Ще ме унищожат само ако ме убият!

Волен Сидеров ще защитава идеите си, докато е жив
21 дек 2011 16:00,
177
Ще ме унищожат само ако ме убият!
Снимка: БТА

И да разбият парламентарната група ще продължа да защитавам идеите си с енергията, която имам, докато съм жив.

Това декларира лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред делегатите на националния сбор на партията в емоционално слово, продължило повече от час.

С възгласи "Волен, Волен" и изправени на крака делегатите на партията посрещнаха своя лидер.

"Единственият начин да се справят с мен е физическото отстраняване, но има достатъчно млади хора, които да поемат щафетата", заяви Сидеров.

Той остро разкритикува действията на отцепилите се депутати от парламентарната група и ги обвини в предателство.

Сидеров предположи, че и четиримата народни представители, които днес напуснаха групата на националистите, ще заявят своята принадлежност към ГЕРБ.

Той призова местните структури на районите, от които са избрани "отцепниците", да призоват народните представители, напуснали групата, да напуснат и парламента.

"Целта е да бъде разбита партията, да се удари финансово чрез субсидията и така да не могат да се изпълняват основните й функции", посочи Волен Сидеров.

Той отчете като своя грешка, че при разпадането на групата на РЗС не си е направил съответните изводи.

Още по темата

"ГЕРБ действат безскрупулно и действията им са мутренски", заяви лидерът на "Атака". Той обвини управляващите, че дават на напусналите "Атака" по 17 хиляди лева на месец.

Сидеров декларира, че "Атака" ще бъде алтернатива на това управление. Той отново повтори, че "разводът" му с ГЕРБ се дължи на лъжите на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Волен Сидеров допусна, че ако "Атака" не е подкрепяла в началото ГЕРБ, ударите са щели да започнат много по-отдавна и така партията не би могла да поддържа нито всекидневник, нито телевизия.

Когато осъзнахме, че изборите се произвеждат по криминален и брутален начин, заявих, че ГЕРБ не може да разчита на нито един ден подкрепа в наше лице, посочи лидерът на "Атака".

Той беше категоричен, че ударите срещу партията няма да спрат и поиска останалите членове на парламентарната група да декларират дали ще останат.

"Заканата на американския посланик се изпълнява, но не е така лесно да ме унищожат, защото те знаят, че не съм лесен и вие знаете, че няма да се предам", обърна се той към делегатите.

"Остава ние да решим кой ще бъде в отбора, с тези хора ще продължаваме напред", призова Волен Сидеров.

"Ако Бойко Борисов е най-харесваният премиер, значи българското общество е от мазохисти", смята лидерът на "Атака".

Без дискусия, почти единодушно Националният сбор изключи доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов и бившия организационен секретар Илиян Илиев от Централния сбор на партията.

Деница Гаджева, която преди време сама подаде оставка, след като се появи информация, че е в близки отношения със Сидеров, беше преизбрана за член на Централния сбор.

По-рано днес беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака", който обаче се оказа фалшив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене Волене "и сам войнът е воин"
68
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брех да се не види,Волен и за секунда не откъва поглед от изгората си Гаджева.
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съгласен съм с 67Защо помията е само към дадени партии , а другите НЕ ГРЕШАТАтакуват се партии които защитават правата на хората.
66
6
 
29
 
! Отговори
ТЕРЕЛУ преди 12 години
ЕЕЕЕЕ БОЛЕНЕ,НАПРАЗНО ДЪРЖА ПОЖАРНИКАРСКИЯ МАРКУЧ,,,ХА ХА ХА ХА
65
16
 
19
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Атака отива към батака!!!Само Герб!!!
64
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не ви ли светва нещо като виждате колко черна пропаганда се изсипва върху Атака и Сидеров. Изсипват се само обвинения, най-често от разни безЛичности, и нищо не се доказва, забравя се и остава само чувството че видиш ли Атака са ***... Големите медии някой да помни да са споменавали някога примерно за слуховете около миналото на Борисов или Доган...може да е имало някое и друго предаване но никога с такова отношение...
63
2
 
20
 
! Отговори
Петко войвода преди 12 години
Никой няма да посмее да посегне на човек, верен на Русия!
62
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене много ти е стъклен погледа бе!
61
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без физическа саморазправа. Олигофренът Димитър Стоянов да се връща. Орезили баща си, орезили наставника си
60
3
 
17
 
! Отговори
муню преди 12 години
каква идея бе р**ак мръсен...
59
9
 
19
 
! Отговори
до Един преди 12 години
Голям тетраедър си предателю! Заради такива човеко-мутанти страда българския народ! Сидеров е най-достойния българин след Ботев, Левски и Раковски! Но е преварил времето си, а на българинът му трябват поне още 100-150 години, за да излезе от овчата си летаргия и мазохизъм!
58
6
 
23
 
! Отговори
а преди 12 години
Този, докато санитарите не го облекат с халат, чийто ръкави се завързват здраво на гърба, няма да миряса.
57
8
 
26
 
! Отговори
Капка преди 12 години
Волене- за нищо неставаш затва те зарязах!
56
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не иска да е безработен,Волен също
55
5
 
24
 
! Отговори
??? преди 12 години
Кой пък ще тръгне да те убива точно тебе бре джобно фюрерче? Та ти си вече прочетена книга, затворена страница, сдъвкан и изплют на политическото бунище!!!
54
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка се надяваше да стане президентша -както и беше казала Кочовска - не стана и му би шута !
53
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ооооо НЕ,той просто си действа по червено-мутренски...(симеоновската школа)
52
6
 
23
 
! Отговори
АСИ преди 12 години
,,САМО АКО МЕ УБИЯТ,, АМИ ТО И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ,НИЩО ЧУДНО И ТИ КАТО МИШО БИРАТА ДА ПОЛУЧИШ ИНФАРКТ НЯКИО ДЕН. АМА НЯМА ДА НИ ЛИПСТВАШ ДЕ.
51
2
 
23
 
! Отговори
сега преди 12 години
Впрочем, в доклада публикуван в Конгрешънал куотърли също се цитира неназован офицер от ФБР, който казва буквално следното: "администрацията на САЩ направи ужасен избор с кого да си легне в леглото в България. Какъв ужас - изглежда в борбата с терора приемаме помощ от всеки, независимо колко е омърсен".
50
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Твърде много и твърде подробни са съвпадащите информации от различни източници за съпричастността на Борисов към трафика на дрога от и към Близкия изток.Борисов е наблюдавал трафика на амфетамини в края на 90-те, но скача на по-високо ниво, след като престъпни босове му купуват поста главен секретар на МВР - това излиза от показанията на Васил Костов - Кеца през 2011 г. Към тях трябва да се отнасяме със съответната доза скептицизъм, но е трудно да бъдат игнорирани, тъй като Кеца е вътрешен човек в групировките и е бил охранител на покойния бос Бай Миле. Прокуратурата е образувала проверка по сигнал на граждани и ще трябва да излезе с определение за казаното от Кеца.В доклада на офицерите от НСС, писан през 2005 г. се твърди, че като главен секретар в МВР Борисов е закрилял бизнеса с амфетамини на иракчаните и Баретата.