Първанов отдавна презира БСП, твърди Цветелин Кънчев

"Той има пристрастия към дясното пространство"
26
Първанов отдавна презира БСП, твърди Цветелин Кънчев
Снимка: Булфото, архив

Действията на Георги Първанов са последователни, но не за каузата на БСП, а по отношение на неговите пристрастия към дясното политическо пространство. Това коментира лидерът на Евророма, част от Коалиция за България, Цветелин Кънчев по bTV по повод на заявката АБВ, основано от Първанов, да участва в предстоящите избори за евродепутати.

Още по темата
Според него Първанов много отдавна е започнал да презира БСП, партията, която го е издигнала на поста президент и нейните симпатизанти.

По думите на Кънчев Първанов е „скачал” срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов само два пъти и то е било в случаите, когато той е казвал нещо лошо срещу бившия лидер на ДСБ Иван Костов.

„Разбрах, че Костов му е забранил аз да бъда помилван”, коментира още Кънчев с уточнението, че не му се сърди само той за това, а целият съвет на Евророма, пред когото Първанов е обещал, че няма да излежи и ден в затвора, а въпреки това той е отишъл, след като е влязла в сила присъдата му за побой и отвличане.

Лидерът на Евророма посочи, че каузата на Първанов е кой му е мил, по-мил и най-мил от дясното политическо пространство. По думите му брак между него и Борисов е опасен и ще роди „отроче почтено като Цветан Цветанов и трезво като Румен Петков”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първанов може да стане пример за прозрачност. Толкова са му прозрачни плановете, симпатиите и апетитите за власт и пари, че май дойде момента, в който пак да изчезне от медийното пространство.
21
1
 
35
 
! Отговори
отело преди 10 години
Ром - анализатор.Господи , прибери си вересиите.
20
4
 
35
 
! Отговори
RED преди 10 години
Първанов всички го разкриха, дори лидерът на ромите. Прозрачен е човекът, дори вече не крие пристрастията си към всичко герберско и бойково. Жалко за него, но от това печели само БСП, която се изчисти от неморални хора.
19
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това сигурно баба му - гадателката го е предсказала.
18
3
 
37
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 10 години
Ето го. Нашият лидер!
17
0
 
45
 
! Отговори
Х преди 10 години
КЪНЧЕВ,ВЪРНЕТЕ РЕЛСИТЕ!
16
1
 
42
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Първанов не е любимите ми политици, но съм възмутен от факта ,че постоянно се дава трибуна на *** като горепосочения и "цар" Киро, които ни съветват,анализират политическата ситуация в България и са на челните страници на медиите и сега е ядосан,че освен английския и пияница Найджъл Фараж,НЕ Е ДОСТАТЪЧНО БОГАТ,за да заведе друг на *** си трапеза..Гоце,що го помилва този ***!?
15
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На *** вяра да нямаш
14
1
 
42
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Ако Костов наистина е забранил да бъде помилван този ***, БРАВО! Една *** мутра няма за какво да бъде пускана от затвра , а още по-малко е нормално да я показват по телевизията.
13
1
 
48
 
! Отговори
Петър преди 10 години
ЕТО КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНАТА "интеграция" НА *** !!! В ДЖОБОВЕТЕ НА ТОЯ И В КАСИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ !!! ЗАТОВА партията на *** Е КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА БСП и ДПС !!!
12
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНе защитавам Цв. Кънчев, но през 1999 г. той беше осъден по скалъпено обвинение. Може би е извършил истински престъпления, но тогава *** Куцкова, която е граждански съдия, неясно защо иззе делото /за случаен подбор и дума не може да става/ и осъди Цв. Кънчев. И до сега *** Куцкова не е гледала друго наказателно дело. За благодарност, година-две по-късно беше определена от Костов за кандидат за вицепрезидент на Коня. Но не спечели изборите, а ги спечели Гоце.
11
0
 
35
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Ко? Не.
10
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** навремето Гоце го помилва ето как му се отблагодарява
9
0
 
46
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Щом този го казва, не вярвам !
8
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветелин Кънчев е осъден за углавни престъпления български политик,През 1999 г. имунитетът му е свален и му е наложен домашен арест, а на 9 февруари 2000 г. Софийският окръжен съд го осъжда с ефективна присъда на 6 години затвор и глоба за побой и отвличане. Обявен е за национално издирване поради неявяването му за изтърпяване на наказанието,
7
1
 
49
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
Сега всички глашатаи на миризливия съсел ще реват в защита на БСП и против всеки, който е срещу тях. Разбира се, добре апаратно организирано и с опорни точки - само че май това писна на много хора и има обратен ефект.
6
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** требва да те гръмнат най после бе ***.
5
0
 
55
 
! Отговори
??? преди 10 години
До къде сме я докарали-*** престъпници да ни учат на акъл!!!
4
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** целува *** на Станишев защото манговците са на хранилка и се множат .българско семейство и да има много деца държавата не му помага Благодарение на престъпната клика на Станишев българите са подложени на геноцид! Българите трябва да работят и да изхранват *** деца а не свои!
3
0
 
41
 
! Отговори
Прост бил Цветелин преди 10 години
май е много грамотен , освен това и духовит :" по думите му брак между него и Борисов е опасен и ще роди отроче почтено като Цветан Цветанов и трезво като Румен Петков"айде де ;)