Приятелски огън: Не спрат ли кражбите, без нас

Радан Кънев предупреди, че РБ няма място във властта без реформи
Обновена: 16 май 2015 16:59 | 16 май 2015 16:55,
56
Приятелски огън: Не спрат ли кражбите, без нас
Снимка: архив Булфото

Реформаторският блок постави ултиматум на партньорите си във управлението – или кражбите в държавата ще спрат, или те ще напуснат властта.

„Ако няма воля да се реализират реформите и да се спрат кражбите в управлението, ние нямаме място в тази власт. Но не виждам защо трябва да се стига до там”, каза лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев в Шумен.

Още по темата
Той обаче добави, че вижда много ясна воля за промяна от страна на премиера.

Кънев предупреди, че реформите са в пределна фаза, от която зависи дали те ще бъдат успешни или не. Лидерът на ДСБ похвали кабинета, че е изпълнил ангажимента си и само за половин година е изготвило законодателната рамка за реформите и я е внесло в парламента.

„Сега е ред на  парламентарното мнозинство да покаже решимостта си да потвърди реформите”, каза още Кънев. Той нарече лош знак факта, че една от най-важните части на здравната реформа, спирането на източването на Здравната каса, била бламирана от повечето депутати, сред които и такива на ГЕРБ.

„Благодаря на премиера, че въпреки съпротивата на неговите хора, потвърди подкрепата  си за реформата”, каза Кънев.
Той беше категоричен, че това е изключително важно, защото става въпрос за стотици хиляди лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Близнашки се измъкна сух от аферата КТБ.
35
0
 
6
 
! Отговори
РАМАДАНЧО преди 8 години
Не спрат ли кражбите без нас,без нас
34
0
 
8
 
! Отговори
Доктора преди 8 години
Кражбите са в напреднал стадий, а не реформите !Радан нещо се е объркал...:)))
33
1
 
14
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Уж *** си отидоха, уж не са на власт.......ОООООБАЧЕ! Като се замисли човек:-Премиера Бойко-комунист-Фалшивото президентче-ПЛАТЕН комсомолски секретар- Цецо Апартаменто - комунист- Миков-комунист-Първанов-комунист- Онъз с дебелия г-з...Чачева де - комунист---Че то какво излиза? Отишли са си *** ама друг път. Продължават да лочат народна кръв, само че сега си смениха козината: не са БКП а: ГЕРБ, БСП, АБВ, РБ, ДПС....бе сички
32
0
 
9
 
! Отговори
ЗАД КУЛИСИТЕ преди 8 години
Няма нищо по-хубаво от партийния канибализъм! Лукарски: Радан искаше да назнача негова съдружничка, но съпругът и е зам.-министър на енергетиката и отказах
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето-мишок хитрува на дребно. И Колчо-слепецът го вижда каква сянка е на Мутрата, но когато е соло е ербап. Пази Боже сляпо да прогледне.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не е говорил против ДПС в Шумен този пендай
29
0
 
12
 
! Отговори
взгляд преди 8 години
чудо крадците се пличкат нежно надеждата ни е в цв василев да ги лъсне ако не го издигнат за президент иначе ще чакаме победа на АТАКА
28
1
 
17
 
! Отговори
Радан Домоуправителя преди 8 години
Исках да кажа: не спрат ли кражбите без нас (без наше участие), изчезваме!
27
0
 
16
 
! Отговори
до40 преди 8 години
Хомосексуализмът е разпространен при тия на които се кланяш ти!
26
15
 
5
 
! Отговори
за Василев... преди 8 години
....АМИ ТАКИВА СА ,БЕ ВАСИЛЕВ------ЗАЩОТО ТАКИВА СТЕ ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ...!ТОЧНО ТАКИВА "СОЦ"РАЖДА ... и ще ражда ,"българската майка-юнашка" ---ДОКАТО СЕ ДУПИТЕ НА РУСИЯ и ПУТИН!ДРУГО--НЕМА ДА СЕ РОДИ!!!!!!!!ТО ,НЕМА И КАК --ПРИ ТОЛКОВА РУСКИ ХОМОСОЦИАЛИСТИ в БЪЛГАРИЯ!!!!
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радане,дръж се здраво за шлифера на Бойко,че без него няма власт!
24
3
 
7
 
! Отговори
ЗА СЕВЕРОЗАПАДА... преди 8 години
.....ЩО --ВИЕ ОТ СЕВЕРОЗАПАДА , НЕ КРАДЕТЕ ЛИ ,БЕ .....ХА,ХА,ХАААААААААААААА....ДА НЕ СТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В БЕЛИ НЕПОРОЧНИ ГЪЛЪБЧЕТА..???Казват , че *** в с.Василовци-монтанско , вече трети път го преравят.....ЗА ДА НЕ БИ ...ДА СА ПРОПУСНАЛИ НЕЩО ЦЕННО ЗА ЯДЕНЕ...??!!!
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре е РБ и ГЕРБ по-скоро да се махнат от властта, защото реформите им ще доубият България. Реаниматора Москов ще съсипе болниците и те вече изпадат в кома. Икономистите от СДС и НДСВ Костов и Каролев така реформираха икономиката че сега всичко е мъртво и реаниматора от РБ Лукарски се опитва да реформира мъртвец.
22
1
 
22
 
! Отговори
ДПС преди 8 години
ДАВАЙ ИМЕНАТА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ ОТ КТБ ,БОЙКО!!!!ДАВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ......ХА,ХА,ХААААААААААААА
21
1
 
18
 
! Отговори
ПРОСТО Е! преди 8 години
АМИ ОТВОРЕТЕ БАНКОВАТА ТАЙНА ЗА КТБ!!НИТО ЕДИН , КОЙТО Е ВЗЕЛ ЦЕСИЯ ---НЕ СЕ Е ПЛАТИЛ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !ВАДИ СПИСЪКА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ от КТБ ,БОЙКО!!!!!!!!!!ДАЙТЕ ИМ ИМЕНАТА ПО МЕДИИТЕ!ДАВААААААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ........!!!!
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опаааааааа, значи сега в момента се крадееее. Хайде сега словоохотливия ни министър председател да обясни пред обществото защо и къде се краде. Чакамеееее.
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма по-жалки партийки от Деформаторите и Платения фронт. Преди изборите плюваха Бойко, наричаха го мутра, тиква, не знам си какъв, а после като им подари малко властчица (разбирайте и бъркане в общата каца с мед), се гушнаха с него и му станаха първи приятели. Не харесвам ГЕРБ, но ако трябва ще гласувам за тях, само и само, такива безгръбначни мекотели като Радан, Симеонов, Лукарски и Пръмова да не видят повече власт.
18
3
 
26
 
! Отговори
СДС: Стани Да Седна преди 8 години
РБ: Реаниматорски Блок за Разграбване на БългарияСпрете да крадете вие, че искаме да покрадем и ние
17
1
 
16
 
! Отговори
Няма как ... преди 8 години
... едно Нещо, което някои незнайно защо наричат "правителство", от 13 "партии" да не краде като за 13то. Така ще се нагушат, че после ще почнат да се карат кой окрал и бил виновен.