирателите на Атака и изведнаж не ми харесва така , ами иначе.Да напускат парламента и тогава да показват своята "принципност". Независимо за коя партия става въпрос.
125
5
 
5
 
! Отговори
Супер анонимен преди 12 години
Волене, Болене, когато трябваше да гласувате вота на недоверие срещу ГЕРБ, ти гласува за ГЕРБ. Сега ГЕРБ ти го сложи..... сам знаеш къде! И ако ти е останал и малко мозък направо се влейте в купом към ГЕРБ. Погледни, какъв поврат, какъв колосален завой направи Янето флашката. Няма Галерия, няма компромати, всичко си дойде по местата. От върл критикар на ББ и ГЕРБ, стана пръв подръжник само за броени дни.Та огледай се,Боленчо,ослушай се, вземи се в ръце и пак застани,рамо до рамо със силните на деня, иначе си загубен!!!
124
1
 
6
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Точно така!След като си влязъл във Парламента от името на определена партия и нещо не ти изнася - отиваш си и на твое място влиза следващия във листата.Трябва да спре това обявяване на "независими".
123
1
 
17
 
! Отговори
БЕЗПАРТИЕН преди 12 години
Не одобрявам Волен Сидеров, но още повече не одобрявам подобни политически лупинги. Кои са тези "атакисти" - плюнки, които нямаше да помиришат Парламента, ако не бяха в листите на "Атака". По същия начин преди години Жорж Ганчев, когото също не одобрявам, изтегляше разни анонимници чрез собствения си рейтинг, а после те напускаха парламентарната му група. Който не харесва партията, чрез която е влязъл в Народното събрание, да подава оставка като депутат и да изчезва оттам !
122
1
 
1
 
! Отговори
до 120 преди 12 години
Хвани се научи да пишеш грамотно, бре! Пък дръж после позиция...
121
4
 
7
 
! Отговори
bg преди 12 години
D O V I J D A N E
120
3
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
така му се пада на сидеров ,защото две години лиза *** на тиквата.а тези хубостници са жалки защото не можеш да влизаш в парламента от една партия а после да отиваш в друга .ама то това е мода сред българките политици.колко излязоха от бсп после отидоха в сдс ,преминаха през ндсв а сега са в герб.те нали тези лапачи затова стават депутати и така превърнаха думата депутат в нещо мръсно и долно-продажници.
119
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Псувайте и рогайте ***, турци и всякакви азиатци, тоя форум за това е направен. НО България ще пребъде и нищо няма да постигнете на земята за която моя прадядо се е бил и лежал по затвори по острови в зап. европа. Ние сме патриоти и ще държим твърда и непоколебима национална позиция. Продажните политици от ГЕРБ БСП СДС и РЗС вие също ще бъдете съдени, че се продадохте на колониалните сили и приватизирахте държавата, мама ви. БГ съзнанието и дух са по-големи от вас долни мекерета!!!!
118
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До платените Кутевски оплаквачи, *** и т.н.И мен много ме е жал за Сидеров, горкия човечец, сега като му намалят /даже спрят/ парите от държавната субсидия какво ще прави? Как ще издържа младото ***-е, как ще плаща ресторантските си сметките от по 4-5 000 лв., ами как ще пуши пури за по 120 лв. и ще се перчи като пернишка мутра, значи като си помисля за това и ми става едно жално, ама много жално! Ха, ха, ха, - Е такива артисти са тия платените Кутевци, до вчера плюха по Сидеров, а сега реват за него, щото от както се скара с Бойко и тъпите кухоглавите комуноиди веднага го заобичаха жалки лицемери! Айде продължавайте да ревете за тоя кариерист, то и вие сте същите, какво се учудвам!
117
3
 
19
 
! Отговори
Chico преди 12 години
За сетен път се убедих, че това са хора без всякакъв морал. Не харесвам атакистите, но все пак са избрани с техни гласове. И тия продажници би трябвало да излязат от парламента и на техни места да влязат от същата листа други. Иначе става подмяна на вота на избирателите.
116
4
 
13
 
! Отговори
Rad преди 12 години
Дано Волен намери сили да се бори с комунистите. Остава ни единствената алтернатива срещу тях, каквото и да се случва. Все пак не му е лесно. Интересно е, тия продажни-*** като са избрани с гласовете на атака, защо не напуснат и оставят кокала. Но комунист кожата мени си-нрава -никога. На всякакви гнусни номерца е способен. Най-хубавото от всичко е, че се усеща краят на последното комунистическо управление, което дава някаква светлинка за по-добро.
115
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И сега тези набедени депутати да бъдат така добри веднага да напуснат парламента.Те са влезли там от листата на Атака.Сега вече са никои и не искаме да ги храним и поим тези търтеи.Тоава трябва да е принципно положение за всеки напуснал групата си или изгонен депутат. Гадни хрантутници.
114
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атакистите били в пълна зависимост от Сидеров?!! Ами какво да кажат герберите? Те не могат и да пръднат без разрешението на Боко! Прав е Станилов - там ,където не става дума за пари,става дума за много пари.Всеки се продава.Особено в нашата мизерна и корумпирана държавица.
113
0
 
1
 
! Отговори
REDvayler преди 12 години
Давността на записите на заповед изтича и веднага едни хора започват да правя пари като за последно
112
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълни глупости АТАКА ПОБЕДА!
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В новата си песен чалгапевеца Волен Сайдеров жали по Атака: Не, не си отивай, ще ми стане тъжно, ще ми стане тъжно без твоите членове /малки и големи, дебели и тънки/! А как ще атакува Атака без членове? - не става!