Компроматната война е инструментът на безсилието!

Дончев: Има опасност изборът да бъде за най-малко мразените кандидати
47
Компроматната война е инструментът на безсилието!
Томислав Дончев и президентът на КНСБ Пламен Димитров. Снимка: БТА

Компроматната война е инструментът на безсилието и ако някой не може да излезе с аргументи,  прилага този метод, заяви водачът на листата на ГЕРБ за евродепутати Томислав Дончев.

Тъжното е, когато коментираме опасността да няма истински европейски дебат, от това губят гражданите, каза Дончев във връзка с призива на президента Росен Плевнелиев българските политици да проведат качествен дебат по европейския дневен ред в започващата днес кампания.

Още по темата
Той попита в крайна сметка, какво ще избират гражданите – „най-големите борци, пехливани, боксьори, тези, които могат най-силно да викат“.

Дончев посочи и още една опасност - изборът да бъде не за най-добрите, а за най-малко мразените кандидати.

По-рано днес кандидати за евродепутати от ГЕРБ се срещнаха с ръководството на КНСБ.

От синдиката очакват бъдещите български представители в ЕП да се включат активно във всички европейски директиви, които засягат правата на работещите граждани и конкретно в тези, свързани със заплащането на командированите в страни от ЕС наши сънародници.

На разговорите е присъствал и лидерът на партията Бойко Борисов, а основната тема е била обсъждането на Манифеста на синдикалната организация "За повече справедливост, солидарност и социални измерения на икономическия растеж" по повод предстоящите избори за членове на Европейския парламент.

От КНСБ са поставили също въпроса за европейското икономическо управление и за начина, по който държавата формулира и защитава своите позиции, интересите на гражданите и бизнеса.

От синдиката са настояли и за дебат по национални теми в сферата на пенсионната система и образованието, за да бъде постигнат национален консенсус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този грозник от Габрово и слуга Борисова, може ли да даде обяснения за дирижираният избор на фирми, за изпълнение на обществени поръчки при "кметстването" му? И тази, която го наследи, как е свързана с него?
31
7
 
6
 
! Отговори
дуда преди 9 години
Свитата на Борисов и Цветанов така работеха, че съсипаха бизнеса и какво ли още не
30
7
 
5
 
! Отговори
нуно преди 9 години
Голямата гордост на Герб- европейските проекти, май ще излезе лъжа и сега парите секват.
29
7
 
5
 
! Отговори
ура преди 9 години
Каквото си надробиш, това ще сърбаш Джудже Дончев, това което надроби ГЕРБ са л...на
28
0
 
6
 
! Отговори
вуте преди 9 години
"Има забавяне в изпълнението на програмата Околна среда. Тя на практика е спряна в средата на 2009 г., много проекти са спрени
27
3
 
3
 
! Отговори
кит преди 9 години
ЕК е изпратил писмо на 27 ноември 2013 г. за повторна верификация на договорите на обществените поръчки в периода 2010 2013 г. В писмото са описани 5 групи пропуски в обществените поръчки. Това наложило проверка на всички договори. Управляващият орган е проверил 239 договора за повече от 556 млн. лв.
26
0
 
5
 
! Отговори
диего преди 9 години
Орешарски авари, по оперативни програми "тежко замитане под килима на огромни проекти".
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички сте *** в този парламент, макар че си един дървен философ.
24
6
 
7
 
! Отговори
ленко преди 9 години
Дончев, излагаш се тотално, демагогията ти е безгранична!!!
23
7
 
7
 
! Отговори
петкана преди 9 години
Жива да не бях, за каква социална справедливост говорят крадливите гербери? Доживотни присъди заслужават за социалната си политика!
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според вас има ли истина в думите на Бойко Борисов?Към официалните данни за нарастване на престъпността, могат да се прибавят и данните, че в България има нови 40 000 безработни. Инвестициите са два пъти по-малко в сравнение с миналата година. При нарастваща престъпност и намаляващи инвестиции, нищо добро не очаква този народ.
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЧичкаСъгласен съм с поставения от Вас въпрос, но е адресиран погрешно. Този въпрос трябва да бъде зададен на Борисов. Той е човекът, който бяга от дебати като дявол от тамян. Виж да подхвърля реплики по медиите най-обича.
20
3
 
9
 
! Отговори
наследникът преди 9 години
"Той попита в крайна сметка, какво ще избират гражданите най-големите борци, пехливани, боксьори, тези, които могат най-силно да викат. т.е. пехливана БорисовДончев посочи и още една опасност - изборът да бъде не за най-добрите, а за най-малко мразените кандидати. т.е това няма да са ГЕРБ, защото те са най- некадърните и същевременно най-мразените !
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са ми смешни тия крадци(така наречените "политици"),като започнат да говорят за дебати и социална политика,за образование и растежи.А единствената им цел е да не изпуснат кокала,да каже този с неприятното излъчване,когато беше на власт какво свърши точно по тези неща?НИЩО!Да каже колко пари дадаха за нови коли да си возят умирисаните дебели дирници и в същото време за София в която живеят 2 милиона човека има 20 линейки и пак да говорят за криза и че няма пари!И още много подобни примери.
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ гербераст(фашист) И ГРОЗЕН ЧОВЕК САМО ЗАВИСТ И МРЪСОТИЯ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ
17
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТ комунист И ГРОЗЕН ЧОВЕК САМО ЗАВИСТ И МРЪСОТИЯ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ
16
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тъжното е, когато коментираме опасността да няма истински европейски дебат, от това губят гражданите, каза Дончев във връзка с призива на президента Росен Плевнелиев българските политици да проведат качествен дебат по европейския дневен ред в започващата днес кампания."Тъжно е, щото сте мухльовци всичките и битката за кокала е по-важна от България. И Дончев да не се прави на ни лук ял ни лук мирисал, защото ГЕРБ има голям принос за опростачването на политиката и хвърлянето на кал по другите.
15
8
 
17
 
! Отговори
Чичка преди 9 години
Прав е Дончев. Не съм гербаджия, но когато има избори в България всичко се забравя и почва да се играе мръсно и на дребно. Евтини хватки, трикове, компромати и нищо конструктивно. Защо един път Бойко и Станишев не се изправят в телевизионен дебат на живо? Със активно участие на публиката, с актуални и неудобни въпроси, а не с предварително написани такива? От тук се започва - от истинските дебати, които трябва да събудят обществото. А не от фалшивите усмивки и празни обещания.
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРЧЕОт активността ти по темата може да се заключи сами едно - ти си платен драскач, без грам мисъл и собствено мнение. Безгръбначно мекотело. А тия дето ти праскат плюсовете са твои колеги надничари. Всички сте еднакво жалки и смешни. За 20ст на пост сте си дали *** на Пеевски...
13
1
 
6
 
! Отговори
писна ми преди 9 години
Изобщо нямам нужда от предизборни кампании, още повече, че няма нови лица на хоризонта! Все "стари муцуни в нови одежди", политически пеперудки, прехвърчат от "цвят на цвят", разбирайте от партия в партия и ако си мислят, че хората ще им се вържат на "новото", ще бъдат много изумени на изборите! Та казвам, че нямам нужда от никакви кампании! Всеки човек може да прецени от всички управления досега /от 90 г. насам/ кое най-много му "отърва"! Така, че предстоящите "циркове" са съвсем излишни!