Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!

Човешката алчност не може да бъде измерена, контрира Станилов
Обновена: 21 дек 2011 11:10 | 21 дек 2011 11:10,
133
Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!
Снимка: Impact Press Group

Заместник-председателят на "Атака" Павел Шопов не се ангажира с отговор на въпроса ще има ли парламентарна група на "Атака" след Нова година.

Оцеляването на групата на националистите виси на косъм, след като тази сутрин нови четирима депутати депозираха заявления за напускане. Новите отцепници от ПГ на "Атака" са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов. Така групата на националистите в парламента остана 10 души.

Пред журналисти в парламента Шопов обясни, че научава от медиите за решението на четиримата си колеги.

"Нищо не мога да ви отговоря. Виждате, обяснението ще го дадем по-късно. Сега се запознахме със ситуацията", беше единственият коментар на Шопов.

Колегата му Станислав Станилов беше по-експресивен в отговора си. "Ако искате от нас да измерим човешката алчност, тя не може да бъде измерена. И аз не мога да я измеря. И всичко очаквам, защото разбирате за какво става дума", коментира Станилов.

По-рано пред журналисти в кулоарите на парламента се изказа и напусналият преди време редиците на "Атака" Огнян Пейчев.

Независимият вече депутат обясни, че е един от първите напуснали групата, след като е видял каква зависимост са поставени депутатите на Сидеров заради договорите за поръчителство, които са били карани да подписват.

Още по темата

"Аз лично съм притеснен от отношението. Ясно и категорично го заявявам – как можеш да държиш хората в подчинение с подобни договори?", попита Пейчев.

"Да излиза от трибуната и да нарича хората нули на нулите. Едва ли не той е единица", коментира едно от емблематичните изказвания на Волен Сидеров бившият му съпартиец.

Запитан дали според него групата на "Атака" ще се разпадне Пейчев отговори така: "Не искам да врачувам, нещата ще покажат, но предполагам, че и това ще се случи. То е въпрос на време, нека събитията сами да дойдат".

За мен с действията, които до момента извърши лидерът на тази партия Волен Сидеров, категорично мога да твърдя, че "Атака" си отива от политическия живот, добави депутатът.

Той беше категоричен, че след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
11
 
! Отговори
555 преди 12 години
НЕ НАРОД , А ***.Преклонена главичка , сабя не сече.АТАКА ще я има колкото и да им е мъчно на мнозина от вас!
109
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В новата си песен чалгапевеца Волен Сайдеров жали по отиващата си Атака: Не, не си отивай, ще ми стане тъжно, ще ми стане тъжно без твоите членове /малки и големи, дебели и тънки/! А как ще атакува Атака без членове? - не става!
108
0
 
14
 
! Отговори
:) преди 12 години
Хич не ме интересува дали са от ГЕРБ, АТАКА, БСП, ДПС като напускат парламентарната група да напускат и парламента. Те са избрани от гласоподаватели на съответната сила, а не после да ми стават независими.
107
1
 
1
 
! Отговори
до 105 преди 12 години
конкуренция няма, иначе досега да са паднали, като видиш опозицията и се хващаш за главата
106
0
 
11
 
! Отговори
кукундрел преди 12 години
Никога не съм харесвал Сидеров,но тия хубавци,които го напускат са големи ***. Благодарение на Сидеров и Атака се намъкнаха в парламента,а сега големи моралисти станаха.
105
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да не би в останалия свят да е друго, нито сме измислили политиката нито сме най-зле
104
2
 
2
 
! Отговори
еее преди 12 години
след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост както и след докарване на страната до това положение ББ,ЦЦ и всички от ГРОБ е нормално да напуснат....но кучетата не пускат кокала...
103
1
 
