Сидеров и Чуколов ведно: Хвърляме имунитетите!

Двамата се отказаха от имунитетите си минути преди парламентът да гласува
Обновена: 11 ное 2015 09:51 | 11 ное 2015 09:50,
161
Сидеров и Чуколов ведно: Хвърляме имунитетите!
Снимка: архив Bulphoto

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и колегата му Десислав Чуколов се отказаха сами от депутатския си имунитет.

Двамата са внесли заявление за това тази сутрин в Народното събрание - 8,41ч. Новината съобщи шефката на Народното събрание Цецка Цачева.   

Сидеров и Чуколов се отказаха от имунитетите си в "12 без 5" - минути преди парламентът да гласува свалянето на депутатската им защита.  

Още по темата
Имунитетите на двамата депутати бяха поискани от главния прокурор Сотир Цацаров заради нахлуването им в сградата на НАТФИЗ в края на изборния ден на 25 октомври. Обвинител номер 1 поиска и ареста на двамата.  

Временна комисия в парламента, посветена на казуса, миналата седмица разреш сваляне на имунитета и ареста на националистите. Предстои днес депутатите да се произнесат за задържането на Сидеров и Чуколов.

Както Dnes.bg вече писа, с решения от 5 ноември Народното събрание сне имунитета на двамата и даде разрешения по исканията на главния прокурор за възбуждане на наказателно преследване срещу народните представители Волен Сидеров и Десислав Чуколов за първият им "десант" по Раковска. Тогава лидерът на "Атака" на своя глава реши да проверява магазинче за цигари до Театралната Академия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 124,"Защо не си ги хвърлиха имунитетите веднага след случката в НАТФИЗ?"Хвърли го още преди 2 години,след случката на летище Варна,но *** пак ще изтрие поста,като на колегата отдоло.
98
3
 
3
 
! Отговори
Do 122 преди 8 години
И с какво се гаври?Видя, че вече няма мърдане и ще му гласуват сваляне на имунитета...и реши да се направи на мъж 5мин преди това.Защо не си ги хвърлиха имунитетите веднага след случката в НАТФИЗ?Промити атакисти
97
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Мен пък ме кефи Волен Сидеров
96
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен яко се граври с тия !
95
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хвърлят, защото иначе ще им ги вземат насилствено. Да си го беше хвърлил преди да го гласуват в комисията. смешници, сетили се да се правят на "необезпокоени" от изцепките им и прокуратурата.
94
1
 
1
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
До РодолюбецАха а дано. А на вази ви стига тази награда да си драскате по форумчетата нали ? Драскайте си драскайте...Вовката кат`не дава пари за соц-а вече, то кво друго ви остава. Само да знаеш, че дори с влизането си в този сайт правиш пари на капитализЪма. Пиши писма до съветско другарче по - добре.
93
5
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Както казва народа "късно е либе за китка". Ама ще се размине само с глоба. Дано поне някой ден обществено полезен труд да му зачислат. :)
92
1
 
5
 
! Отговори
Хасково преди 8 години
Цялата Мара фтасала ние се занимаваме цял месец с глупостите на депутатите. Ходили, бъхтали се, викали, псувяали, абе махнете им тия имунитети на всички бе, да си носи всеки последствията от дребно хулиганство. Аз ако направя изцепка, нали ще ме арестуват и глобят по бързата процедура. Трябва всички имунитети да се премахнат !!! Какво е това безобразие !!! Други пък искали по 20 заплати накуп при пенсиониране, чиновници , администрация и те ни тормозят, егати и управлението егати !!!
91
3
 
13
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Дано след като двамата най-големи "престъпници" бъдат арестувани тази "правова" и "образцова" държава тръгне към "светлите" капиталистически бъднини.Наистина народът на Тиквенландия е тежък безнадежден случай!
90
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
алкохолът не прощава обаче... и така в един момент имаш имунитет и щракаш с пръсти, а в следващия го нямаш и те разследват :) човек като се напие и почва да си губи нещата... какво да се прави, такъв е животът!
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен97 Чемодан ,вокзал, Лондон,памперси и тоалетни
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕвроатлантикКак всеки път ще извръшвате арести, нали вече сте ги арестували щом са излезли. Или според теб, ще ги вземате на ръце и ще ги внасяте в НС, после ще ги изнасяте, после ще ги арестувате, после пак ще ги внасяте, после пак ще ги арестувате...
87
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 118Ти зомби от ул. "Врабча" ли си ? Вие зомбитата от АТАКА не знаете ли че изказването на мнение не е коментар ? Ама кого ли питам ..... АТАКист ?????
86
0
 
1
 
! Отговори
до 115 преди 8 години
Аз не съм "патриот".
85
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще е хубаво да ги разкарат по центъра на София с белезници и остригани като панаирджийски мечки, и да ги пооплюват хората .... ей така от сърце ..... ама нейсе !?
84
0
 
2
 
! Отговори
до 110 преди 8 години
Ха,ха,ха. Няма да доживееш за да го видиш. Ежедневното дрогиране вече те е подготвило за "пътник"
83
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хахахаа! клоуни до последно. сигурно ще си останат такива чешити и в следващия живот.
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименПод достоинството ми е да коментирам тези нисши твари като тези двамата, а и цялата им компания !...И защо коментираш тогава? Или ти плащат, за колко продаде достойнството?
81
0
 
1
 
! Отговори
до 107 преди 8 години
Не прекалявайте с " друсането" . То може да доведе до пракалено разширяване на аналният ви изход-вход.
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До антиседерастБългария е номер едно по брой форумни патриоти на глава от населението. Нали така, патриоте? ;)