Аврамов поиска, а НС прекрати правомощията му

"За" гласуваха 125 депутати, "против" – 3, четирима се въздържаха
19 юли 2012 09:45,
51
Аврамов поиска, а НС прекрати правомощията му
Димитър Аврамов. Снимка: ГЕРБ

Парламентът прекрати пълномощията на депутата Димитър Аврамов, след като тази сутрин той е подал заявление за прекратяване на депутатстването си.

Още по темата

"За" гласуваха 125 депутати, "против" – 3, четирима се въздържаха.

Преди гласуването шефката на парламента Цецка Цачева прочете заявлението от Аврамов, в което той пише: "Подавам оставка като народен представител. Желая пълномощията ми да бъдат прекратени предсрочно".

Преди ден депутатът от ГЕРБ бе задържан заради търговия с влияние.

Според разследващите той е поискал 100 хил. лв., за да повлияе на длъжностно лице от Областната дирекция "Земеделие" в Монтана, за да се разпореди със земи в региона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Момчето си е потомствен мошеник и крадец.Най-малко второ поколение ***
31
1
 
5
 
! Отговори
цък-цък преди 11 години
този *** е един от хората на Фидосова, чрез които се пълни касата на ГЕРБ да имат пари да си купуват депутати от други групи
30
0
 
7
 
! Отговори
БОЗО преди 11 години
ГЕРБ = НАГЛИ КРАДЦИ, ГАРАНТИРАНО ОТ ББ!
29
2
 
1
 
! Отговори
Иван преди 11 години
BIG AL ::))))) Само гледай в другото народно събрание Пръмова колко *** се кани да вкара....
28
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
преди аврамов оставка трябва да подадат борисов и цветанов
27
0
 
9
 
! Отговори
р100 преди 11 години
Ако не беше сигнала на изнудвания бизнесмен никой нямаше да разбере за тоя корумпиран ***. Извода е един търсете си правата и използайте медиите. Браво за смелостта на предприемача.
26
0
 
4
 
! Отговори
доктор ох боли преди 11 години
ох, то се е видяло накъде отиват работите-летален изход! Не знам кога ще настъпи, дай боже да е по-скоро, да не се мъчи много пациента!
25
4
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ преди 11 години
Като лавина идват ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА същността на ГЕРБ.1. Мошеници депутати2. Немарливи / меко казано / служби.3. ВОЖД лъжец / Директора на ЦРУ му бил ЛИЧНО на гости. Посолството на САЩ се наложи да опровергае тази ЛЪЖА / Още да изброявам ли?
24
0
 
9
 
! Отговори
А такаааа преди 11 години
" Президентът шокиран, иска съд ".Носи се слух, че ГЕРБ за да отклонят вниманието от крадливите си депутати, май имат пръст в работата. Хората ги предупредили, те: " НУЛА " внимание.Как няма да е шокиран?
23
8
 
5
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Браво на ББ, има още тарикати да се махат. Нека и другите партии да се поизчистят, ама те ако почнат -депутати няма да им останат.
22
1
 
18
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 11 години
Проблемът не е оставката, след като цяла България те е видяла - кой си :)Проблемът е : какво търси "Митко пилето"- както е известен в Монтана , като 'председател " на движение "ПРЕДПРИЕМАЧИ" на ГЕРБ и зам.председател на комисията по земеделие в Народното събрание ?? Каква е тази сбирщина , пасмина ?? Какво правят ,въобще, такива хора в Законодателен орган ?? С какво ще повиши уважението ни към парламента ??Какъв Закон ще предложи ??ЗА ДА ИЗНУДВА ли е ТАМ ?? Какви са тези *** , от които зависи Законът в България ?? Какво правят тези мутанти ,- корумпирани при това в Народното събрание ??Този , очевидно е "елит" на герб..При това заедно с Фидоска- преценен от НЕЯ , "елитен" кадър :)) Разбирате ли и ЗАЩО сега имаме "законови" изменения в ПОЛЗА на арендаторите ?? В полза на такива като ТОЗИ ?? Криминални типчета ...Не може да се отрече : ГЕРБ събра *** , корумпирани , жалки и неграмотни - от ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ТЕ, да ни приемат , пишат , предлагат Законите !!??За какво става дума , изобщо ??В Първото Народно събрание , след Освобождението 1878 година , ще ВИДИТЕ ЕЛИТЪТ на малка България ..:)А в 21-вия век - ще видите *** , изметта на България или поне 70-80% от състава , в същото това Народно събрание ..))BIG AL
21
3
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
че той трябва със себе си и цветанов да започне- то парламента ще се изпразни-не че сега е много пълен на заседания,ама все пак за мобилните телефончета дето ги подмамиха в самото начало на мандата им -това им е акъла и морала- евтини продажници, събрани от *** на БСП и неуспели слагачи- сега ще напуснат този потъващ кораб и ще отидат при друг ментор- това им е съдбата на тези мишоци от ГЕРБ
20
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво г-н Борисов.Има още в парлачетна да ги шитнеш в дън земя.Ти ги знаеш.Действай , няма незаменими хора.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Парите са за консултации.Човека има да купува апартаменти.Няма никакъв подкуп.Тоя арендатор кво се прави на ощипана булка.Щом е получавал консултации ще трябва да плаща.Сега да внимава да не го осъдят за набеждаване на депутат.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ся ша излезе,че не е искан подкуп а парите са дадени по бизнес дела.Съпругата на Димитър Аврамов е бизнес дама на 2010г.Как се става - с бизнес /нищо че мъжа е депутат/.
17
1
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Бъди сигурен, че няма да е догодина- не виждаш ли как ври и кипи под краката им- наесен ще е -
16
3
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
16Коя догодина?...
15
6
 
11
 
! Отговори
rumen.nikolov.944 преди 11 години
Toва е поредният скандал с представител на ГЕРБ и мисля, че не е изненада за никой. Герберите направо разграбиха държавата за последните 3 години и ни набутаха толкова много с взимането на скандални решения като отказа от един проект като АЕЦ ''Белене'', който щеше да допринесе толкова много към нашата икономика, но уви! И там парички са лапани, само че дали ще има задържани - никой не знае...
14
0
 
8
 
! Отговори
от РЕГИОНА преди 11 години
Арендатора е свикнал да дава по малко,ама Митко този път се е поциганявил за повече.
13
15
 
13
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Браво на ГЕРБ. И пак е пълно с плюнки и *** коментари. Форумната среда у нас е силно клоакеста.