3
 
! Отговори
омагьосъния кръг преди 12 години
Рано или късно хората се осъзнават но на негово място ще дойде друг, който ще им обещае промяна и нов курс и те ще му повярват и така до следващата смяна....... Такъв е механизъма на политиката в България и политиците много добре се възползват от него...... лошото е че хората в БГ става все по плиткоумни и податливи на манипулация и няма излизане от блатото....
102
5
 
7
 
! Отговори
petkov преди 12 години
ДАНО ДА СЕ РАЗПАДНЕ ЧАС ПО СКОРО ТАЗИ ГНУСНА ПАРТИЙКА ИЗЦЯЛО ОТ ПСИХОПАТИ И ТЕЖКИ ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.
101
5
 
7
 
! Отговори
ДС-бар преди 12 години
Така е,Атака си отива!И отцепниците-заедно с нея!Предателите не ги уважават,не им вярват и не ги обичат!Между другото,Сидеров нееднократно е декларирал позицията си и в нея няма нищо за "омраза" и "***"!Това-за сведение на платените форумни мишоци!Друг въпрос е,че той е същата политическа шушумига като бат ви Бойко!И цялата политическа гмеж,дето се кипри из България!Хора,наведени във всички посоки едновременно,продаващи България за кой колкото даде!И деца,и имоти,и парите им-всичко е в чужбина
100
3
 
8
 
! Отговори
читател преди 12 години
Едно дребно човече си въобрази, че е фюрер.Трябваше му време на него (и на неговите създатели) да разбере, че не е.Но фюрер, или не, крахът винаги е неизбежен.
99
4
 
6
 
! Отговори
мутрополит Кирил преди 12 години
Бог да прости Аката и нейните лидери.
98
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как може този циркаджийски маймун горе на снимката въобще да бъде допуснат в парламента е ....този човек Сидеров е психично болен
97
6
 
9
 
! Отговори
гурбетчия до 84 преди 12 години
На калпавия х... космите му пречили , та и твоята работа и на Сидеров работата са такива ! Може би не си правил достатъчно добър секс и за това те е зарязала ?! А Сидеров е шизофреник , кой нормален човек би се задържал при него ?! Едно е да обичаш народа си ,друго е да мразиш различните и да нападаш молещи се от други религии !
96
2
 
11
 
! Отговори
kk преди 12 години
Боко яко е развързал кесията за продажниците от Атака.Трябва да се промени правилника на народното събрание- който не е съгласен с политиката на парламентарната си група напуска но напуска въобще а не да стоят там и да правят пачка от това че уж са независими .Кого представляват тези независими? Народа е гласувал за партията им а не за тях.
95
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Над сградата на Парламента да напишат Цирк и да е ясно и за чужденците,то българите си го знаем...Вярно,че една водеща трупа циркаджии ( Атака) може да излезе от там,но и другите трупи са от "класа"....
94
2
 
10
 
! Отговори
Антрополог преди 12 години
Чертата която ни прави различни от всички народи по света е Предателството.То е залегнало в генофонда ни още от най малка детска възраст.Това се заучава още от утробата с която те ражда ***.Погледнато реално няма шанс да се излекуваме от това и аз като професор бих ви посъветвал да се облагоденствате чрез предателство така ,че някой друг да не ви изпревари или заключавам с думите-Кой превари той завари както за брак,бизнес или политика.
93
4
 
3
 
! Отговори
Fox преди 12 години
Отивате си малко по малко, които принизявате и затваряте безграничното си същество в национални рамки. Които сте позволили лоялността към своето да е по-силна от принципността към правото.Отивате си патриотите, които не искате да видите, че във вас освен войнствеността на патриотизма, живее и чувствителността на матриотизма, които забравяте че майка ви е раждала, а не баща.Национализмът е зло, през което трябва да се мине. Скоро всички ще наричаме себе си земляни, хора на слънцето.
92
1
 
7
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Моралът на предаеля не е нещо с което да се гордееш.В.Сидеров беше главен редактор на б.Демокрация.
91
6
 
9
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Да се махат! Всеки може да замести Сидеров на поста клоун в парламента.