Свалим ли ги от власт, през 2014 г. "Хемус" ще се строи, обеща Борисов

"Щетите, които правителството нанася, са непоправими!"
Обновена: 20 окт 2013 14:36 | 20 окт 2013 14:35, Красимир Ангелов
471
Свалим ли ги от власт, през 2014 г. "Хемус" ще се строи, обеща Борисов
Снимка: Булфото, архив

Щетите, които това правителство ще нанесе, са непоправими за България, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Община Нови Пазар.

Бившият премиер посочи, че двата месеца до края на годината са последните, през които правителството може да договори с Европейската комисия изграждането на автомагистрала "Хемус" с европейски пари.

"Ние строихме без заеми, а с парите на Европейския съюз. Спирането на автомагистрала „Хемус” е смъртната присъда на този регион", заяви Борисов, цитиран от "Фокус".

Още по темата
"Гарантирам, че ако днес ги свалим от власт, в средата на 2014 година "Хемус" ще се строи", зарече се Борисов.

По думите му по време на управлението на ГЕРБ няма град, в който да не се е направило по нещо. "Направили сме го с европейски средства, за три години. А тези за 130 не могат нищо да направят", отсече лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов управляващите искат да насочат основните европейски средства към Оперативна програма "Образование", защото постигнатото там не се вижда и може да се краде най-много.

Пред журналисти Борисов посочи още, че важните теми, по които политиците трябва да дебатират в момента, са две - мораториумът върху продажба на земеделска земя на чужденци и кризата с нелегалните емигранти.

"Ако тези теми са важни за "Атака", те трябва да напуснат пленарната зала, докато двете теми не влязат като първи точки в дневния ред на парламента. Това, че не го правят, означава, че с тези две теми те си правят само пиар, но реално не са важни за тях", отчете Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
0
 
! Отговори
li239 преди 10 години
dano
237
1
 
5
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
ХА-ХА-ХА...Боко - "...Аз съм скромен и искам само три неща - ВЛАСТ, ВЛАСТ и ВЛАСТ..., и в борбата за тези три неща, ако трябва, като Башар Асад в Сирия - камък върху камък няма да оставя, та камо ли живи хора!"За такива "Буда"-ли... Великият Български Народ е казал: - "ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА...".
236
2
 
11
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
Много рев за тези магистрали. Много се краде при тези "строежи", ама много. Затова ББ реве, защото го ритнаха от хранилката.
235
1
 
20
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Старата песен на нов глас! Този човек не спря да пее за тези магистрали. Абе, Борисов, магистрали са се строели и преди ГЕРБ, строят се и след ГЕРБ, само че приоритетите в политиките са различни. Докато ти само режеше лентички, риташе мачлета и медиите им течаха лигите от това, сегашните поне дават някакви знаци за по-социална и по-насочена към хората и самата държава политика! Ти си индивид, погрешка попаднал начело на държавата и не се надявай да попаднеш отново там! Ти си най-лошото в политиката на държавата в най-новата й история!
234
1
 
18
 
! Отговори
мето преди 10 години
Най- голямата грешка на нарциса Борисов е, че се мисли за втори Т. Живков, че му бил казал тайните на успешното управление. Само дето не му казал как да си отгледа малко селски тарикатлък за компенсация на вродената умствена немощ.
233
1
 
1
 
! Отговори
haha преди 10 години
Mnogo li mislite za tezi maloumni komentari?
232
3
 
23
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Как ще свалиш законното правителство от власт? По твоя си ли начин, с гранотомети? Ти само това си можеш. Юруш, с гранатомети, с подстрекателства, с джумбуши, ама един смислен държавнически разговор не можеш да проведеш. Ще има цял живот да дишаш праха на г-н Орешарски. Ти някога слушал ли си негови лекции, ама не ти и трябва, нищо няма да разбереш.
231
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, остави намира България.Видяхме какво крадене беше 4 години .Теб те чакат много по-важни дела :-Да спечелиш селската купа по футбол.-Да спечелиш медал по най-много фалове в един мач .-Да се научиш, че първо се мисли, после се говори .То не бяха пържоли за кучето, то не бяха на ЦЕЦО багерите, то не бяха крадящите министри по време на важни мачове в село Малко Трънко, то не бяха военни въртолети бързащи за откриване на магистрала и още 55 000 глупости .
230
2
 
19
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До тези, които поддържат сайта: Днес наистина сте прекалили с Бойко Борисов. Неговите самохвалства са отдавна известни, това, което е казал днес и го повтаряте толкова старателно не е новина - той го приказва всеки ден. Друг е въпроса дали някой му вярва.
229
6
 
19
 
! Отговори
АПИ преди 10 години
Че тя АМ "Хемус" и в момента се строи.
228
10
 
28
 
! Отговори
оптимист преди 10 години
Абе БОЙКО.За теб образование ,здравеопазване са мръсни думи.От НЗОК гепахте 2 млд лв..А сега ревеш като вдовица за >>>.че се насочвали пари за образование.Къде учат твоите деца??В чужбина нали??Без наука няма развитие.Да ти напомня Джон Атанасов е Българин.измислил е компютъра.Хора без образование са обречени да бъдат вечно роби.И Бойко само с Винету не става ,хайде напъни се и прочети още някоя книга.И спри да ръсиш глупости че ме е срам от теб .Излагаш ни пред чужденците.
227
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ МУ УВРЯ ТИКВАТА , ЧЕ ПРОБЛЕМА НА БГ. Е ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ !!! ЖАЛКОТО Е , ЧЕ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО И НИКОЙ , АМА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ПОМЪЧИ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА !!!
226
12
 
25
 
! Отговори
сас преди 10 години
Е баш па тоя нема да свали никого от власт!Тя глутницата му се разпада защото няма плячка!След Нова година ще са един файтон хора!
225
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя от коя дупка изпълзя ???
224
8
 
16
 
! Отговори
no преди 10 години
Хайл БорисовХайл Борисовне ти ли свършиха простотиите?докато има журналисти да те пишат........
223
19
 
15
 
! Отговори
Глупави българи 2 преди 10 години
Целта е точно това-да се опропасти шанса "Хемус" да се строи с европейски пари,за да може да се построи с пари от държавния бюджет и управляващите съответно да си крадат колкото си искат и безнаказано,под предтекст,че парите отиват за магистралата......това е такъв *** номер....наистина не мога да повярвам,че все още се връзвате на мръсните номера на Станишев.....то бива бива да сте глупави и наивни,ама вие утЕпахте рибата!!!!!
222
21
 
14
 
! Отговори
Глупави българи преди 10 години
Чета коментарите и не мога да повярвам какви глупости са изписани-Вие не разбрахте ли,че по отношение на пътища Бойко Борисов никога не лъже?За други неща може и да е послъгвал малко,ама за тия работи никога!Като човек,който работи нещо свързано с изготвяне на проекти,мога да потвърдя,че в случая казаното е истина-не се ли включи "Хемус" като приоритет за изграждане с европейски пари на документ,а не само на празни приказки от сегашните управляващи,няма да почне да се строи с европейски пари.
221
0
 
5
 
! Отговори
wc преди 10 години
e ako shte polagash tanak asvalt ne si dobre doshal na sever
220
4
 
17
 
! Отговори
Милионер в зелено преди 10 години
Не се коси Бойко, ромите са с тебе, а те са мнозинство!
219
15
 
22
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
На всички които защитават най-големия *** Борисов душите им отиват в ада да се мъчат вовеки напълно заслужено проклети да сте завинаги и приживе ***!