БСП вини ГЕРБ в "социален фракинг"

Червените скочиха яростно срещу контрапротестите за горите
Обновена: 22 юни 2012 13:25 | 22 юни 2012 13:25,
101
БСП вини ГЕРБ в "социален фракинг"
Снимка: БТА

Коалиция за България обвини ГЕРБ в "социален фракинг" заради противопоставяне на една социална група на друга по спорните промени в Закона за горите.

Това беше заявено в декларация от името на парламентарната група, прочетена от депутата Пенко Атанасов.

Още по темата
"Управляващите от ГЕРБ, когато срещнахте отпора на активните и съзнателни граждани, приложихте за пореден път тактиката на противопоставяне на една група срещу друга - тактиката "Разделяй и владей", посочи той.

"Това вероятно е особен вид "социален фракинг" и по фракингите знаем, че сте специалисти", коментира Атанасов и отбеляза, че по същия начин управляващите са противопоставили зърнопроизводители на тютюнопроизводители, лекари на пациенти, съд на прокуратура.

"Организирахте политически контрапротест срещу справедливия гняв на хората, чиито гласове не искате да чуете", каза Пенко Атанасов.

Той посочи, че депутати и представители на ГЕРБ са предвождали контрапротест на път Е-79 до Симитли, за който не е имало валидно издадено разрешение.

"В последния контрапротест в София използвахте и манипулирахте жителите на Банско, Разлог, Добринище, Сапарева баня, Дупница, Самоков, Смолян, Берковица, излъгахте тези хора, че исканията на еколозите и президентското вето заплашват техните работни места и развитието на инфраструктурата в общините", посочи левият депутат.

Той отбеляза, че Законът за горите не засяга инфраструктурата на тези населени места, които се уреждат в Закона за защитените територии.

От БСП и Коалиция за България подкрепят протестите на защитниците на българската гора. "Ние сме и за развитието на зимен туризъм и спорт", отбеляза Пенко Атанасов и добави, че е необходима национална програма за развитието на този сектор и е нужен баланс за защитата на интересите на общините и на бизнеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
13
 
20
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Долу БСП!
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
във фракинга е истината, момче, не губи време прави фракинг щото времето минава и заминава, и да знаеш с фракинг много може да постигнеш, е и малко усилие трябва, но си млад и силен, ще се понапрегнеш малко, щото фракинга не може да го правиш всякак, това да не ти е баница, фракинг е това, е-хей, фра-кинг, не го обличаш, не го ядеш, не го търкаляш, пак повтарям фра-кинг, момче, давай!
46
7
 
7
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Хей Зелените посегнахте на нашата Червена Офшорна касичка
45
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога ще падне тиквата от власт, че да свърши кризата!
44
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гербер стана синоним на ***.........
43
3
 
6
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
"Това вероятно е особен вид "социален фракинг" и по фракингите знаем, че сте специалисти". Еми, то ние си свикнахме вече. Те ни фракнаха доста стабилно с безумния им отказ по един проект като АЕЦ ''Белене'', така ме фракнаха, че още ме боли четирибуквието. Явно им хареса да ни фракват и ни фракаха и със закона за шистов газ като си оставиха една малка вратичка, чрез която вече наистина ще ни фракнат. Дано с горите поне да използват кондом, че ми писна от фракане и от малки фраканца.
42
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разделяй и владей - политиката на ГЕРБ
41
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ултра-фракинг требе в *** на БСП за да се върнат окрадените народни парици през последните 80 години.
40
9
 
7
 
! Отговори
TPE3BEH преди 11 години
БСП пак с вицове излизат на трибуната. А като те правят простести на жълтите павета, стоварват пенсионери от цялата страна с автобуси. И сега са тръгнали да се оплакват срещу техните си номера...
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ли съм комунист бе, аз ли съм бил пазач на бай Тошо бе, гербер ( ***)!!!!!!
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви се невиди и на ГЕРБ, и на БСП и на крякащите еколози. Горите се изсичат и този процес ще продължи докато народа е беден. Какво обсъждат закони които никой няма да спазва? За какво са тези простотии?Правите се че живеете на марс и не виждате каруците и не знаете за непрекъсната незаконна сеч.
37
7
 
6
 
! Отговори
Калин преди 11 години
МРЪСНИТЕ ПОЗИТАНЦИ ПАК ЛАЯТ .. А НЕ КАЗВАТ ЩО Е ПРОЕКТА ГОЛЯМ ПЕРЕЛИК И КАК ОБСЛУЖВАХА ЦЕКО.. СКИТЕ .. И ИВАЙЛО МУТАФЧИОЕЕФФ .. НА ПРАВЕШКИЯ ГОВЕДАР РОДАТА!МНОГО ЗА СЕ ЗАГРИЖИЛИ.. МАФИОТИ НЕДНИ!!УНИЩОЖИХА БАНСКО.. КАЛЧИЩА И РАЗНИ СТРОЕЖИ КОИТО СЕГА ПРОДАВАТ ..ИЗПРАХА СИ МРЪСНИТЕ ***!! ОТКОГА ГИ Е ГРИЖА ***
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е прецедент в света - държавата да организира протест срещу протестиращите свободни хора. Спомняте ли си, когато имаше протест с тракторите. Тогава се бореха за спрените субсидии. Да си вдигнеш с тряктор, който харчи 200лв на час работа от Добрич до София. После и да получиш субсидии, ще трябва да ги дадеш за разходите по протеста. Всичко това беше нагласено.Сега протеста е на свободните български хора и управляващите са в паника, защото нямат лостове да манипулират протеста.
35
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в момента управлява "по-малкото зло", а "по-голямото зло" се готви да управлява
34
6
 
8
 
! Отговори
Гербреаст преди 11 години
Мълчете комунисти! Щом не сте с нашия Бащица, значи сте комунисти! Тихо сега и в калта!Герб над горите и народа! Комунисти!!!
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такъв е маниерът на мутрите: Разделяй и владей. Само че има опасност да си вкарат автогол. Хората не са толкова *** като правителството на ГЕРБ.
32
1
 
0
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
ами да няма значение какви са герб, след като това ми го казва някой който се е доказал в манипулациите, а тези които не могат сами да си направят сметката какви са герб или бсп или всяка друга партия, са много зле и така ще си останат, който и да е на власт, може би и ти си от тях.
31
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
според БСП всичките трябва да мислят по един начин,като остатък от миналото,когато всичко - различмо се смяташе за престъпление!...незная какви шяха да са последствията,ако при тях се случваше това!
30
1
 
8
 
! Отговори
ай стига бе... преди 11 години
""Организирахте политически контрапротест срещу справедливия гняв на хората, чиито гласове не искате да чуете", каза Пенко Атанасов." - Никога, ама никога не съм и подозрал, че е възможно да похваля някой комунист за определено мнение или исказване, ама ей на, че стана ... ТРЯБВА ИСТИНСКИ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА, но за съжаление още такава формация не е имало....май няма и да има скоро...всичко/всички са парлама
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фракинг произлиза от думата Fuc i King демек да го ..... на симион . или от думата Fucking демек на народа да го ....