Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!

Човешката алчност не може да бъде измерена, контрира Станилов
Обновена: 21 дек 2011 11:10 | 21 дек 2011 11:10,
133
Отцепник прогнозира: "Атака" си отива!
Снимка: Impact Press Group

Заместник-председателят на "Атака" Павел Шопов не се ангажира с отговор на въпроса ще има ли парламентарна група на "Атака" след Нова година.

Оцеляването на групата на националистите виси на косъм, след като тази сутрин нови четирима депутати депозираха заявления за напускане. Новите отцепници от ПГ на "Атака" са Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Димитър Карбов и Борислав Стоянов. Така групата на националистите в парламента остана 10 души.

Пред журналисти в парламента Шопов обясни, че научава от медиите за решението на четиримата си колеги.

"Нищо не мога да ви отговоря. Виждате, обяснението ще го дадем по-късно. Сега се запознахме със ситуацията", беше единственият коментар на Шопов.

Колегата му Станислав Станилов беше по-експресивен в отговора си. "Ако искате от нас да измерим човешката алчност, тя не може да бъде измерена. И аз не мога да я измеря. И всичко очаквам, защото разбирате за какво става дума", коментира Станилов.

По-рано пред журналисти в кулоарите на парламента се изказа и напусналият преди време редиците на "Атака" Огнян Пейчев.

Независимият вече депутат обясни, че е един от първите напуснали групата, след като е видял каква зависимост са поставени депутатите на Сидеров заради договорите за поръчителство, които са били карани да подписват.

Още по темата

"Аз лично съм притеснен от отношението. Ясно и категорично го заявявам – как можеш да държиш хората в подчинение с подобни договори?", попита Пейчев.

"Да излиза от трибуната и да нарича хората нули на нулите. Едва ли не той е единица", коментира едно от емблематичните изказвания на Волен Сидеров бившият му съпартиец.

Запитан дали според него групата на "Атака" ще се разпадне Пейчев отговори така: "Не искам да врачувам, нещата ще покажат, но предполагам, че и това ще се случи. То е въпрос на време, нека събитията сами да дойдат".

За мен с действията, които до момента извърши лидерът на тази партия Волен Сидеров, категорично мога да твърдя, че "Атака" си отива от политическия живот, добави депутатът.

Той беше категоричен, че след този изборен резултат е нормално Волен Сидеров да напусне лидерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
5
 
! Отговори
до83 преди 12 години
така не се става патриоти мой човек с пропаганда и провокиране,вие пречите България да се развива!просто българина много лесно се манипулирва,и си мисли че като тръгне срещу турската общност ще направят нещо но се лъжете
89
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко за парламентарното атакистко "шоу на палачинките". Ще умрем от скука с фидоските, цецките, цецовците, дянковците, ...Един сал Боко клоун ни остана, е с Янето барабар...
88
3
 
11
 
! Отговори
Избирател преди 12 години
Аз пък се чувствам предаден от Сидеров. През 2009 г. гласувах за Атака, а всъщност се оказа, че гласувам за ГЕРБ.
87
1
 
3
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
До 78:Първо да намачка твоя мозък,защото е много гладък.
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че е Атака, че има някакво шоу в парламента. С тези гербаджии и там другия пълнеж в парламента можем да умрем от скука. Там каквото им каже вожда Бойко това правят, без значение леви ли са десни ли са, от РЗС ли са. В АТАКА поне има търкания и е интересно.
85
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕНУУУУЖЕН.........!
84
2
 
8
 
! Отговори
Fox преди 12 години
"АНИТУРСКИ И АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА. НЕЗАВИСИМО КАК ЩЕ СЕ КАЗВАТ! ЗА РАДОСТ В БЪЛГАРИЯ ВОЛЕНОВЦИТЕ ГИ ИМА ДОСТА! "Примирам от радост...
83
1
 
15
 
! Отговори
Потърпевш преди 12 години
Мен пък ме предаде жена ми.Аз работя като работник на ПВЦ дограма.Имаме 2 деца.Аз съм на 39 години, а жена ми на 35.В всеки дом вече има интернет и тя се запознала с Киро докато съм бил на работа, а тя скучала.Киро се оказа с джип и ауди като за него работели 30 човека.Какво точно неразбрах.Жена ми една вечер както и казвах ,че е страхотна и много я обичам ми заяви че ме напуска защото е открила Киро който обича.Щях да получа удар, а после щях да се самообеся.За 10 дни стопих 20 кг от нерви и цигари.Сега 6 месеца по късно се закрепих и открих, че всъщност жена ми отиде при Киро заради ПАРИТЕ МУ!Съчувствам на Сидеров по линията на предателството защото знам какво значи.
82
2
 
19
 
! Отговори
Оптимист преди 12 години
За Сидеров не ми е жал, жал ми е за патриотичната идея, с която той злоупотреби. Жал ми е за България, с която злоупотребява Боко. Жал ми е за всичко българско и родно, жал ми е за морето, планините и нивята, жал ми е за българския ген и за българската идентичност, за всички българи ми е жал защото си отиваме като нация, защото се топим като народ, но бъдещето е в нашите ръце и само от нас зависи да се възродим и да заживеем като истински пълноценни хора.
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
атака в батака кво очаквате от тия криминални тарикатида ви сервират баница ли
80
6
 
2
 
! Отговори
turkia преди 12 години
българи, бунаци!
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** Волен просто намери ниша в политическото пространство и реши да направи малко пари. И да пропадне парията му, той вече се поналапал - може би не е страшно богат, но през последните години живее много по-добре, отколкото като скапано журналистче...
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Циркус максимус атакистикус
77
14
 
5
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!................. И ТУРЦИ!!!
76
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма как партия,която бъка от комунистически доносници и сталинистки ***,да е антикомунистическа!Разбра ли бре,свирчо 72-ри?
75
0
 
10
 
! Отговори
Волен Вапцаров преди 12 години
Аз паднахдруг ще ме смени!Какво тук значи някаква си личност?;)
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма как говорителят на Мултигруп да е антикомунист,разбра ли бре свирчо 72-ри?
73
0
 
4
 
! Отговори
по-добре преди 12 години
без парламентарна група,отколкото с такива ***...Поне нещата да са ясни!
72
1
 
5
 
! Отговори
efrem zimbariris преди 12 години
Volene Volene tisi edin glupak za6toto tolko vreme pokrepqshe tapiq sega toi te sasipva taka kakto sasipva BG sam si si vinoven Volene ako nebeshe ti do sega TIKVTA MRASNA GADNA PODLA da e v nebitieto da gniehse v nekoi zatvor i da go razmazvaha ot boi po 100 pati na den sam si si vinoven
71
9
 
5
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
АНИТУРСКИ И АНТИКОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА. НЕЗАВИСИМО КАК ЩЕ СЕ КАЗВАТ! ЗА РАДОСТ В БЪЛГАРИЯ ВОЛЕНОВЦИТЕ ГИ ИМА ДОСТА!